No to raczej dzialaj, sama sie nie znajdzie ;]
ORLY?! moja mnie jakoś sama znalazła...przez neta, pomijam, że ja zrobiłem pierwszy krok ;]
Musiolik często się żali też
not igzakli...ja zrzędzę ;]
Musiolik - Ten UltraStar jest naprawdę dobry? Żadnych przekłamań, czy bugów? Poza tym, rozumie się w pełni z dwoma majkami do singstara? Podpina się je przez przejściówkę USB, czy da radę bez niej?
baka!
Primo:
- Wszystko zależy jak jest track zrobiony, na ~360 moich utworów co mam, to ze 3 są dziwnie zrobione, reszta git, możesz dodawać okładki do piosenek, wideoklipy i takie tam.
Secundo:
-Majki z Singstara to zwykle mikrofony, które możesz normalnie podłączyć do PC bo to zwykłą wtyczkę ma, usb jest po to, byś to do PS2 podłączył, jak już kiedyś mówiłem, UltraStar NAJLEPIEJ współgra z majkami z SS.
Tierto:
-żeby grać w multi, to potrzebujesz 2 kard dźwiękowych...taki mankament PCta ;/ ma tylko 1 wejście na mikrofon ;/
Moja prywatna opinia o US: Tracków jest w cholere, to, że na PC to kij tam, po 1 tracku śpiewać na zmianę jest git, dziś przerobiłem śpiewanie na laptopie od dziewczyny....byle żeby było widać text. Darcie sie po japońsku i brech dziewczyny z tego mnie rozwaliło ;] Czułem się jak Żypsi ;] POLECAM !
igoruje ja i tyle. najwyzej wyjde na chama i tyle
to nic złego...ew. prosto z mostu powiedz żeby wypierdalała bo Ci sie nie podoba ;]