Tylko nie zgwałć tego DS'a ;/ Jeszcze ten koleś z Brain Age zajdzie w ciążę i co wtedy zrobisz ?
Nah, gościu nie jest w moim typie.. ma za mało poligonów na ryju heh... swoją drogą, czy w Brain Age jest tylko sudoku, zadania z matematyki, liczenie w pamięci i rozpoznawanie kolorów? Bo za bardzo się w to nie zagłębiałem, a póki co w nic innego się tam nie bawiłem.
Pierwszy playtest skończony, a właściwie przerwany, zanim mnie nie wciągnie znowu. Sprawdziłem następujące tytuły póki co:
Polaris - Zaciąłem się w trzynastej planszy hehe.. whadda fuck? Jakiś myk tam jest?
Children of Mana - Narazie za krótko grałem, żeby coś powiedzieć... zapowiada się dobrze, widzę, że powiązany jest chyba najbardziej z SD3 (jakby wszystko się działo 10 lat po SD3 to wygląda). Jak pograł dłużej to się zajmę recenzją na potrzeby SZ.
Brain Age: How old is your brain? - Spoko gierka.... o ile to gierka wogóle.. wyszło mi, że mój mózg ma 51 lat... to chyba dużo... ale będę grał w to...
Nintendogs - Pograłem kilka minut i... zaciąłem się hehehehe.. nie czaje co mam zrobić po nazwaniu psa, bo ciągle mi wyskakuje okno nagrywania głosu, w kółko i w kółko.... średnie, ale pomysł ciekawy
Mario Kart - Fajny... miażdży chromolonego Burnouta pod każdym względem i z każdej strony. Pograłem chwile i wydało mi się podejrzanie łatwe... ale pewnie potem poziom trudności rośnie.
Bomberman Land Touch - No i mój ulubiony póki co tytuł... ta gra miażdży poprostu, jest fenomenalnie dobra... już pomijam fakt, że strasznie lubie bombermana i jak miałem kiedyś (dosyć krótko) N64, to właściwie w nic innego na nim nie grałem tylko w to. Narazie najlepszy tytuł na NDS'a jaki sprawdziłem.
Metroid Prime Hunters - Bym musiał usiąść do tego na poważnie, bo włączyłem na szybkiego i postrzelałem po ścianach tylko... wykonanie świetne, zapowiada się dobry tytuł... no ale nie dla FPP to ustrojstwo kupowałem, więc pewnie odstawię szybko.
Sonic Rush - Wygląda słabo... taki tam platformer, ale nie zwala z nóg...
Advance Wars: Dual Strike - Oj, to wygląda cholernie ciekawie, ale bym musiał usiąść.... taka prosta strategia, może być doskonała na wykłady... nie jestem pewien, ale chyba ma opcje gry na dwóch na jednej konsoli (w końcu jest turowe), a jeżeli tak, to pewnie mojego SD'ka długo nie opuści.
Zaraz siadam i robię małą reorganizacje SD'ka, bo trza jeszcze pare tytułów sprawdzić...
i żeby było trochę oldschoolowo: Tant, jesteś jebnięty ;]
Ay mate..
A teraz mam do was takie pytanie. Chcę przejechać 470 km tylko po to, zeby spotkać się w sylwestra ze starymi znajomymi i zrobię to mimo faktu, ze rodzice ni chu chu się na to nie zgodzili. Czy to znaczy że jestem nienormalny?
W sumie, jeżeli ja przejechałem jakieś 700km tylko po to, żeby spotkać się na półtorej dnia z nieznanymi mi zupełnie ludźmi gdzieś na końcu świata, to wychodzisz na normalniejszego ode mnie... no ale to względne, bo w sumie ja normalny nie jestem...
EDIT::
Jest 7:28 i właśnie odłożyłem DS'a, bo czuję, że muszę iść spać. Sprawdziłem kolejne 4 tytuły:
WarioWare: Touched! - Dziwaczne strasznie... fajna gra, tylko człowiek nie bardzo wie co się dzieje momentami. Przeszedłem trzy misje, póki co odłożyłem.
Elektroplankton - Dorzuciłem jako zapychacz, sądziłem, że to jakiś gówniany tetris będzie, czy coś innego, co wywalę od razu do kosza... ale nie... Elektroplankton jest genialny w swojej prostocie i za to mi się podoba. Dobry na wyluzowanie się...... pewnie zostanie na SD'ku do końca heh...
Touch Detective - Zrobiłem tylko tutoriala, ale gra mi się bardzo podoba. Wygląda na gre przygodową z elementami logicznymi typu, znajdź coś, wsadź coś do czegoś, żeby coś się stało... główna bohaterka jest słodka pozatym... chyba polubię tą grę.
Elite Beat Agents - O_O.... ... .... czyli Bomberman spadł na drugie miejsce mojej prywatnej listy... tak jak pisał DB, ta gra rządzi i miażdży wszystko inne... chyba jestem w to cieńki, ale się mam nadzieję wyrobić... gra jest boska, ale trzeba mieć do niej słuchawki jednak.