Okej, to możesz mi posprzątać w pokoju.
Aahhahahaha ;]
Okey kochani ja nie wiem jak dzisiaj bede na necie siedzial i czy juz dzisiaj na dluzsza chwile przysiade... pewnie co chwile bede tylko zagladal, bo stara drze morde ze mam sprzatac ;] Zycze wiec wszystkim wesolych swiat i jako ze niechce mi sie pisac niz innego napisze to co wiekszosc z was dostala na GG... nie wszystkich mam numery.
Wesołych swiat everyone! ^___^
niech te swieta beda dla was jeszcze lepsze niz te ktore byly kiedys najlepsze w waszym marnym zyciu ;]
Ofkoz i tak nie bedziecie mieli tak zajebistych swiat jak ja bo wiekszość z was ma jedynie kompjuter zamias PlayStation 2 ;/ No ale tez moze sie spoko bedziecie bawic ;]
Najedzcie sie do syta i wpieprzajcie ile sie da bo w roku skzolnym znowu bedziecie pewnie na samych ziemniakach jechac ;] (UWAGA! Dziewczyny wy nie "wpieprzajcie ile sie da" pamietajcie o swoich figurach ;]).
Bawcie sie dobrze z rodzina i bez nie kloccie sie ze swoim zjebanym rodzenstwem, rodzicom sciemniajcie ze "w szkole jest dobrze ;]" a swieta uloza sie wszystkim zajebiscie (no prawie wszystkim bo Gwarny z Gastronomika jest zjebem i nie ma domu to jemu sie dobrze nie uloza ;/) i bedziecie czuc ich magie nawet pomimo tego ze sniegu nie ma.
Aha no i zycze wam zeby wasz polski gruby mikolaj przyszedl do was na chate i zapodal wam jakies fajne prezenty... u nas w japonii w sumie prezentow nie potrzebujemy, i nie chodzi o to ze w swieta u nas liczy sie rodzinna atmosfera tylko poprostu u nas mikolaj sam w sobie jest prezentem ;] Za to jak wyglada ;]:
A wyglada on tak (speszal fenks for teeno;]):
http://img403.imageshack.us/img403/1632/japo324skimiko322ajvz9.jpgSzkoda tylko ze u nas w japonii nie mamy dwunastu potraw i jedynie ryż wpierdalamy ;/ No ale jakos to przezyje ;]
Jeszcze raz wesolych swiat zyczy Gipsi/Marian/Mariusz/Japonskie plecy czy jak tam mnie znacie ;] (w koncu nie jestem tak fajny jak appo i cale Gliwice nie znaja mnie pod jednym tylko nickiem ;]).
Meri Kuri ;]
PS zycze wam jeszcze abyscie na gg mieli jak najmniej takich zjebanych liscikow jak ten albo tych dojebanych wierszy internetowych ;/ ja bym zablokowal tego kogos kto by mi wyslal takie zjebane zyczenia jak ja wyslalem ;/