Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
co do NDSa :F nie chcesz ode mnie kupic z 3 grami ?? :F no nic, po swietach wystawie go na allegro... chya ze mi sie odmieni
to lepiej jak już przed świętami... wtedy ludzie szaleją i kupią wszystko na prezenty dla dzieciaków nie patrząc na cene;] bo po świętach wszystko o wiele taniej chodzi - dzieciaki sprzedaja nietrafione prezenty ;] właśnie czekam na ten okres z ewentualnymi zakupami bo mozna czasem dorwać oferty naprawde z kosmosu ;]
Cytat: Motrohpolto lepiej jak już przed świętami... wtedy ludzie szaleją i kupią wszystko na prezenty dla dzieciaków nie patrząc na cene;] bo po świętach wszystko o wiele taniej chodzi - dzieciaki sprzedaja nietrafione prezenty ;] właśnie czekam na ten okres z ewentualnymi zakupami bo mozna czasem dorwać oferty naprawde z kosmosu ;]bym sprzedał teraz, ale cały osprzęt mam jak na złe w domu i siłą woli nie mogę niestety teraz tego sprzedać na allegro. no nic jakoś to będzie, jak nie to zaczekam o wielkanocy, wtedy znów moze będzie mania na kupowanie prezentów i uda mi sie go ładnie opchnąc :F
A co do zmiany nicków przez normalnych userów takich jak ja to troche za duzo. Nie ma sensu aby zwykly user i moderetor mieli takie same prawa.
Cytat: Agrias5864 w Grudnia 16, 2006, 07:38:14 pm A co do zmiany nicków przez normalnych userów takich jak ja to troche za duzo. Nie ma sensu aby zwykly user i moderetor mieli takie same prawa.Modzi 8) nie powinni sie mieszać z jakimiś zwykłymi userami ???
To zwykli userzy juz nie mogą zmieniać nicków, tak? To czemu nadal jestem pokemonem...?
Dlatego ze tak cie kiedyś ochrzciłem ;]
To czemu nadal jestem pokemonem...?
Cytat: Gipsi w Grudnia 16, 2006, 08:39:24 pm Dlatego ze tak cie kiedyś ochrzciłem ;]ej no. ja sie na poważnie pytam xD
Oczywiscie czytalam z góry na dół, ale patrze o co chodzi, ze nie wiadomo o czym wy gadacie XD. Po 2 min szczaiłam, ze odwrotnie sie czyta.