Zastanawiam się czy pisać akapitami, czy odpowiedzieć na wszystko w jednym zdaniu. Geepsey, czasami jest tak, że jak wejdziemy do sklepu i zobaczymy, że ktoś kupuje ostatni numer naszej ulubionej gazety tylko po, żeby zobaczyć o czym w tej gazecie piszą, a nie po to by dowiedzieć się czegoś ciekawego. W drodze do domu ten człowiek w miarę skracania sobie tej drogi coraz bardziej krzywi minę i na koniec wyrzuca tą gazetę do śmietnika. Wcześniej gdy podejdziemy do niego i powiemy: Proszę pana, czy mógłbym spojrzeć tylko co tam jest napisane? To ten facet z jeszcze bardziej wykrzywioną miną mówi: Idź sobie bo Cie uderzę! Ten oraz wiele innych przykładów raczej nie należą do mądrości człowieka. Jeżeli teraz przeczytałby ten post to napewno zmieniłby zdanie, a my w naszych myślach już zaczynamy sobie zaprogramowywać : Bądź miłym, bądź miłym, bądź miłym... Gdyby jeszcze wcześniej to przemyślał to uśmiechnąłbym się i podziękował. Ale przecież i tak trzeba mieć do tego IQ 250 bo nawet taki uważający się za mądrego bo ma dużo kasy powie: Ale nie wiedziałem... Co ja na to: TO TRZEBA BYLO SIE DOWIEDZIEC! Co do wymyślania to ja kłaniam się przed japończykami, bo tylko oni mają jakieś perspektywy. A co amerykanie wymyślili: Atomówka na Hiroshimę i Nagasaki - raz, oraz 100 lotniskowców na wynos. HEH! Odejście qiaxa... nie pohopne? Jeżeli tak sądzisz to znaczy, że masz do niego sentyment. Nie wiesz co się na prawdę stało, jak się zaczeło, a ja tego nie napisze, może ktoś inny? Dla mnie to on zachował się gorzej jak człowiek nieuleczalnie chory na aids, który też chce innym zrobić gorzej bo on jest najlepszy i nikt nie może mieć lepiej od niego. To tak było z jedną dziewczyną z mojej szkoły kiedy zaczeła mi dokuczać, aż chciałem się zemścić. Po tej zemście to ona powiedziała wszystkim co się stało to wszyscy byli na mnie źli, a jak ona mnie denerwowała to było dobrze, a robiła różne rzeczy i to nie był tylko jeden mały wypadek. Więc, jeżeli chodzi o dziewczyny to nie będę się wypowiadał, a jeżeli znajdę jedną grającą w FM3 to powiem do niej: Tylko nie zmęcz się!