Wczoraj byłem ta ntym hip hopowym koncercie co byl u mnie na placu krakowskim za darmo, byl ostry i TeDe main gwiazdami i byl jeszcze styl VIP sklad taki gliwicki i jeszcze pelno jakis mietkow mniej znanyh, OSTRego hip hop zawsze lubialem bardzo (jedna plyte mam taka na ktorej podoba mi sie kazda piosenka) no ale podczas jego wystepu akurat bylismy w parku na winaczah i piwah duza ekipa no i tak nam czas zlecial ze okazalo sie ze jego wystep juz byl, ale walilo mnie to bo przeciez z hip hopu mampolewke i sie przy nim bawic nie umiem ni huhu, no ale za to jak wrocilismy to kolcz i TeDe dopiero zaczynali wystep... i niech mnie chu* strzeli ale jak zawsze mowilem ze kolcz jest zajebistym typem tak teraz mowie ze jest moim bogiem
koham go i to moj nowy idol, kolcz tede i kielbasa dali taki show ze to jest lah poprostu, najlepszy koncert na jakim kiedykolwiek bylem, poprostu sprawiali ze publika bawila sie mega zajebiscie, ja przy hip hopie kompletnie nie umiem sie bawic i smieje sie z tego czegos, ale jak sie super wczoraj bawilem to byl poemat, kolcz jest mega zajebisty ;] jak kiedys bedzie u was za friko w waszym miescie z tedem to koniecznie idzcie bo show byl przezajeisty ;]
raz sie ekipa napieprzala to jakies fajne docinki walil do nih, pozniej paly napieprzaly jakiegos klienta to cos tam zartowali sobie zeby go zostawili bo on przyjehal na koncert a nie do wiezienia, co hwila cs tedzik mowil zeby kolcz im opowiedzial o Dance... nie wiedzialem oco hodzi bo kolcz caly czas nie opowiadal pozniej wkoncu zaczal udawac Walese i okazalo sie cos tam ze walesa myka Danute ;] zajebisci sa hlopaki uwielbiam ;] a pierw ih zaczalem uwielbiac po teledysku Bezele jak zobaczylem ze maja dalna jak ja, no i jak Bambi M dal mi sygnaturke fajna zkolczem i mielismy polewke ;]
Hyde juz cyba nie jest moim idolem... teraz jest nim kolcz
sory za brak polskih znakow ale jak wczoraj pilismy u mnie na hacie domowe wino kumpla to rozlalo mi sie na klawiature i alt strasznie sie zacina ;/