Gipsi:
Dawniej to hantelkami się pakowało:
Dawno temu: 15 x 10 pojedyńczo każda ręka.
10 x 8 brzuszków
10 x 8 przysiadów
potem około pół godziny rozciąganie poszczególnych mięśni, albo inne ćwiczenia hantelkami <np: podnoszenia jak sztangą: 20 x 10>.
Po załozeniu ciężarów na rece i kostki: 10 x 10 hantelką na pojedyńcze ręce, a reszta jak wyzej.
Teraz, czekajac na kasę, by kupić sobie drugą hantelke, robię pompki: 10 x 10, potem brzuszki 10 x 8, i przysiady 10 x 8. Na koniec pare ćwiczeń rozciągających.
Najlpeij jest robić pompki, póki się nie padnie pod ciężarem swojego ciala - tak cię one bolą kolejnego dnia, ale czujesz, że jednak coś ci to dalo przy kolejnym podejściu.
qiax nie chce mi się z tobą dyskutować w taki sposób jak to robisz, nie jara mnie słanie PM z linkiem do zedytowanego posta który ja już przeczytałęm kiedyś i znowu musze wchodzć bo ty go wstecznie przeczytałęś.
I właśnie z tego samego powodu, gdy tobie nie chce się polemizować w tamtym temacie, zaczałem pisac do innych użytkowników w nim. Dzięki, ze sam na to wpadłeś.
Nie widze zbytnio celu edytowania poprzedniego posta po kilku odpowiedziach...
W końcu zabawniej jest napisac nowy post...
twoim zdaniem fajnie jest edytować post na który odpowiedizały już 4 osoby? okey spoko ja tak robic nie będę na pewno.
Fajne? Ta. Zabawnie? Jeszcze bardziej. Nie będziesz tak robil? Skoro tutaj mamy sobie podyskutować, nie widzę przeszkód. Ale potem nie pisz mi o PW, cytujac mnie samego.
Jak można było zaniedbać ten dział? No powiedz mi miśku?
Dobrze robaczku... Brak czasu. Brak chęci. Brak zapału. Brak uzmysłowienia sobie, że to spam itd <co mnie się przydażyło, nie przeczę>.
Jak ja zostawałem moderatorem to większość tematów tam już byłą a o ile pamiętam to ty wtedy tam robiłeś za moda...
I że dzial byl młody, należało dać ludzią swoboną rękę. Nie napisze, bym planowal kiedyś tam czystkę zrobić, ale brałem takową ewentualnośc pod uwagę. Inaczej bym teraz tutaj z tobą na ten temat nie polemizował.
jeszcze se wielce sprzeczałeś i najeżdżałeś że czemu to ja niby mam zostać modem i waliłeś aluzjami...
Zapytaj się o coś z ciekawości... A już będą o tobie pisać, ze najeżdżasz i się sprzeczasz <co tam, że jedynie wyrażałem poglad na dany temat, co miało być przecież polemiką...>. Sam zacznij używać aluzji. Nie widzę problemu...
cóż twoje prawo było... inna sprawa że teraz wyszedłem na najlepszego moda na tym forum ;].
Tylko pogratulować. Ale jako fan Chrono Crossa i jako moderator, jakoś nie pokwapiłeś się, by przejżeć dział na temat swojej ulubionej gry i go wyczyścić. Teraz, gdy dział jest stary, nie potrzeba, by się rozwinął, można skasowac/zamknąć zbyteczne tematy, usunąć niepotrzebne posty. I o to mi cały czas chodzi.
Każdy dział jest w jakiś sposób zan iedbany,
Ta, ale nie kazdemu to przeszkadza. Mnie jednak to trochę rusza, że dzial na temat mojej ulubionej gry, zaczął przypominać Chat, a nie Forum.
myślisz że jakbym kasował każdy ost Serge czy kogoś tam to by mnie nie dojechali inni?
Skasuj kazdy mój post, który uznasz za offtopa. Śmiało. Wolę się uczyć na błędach, aniżeli, by mi je ktoś pomijał.
Ja się ciesze że choćby taki little zawsze pisał małe osty jak te które czytałeś a odkąd zaczął czytać moje pierdoły w Japanese Music zaczał walić dłuższe posty...
Czyli może zacznie prowadzić normalna dyskusję <jak w np: Kółku Filozoficznym>, a nie tylko proste, Chatowe, jednolinijkowce, wnoszące do dyskusji tyle, co nic.