Cholera... a ja waże 75 i czuję się przy was jak spaślak... ale...
[Napinanie się treningiem Mode On]
Od miesiąca ćwiczę codziennie, bo mi Hisoka kazała. Robię 2x50 brzuszków, 2x50 przysiadów i 4x25 pompek (raz na pięściach, drugi raz znowu na pięściach, ale inaczej, trzeci raz pompki wąskie, a czwarty raz pompki z szeroko rozstawionymi dłońmi). Strasznie to męczące, w szczególności przysiady, no ale daję radę... jeszcze trochę i mi się krata pojawi na brzuchu, to się dopiero będę mógł w bikini wozić.... aha... a od dwóch tygodni zwiększyłem intensywność ćwiczeń... zamiast 50 przysiadów/brzuszków, robie 60 a pompki po 25 każda seria... ale się ze mnie maczo robi.. jeszcze trochę to będę wyglądał jak Chuck Norris.
[Napinanie się treningiem Mode Off]
A z innej beczki... własnie wróciłem z egzaminu z agielskiego, od którego zależy, czy się dostanę na studia. Czy to dobrze, że test przeznaczony na 1h napisałem w 20 minut i wyszedłem pierwszy z sali? Bo ludzie się na mnie dziwnie patrzyli.... może jakiegoś zadania nie napisałem? heh...
Mam pytanie do kolegi kulturysty ;]
jako że ćwiczysz już ponad miesiąc a jak gdzieś tak z tydzień... jesteś moim pudzianem senseiem... "ćwiczysz" to brzmi jakbyśmy koksili ;]
nie no jak mówiłem robiłem 2 x 20 pompek, póxniej przeczytałem co napisałeś i zacząłem walić jeszcez 40x przysiady i 40xbrzuszki, od dzisiaj robie tak że robie 20x pompki, -2 minuty przerwy- 20x pompki; 40x brzuszki; 40 x przysiady -7-10 min. przerwy- 40 x brzuszki; 40x przysiady 20xpompki -2 minuty przerwy- 20x pompki
no cóż zaniedługo i ja się będe wbikini woził ale pierw jeszcze musze poćwiczyć i dogonić ciebie z ilością ;]
tylko mam py5anie robisz jakieś przerwy minutowe tak jak ja? czy ty walisz od razy bez przerwy te 4x 25 pompek ;o?
EDIT::::::::
Widze,że jakoś forum zamarło...hm...myślałam,że jak mnie nie będzie z kilka dni to będę mieć zaległośći,a tu nic...
Wogóle ostatnio nie mogę się oderwać od FF8 heh wciągneło mnie jak nic^^.
ja se znalazłem forum ogólnie o japonii (krajobrazy, ludzie, miasta, kultura, pliteratura, muzyka, film, anime, manga) i moze przeżywam hwilowy zahwyt i zaniedbałem sz ;/