Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Cytat: Chief Roberts w Sierpnia 16, 2010, 10:31:09 pm Powaga, wy tak naprawdę przeżywacie to całe pseudo-zamieszanie? To straszne, nikt w Polsce tak nie interesuje się sprawami związanymi z władzą państwową, jak tą aferą z krzyżem.Rząd planuje wyprzedać pozostałości majątku jaki ma do dyspozycji, dodatkowo zadłużyć nas, zwiększyć jeszcze bardziej rozmiary administracji, obłożyć nas nowymi podatkami, w tym kilkoma całkowicie bezpodstawnymi, a Polaków najbardziej interesuje jakiś popierdolony krzyż i dwudziestu oszołomów którzy go bronią i dwudziestu kolejnych którzy atakują tych pierwszych.No kur*a mać, ludzie zobaczcie co się dookoła dzieje, bo się potem obudzicie z rękami w nocnikachdlatego kończe studia i wypie***lam z tego kraju na jakąś Polinezję Francuską. na podróż nie będe zarabiał, będe sie na statkach włóczył i za frajer i możliwość rejsu pracował w kuchni czy gdziekolwiek. a potem będe sobie żył beztrosko z łowienia ryb i wyplatania wiklinowych koszy
Powaga, wy tak naprawdę przeżywacie to całe pseudo-zamieszanie? To straszne, nikt w Polsce tak nie interesuje się sprawami związanymi z władzą państwową, jak tą aferą z krzyżem.Rząd planuje wyprzedać pozostałości majątku jaki ma do dyspozycji, dodatkowo zadłużyć nas, zwiększyć jeszcze bardziej rozmiary administracji, obłożyć nas nowymi podatkami, w tym kilkoma całkowicie bezpodstawnymi, a Polaków najbardziej interesuje jakiś popierdolony krzyż i dwudziestu oszołomów którzy go bronią i dwudziestu kolejnych którzy atakują tych pierwszych.No kur*a mać, ludzie zobaczcie co się dookoła dzieje, bo się potem obudzicie z rękami w nocnikach
Kiedyś widziałem rozmowę o doujinach, bodajże w sb, więc obawiałem się tego. Ale myślę, że redakcja i sam admin nie zgodzili by się na coś takiego....racja?
Inner World od dawna nie ma jakieś dyscypliny, czy planu. ludzie tam wrzucają co chcą, kiedy chcą i jak chcą. Nie to co SZ. Dobrze że mamy szeryfa Tanta i Musiolika, którzy pilnują porządku.
A w ogóle to ja nic nie wiem, nie znam się, nic nie widziałem i tylko tu i ówdzie sprzątam, wywożę śmieci i wymieniam żarówki.
Wiecie może, czy gra Ys Seven(PSP) jest warta ściągania? Na torrentach znalazłem niezły upload, kwestia godziny. Jakoś ten tytuł nigdy nie obił mi się o uszy.
gra Ys Seven(PSP)
Pigway, coś dla ciebie...