BLOG TIEM!
[blog=OS]
Stało się. Z początkowym obrzydzeniem i walcząc z głęboko zakorzenionymi przyzwyczajeniami, wkroczyłem w końcu w nowe milenium i stałem się szczęśliwym (?) posiadaczem windowsa XP. 98 za cholerę nie chciał się dać zainstalować na mojej nowiusieńkiej płycie głównej, tak więc z trzech docelowych systemów, zostały mi dwa. ubuntu niby jest, ale nie wiem jak go uruchomić, bo informatyk co mi to instalował nie raczył mi podać loginu i hasła do ubuntu, a bez takiego nie chce mnie system dopuścić do pulpitu. Co do windyXP, to po gruntownym remoncie jego zewnętrznego wyglądu, po pozbyciu się tej pieprzonej zielonej łąki z pulpitu, po ustawieniu na typ klasyczny wszystkiego co można było, powoli się przyzwyczajam.
[/blog]
[blog=granie]
W "Guitar Hero Rocks the 80's" udało mi się w końcu przejść wszystkie etapy na Medium i powoli się przygotowuję psychicznie do Harda. Albo tylko mam takie wrażenie, albo ta gra jest duuuuuużo łatwiejsza od DDR'a. Tam dobrych kilka pierwszych dni siedziałem na Beginner, potem parę miesięcy minęło zanim po graniu na Light zacząłem sobie włączać pojedyncze kawałki na Standard. GH mam od trzech dni i już mi idzie co najmniej nieźle.
[/blog]
[blog=czemu ciągle używam nieistniejącyh tagów?]
Nie wiem, chyba najwyższy czas powiedzieć Ashowi, żeby dał jakiś efekt pod te moje blogowe pseudotagi, co bym nie wychodził ciągle na debila.
[/blog]