« Odpowiedź #19655 dnia: Grudnia 11, 2006, 11:22:00 pm »
Tak jest, nie uogólniam Większości osób wstyd w ogóle, że mają matkę. Wkurwia mnie to strasznie, ta dzisiejsza młodzież (jeszcze kilkanaście dni i już będę -dziestolatkiem hehehe )
Takie osoby, widocznie, nie zasługują na coś takiego jak matczyna miłość. Ja moich rodziców kocham ponad wszystko. Sam ostatnio męczę ich o to, żeby zorganizować gdzieś jakiś wspólny wyjazd (szczególnie mojego tatę, który ma od paru lat niezły zapieprz w pracy).
O właśnie. Dawajcie na święta na SZ, zrobimy sobie taką konferencję na SKYPE. Podłączajcie mikrofony i w końcu usłyszymy swoje głosy Ja jestem ciekaw jak brzmi Tantalus i Gipsi (i Hisoka ale na nią nie ma co liczyć ) Ganz pewnie się nie podłączy- ale żałujcie. On ma zajebisty, seksowny, aksamitny i taki brrr.. metroseksualny głosik hihihi. Musiol pewnie ma tubalny bas, sol chrypkę jak 40-letni palacz, sierhij typowy młodzieżowy głos a marv ssssyczy za każdym 's'
Dla mnie pomysł zajebisty, ale na Gipsiego nie ma co liczyć, bo się "wstydzić" będzie chłopak pewnie ;] Zresztą czy muszą być wszyscy z SZ ? Można zrobić nawet w 3-4 osoby konferencję. Zawsze lepsze to niż nic.
Ja też nie lubię kolęd, u mnie w domu nie śpiewamy (nie wyobrażam sobie tego), ale nawet jeśli ktos tak robi- to co w tym złego Telewizor w tym roku wyłącze i poprzestawiam im, żeby w końcu rodzina razem była, a nie - ja poza domem, siora u siebie w pokoju o 22 wraca i słucha viva/mtv, a starzy sami razem oglądają film.
Niestety, ale mój tata wie jak ustawiać kanały na swoim TV ;] A jak poprzecinam kable to je ponaprawia.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 11, 2006, 11:22:44 pm wysłana przez DarkButz »
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?