A chciałbym wyrobić się z kasą troszkę co ta właśnie nowa praca mi daje możliwość. Wtedy mógłbym jeszcze w następnym roku urządzić sobie swój wymażony hardcore room z PS3 muehehehe.
Edit: Yume przerobił pewnie starą rosyjską radiostację na radiówkę hehe.
Lepiej poprostu za czesc swojej pierwszej wyplaty kup sobie playstation 2 przerobione albo ze swapem (tylko ze swapem nie kupuj najnowszych modeli bo toole nie podchodza;/) i przejdz RE4, DMC3, Captain Tsubase, MGS2 i 3 i pare spocznych rpgow...
A na PS3 poczekaj pare lat az stanieje, wyjdzie jakakolwiek przerobka, i beda juz nagrywarki jakies w miare do gier....
jest fajna o ile odpowiada naszym preferencjom i zainteresowaniom, choć ja w zime odśnieżam u matki teren wokół sklepu
No to patrz akurat chyba odpowiada twoim zainteresowaniom ;]
Musiol to ty nie wiesz, że też możesz pracować ? Równie dobrze mogą ci płacić jak dorosłemu hehehe.
Ba moga mu placic jeszcze wiecej niz doroslemu! W koncu pedofile placa wiecej niz zwykli dziwkarze ;]
Wiem, że od ukończenia 16 lat mogę pracować, ale jest bardzo ciężko dostać u mnie w okolicy robotę takiemu młodzikowi, pracodawcy unikają zatrudniania takich młodych ludzi, za dużo z tym roboty, w przyszłym roku szkolnym zaczynają mi się praktyki, to zaraz sobie załatwię prywatnie również w sobotę pracę i będę normalnie pracować, o ile się uda, ale matka ma znajomości dużo tongue.gif
No ale przede wszystkim po co ci praca w tym wieku? Masz szkole to nie ma czaus na robote... no chyba ze nie chcesz miec czasu wolnego dla siebie. Ale tojest lipa ;/
A wogole to do jakiej skzoly poszedles ze bedziesz miec praktyke?