Zapomniałeś zasłonić okna. ;]
Lew - jeśli ma do wyboru seks w wersji soft i hard, zawsze wybierze ten drugi. To wielbiciel mocnych wrażeń. Wymagający, trudno go zadowolić. Potrzebuje mocnych bodźców, np. tego, żeby partnerka przebrała się w fikuśny fartuszek. Typowy dominant znany ze swoich podbojów i skłonności do częstych zmian. Także kobiet.
Heh dobre. Rozbroił mnie ten fartuszek. ^_^
Dziś naprawiłem swojego pada, a właściwie zmodyfiokowałem troszkę, hehehe
Wiadomo kabel lubi sie psuć a w tym padzie to on się łamie już po 2 tygodniach.
Musiałem go obcinać, aż teraz miał ok. metra długości. Dziś po raz pierwszy udała mi się transplantacja nowego kabla. Teraz mam kabel do pada długości 3 metrów i mogę siedzieć na kanapie w końcu pokoju. ^_^ Najgorsze było pieprzenie się z wtyczką, ale dałem sobię radę. Dobrze, że nie pomyliłem przewodów bo bym miał więcej roboty jeszcze.
Teraz gra mi się zupełnie wygodnie i mogę z każdego miejsca w pokoju sterować, a nie siedzieć metr przed konsolą. Jakbym jeszcze musiał pare razy obciąć tamten kabel to nie musiałbym podchodzić do konsoli, żeby płytkę wymienić, bo miałbym ją dosłownie pod ręką. Wczoraj do tego musiałem również troszkę nasmarować cały mechanizm w laserze szaraczka aby tak głośno się nie przesuwał. Zresztą te wszystkie zębatki troszkę są już wytarte. Wystarczyła odrobina smaru siliconowego na zębatki i ośki i kropelka oleju do silniczka i od razu lepiej chodzi i ciszej.