znaczy w 101 koniec z bounto, a w 102 co niby> akcja z Anzenem znów wraca na pierwszy plan? wiesz, mangi nie czytałem, to nie wiem ;/
Mniej wiecej. Chociaz znajac zycie okaze sie, ze nie bedzie do 101 tylko 105. Ale i tak juz niedlugo, bo jest Aizenowy OP.
Tak - akcja z Aizenem wraca na pierwszy plan, ale dzieje sie dokladnie to, co w pierwszych 60 epach [spolier]porywaja jedna osobe (Inoue Orihime) a reszta leci ja ratowac, z tym ze nie do SS tylko do Hueco Mundo gdzie siedzi Aizen i jego Arrancary)[/spoiler]
Swoja droga, strasznie przejebane ;/ We wtorek mam jechac do Kijowa, a plecy mnie zaczely cholernie bolec. Czy w okolicach odcinka ledzwiowego kregoslupa jest cos, co mozna sobie naciagnac? Bo zaczelo mnie bolec podczas wycieczki we wtorek, pozniej przestalo i bol odnowil sie dzis podczas gry w pilke z kumplem. I napierdziela niemilosiernie ;/ umieram ;/
Swoja droga zaczaelm sie strasznie dylematowac, czy wybrac PSP czy NDSa ;/ Chociaz mozliwe, ze dylemat rozeiaze sie sam, bo jak sie jednak okaze ze mam nie bedzie mi mogla dolozyc, to nie bede sie musial zastanawiac czy PSP czy NDS Lite, tylko kupie DS Classic ;]
BTW - Sol mowil, ze do kart SD (o sa takie jak do aparatow cyfrowych, ya?) potrzeba jakiegos czytnika. To to nie dziala tak jak Pen Drive? Czyli ze Super Card do DSa, SD do SuperCarda i kabelek USB?