Mój kumpel jest zajebiscie gruby i ma niesamowita nadwage, garba ma wiekszego niez glowe a na dodatek nie ma oka -n z tym ostatnim rzesadzilem, ma oko ale mial kiedys wypadek i nie widzi na jedno oko prawie nic... bez okulrow umiera.
Ale co najgorsze chloak jest z Żernicy (!!!! Pozamiatane czyli ze.. to jeszcze gorsze niz byc z Sośnicy, a przede wszystkim znaczy to tyle ze jest sie od urodzenia, niestety ale... przygłupem)... jest niesamowitym zawiasem -zeby nie powiedziec, ze jest poprostu glupi... a co mi tam, jest glupi, jest tak tepy ze jesli smiejesz mu sie prosto w twarz i prujesz mu majty a on nie czaje ze ty z niego jebiesz, drapie sie po glowie gdy do niego gadasz (szczyt debilizmu czyli ze!) i nie umie mowic... mowi tak: yghmmmmm graarghhh Paaaaawliiicaaaa idymy na piiiwooo? ygrhmmmmm khihihihih" w ch*j sie dusi i jakbym mial porownywac jego gadanie do czegos to chyba tylko do Chubaki ze Star Wars - taki wlohaty wojownik ciepły z kosmosu. A jak mu odpowiadam "pierd*l sie, z toba to najwyzej moge isc na chustawki pochulac sie" to on mowi "yghrmmm khihi poć na piwo ykhrmmmm grhhhraa -aaaaa... aa".
I jaka dostal ategorie? A -a jakze by inaczej ;/
Jak mi badali wzrok to ja z daleka w sumien ic nie widze i na tablicy tam widzialem same B to caly czas mowilem B,b,b,b,b,b,b jak pani pokazywala i ona w koncu mowi "Nastepny sobie zarty robi!" i cyk cos wpisala i mnie dala dalej.
Ofkoz kategoria A mnie czekala...
No ale ja mimo ze jestem blady to w iare normalny jestem wiec wiedzialem ze A bedzie...
no ale jak mojego kumpla wzieli i paru innych wyj*ow po czarnobylu z mojej klasy to znaczy ze brali absolutnie wszystkih ;/ Wiec nie czuj sie taki pewny ;]
Ale najbardziej to cie astma ofkoz z tego ratuje wiec za to nie pojdziesz ;]
Choc raz ci sie to do czegos "przyda" ;/