no wlasnie z tym latem w wakacje ma byc srednio... i bardzo dobrze,nie potrzebne mi upaly, pieknie jakby wiosna trwala wiecznie...
anyway siedzei czekam az mi wlosy wyschna i bede sobie mogl pojechac na miasto oddac ksiazki do biblioteki ktore trzymam 3 miehy ponad ;/ to sobie pomyslalem ze wam dam jakis fajny quiz tak jak wy dajecie rozne ciekawe...
1.Czy Glenn specjalnie pisze jak totalny udup? ;/
2.Czy ktos oprocz mnie wie w jakim miescie mieszka qiax?
3.Czy Croud spiewa wraz z siostra koledy w domowym zacziszu gdy nie ma go w akademiku?
4.Czy devil jak sie kompie to zzuca glany ze stopek?
5.Czy Gipsi to gej? ;/
6.Czy Zell widzial kiedykolwiek choinke na oczy?
7.Morchol umarl czy tez moze poprostu ukradli mu komputer?
8.Czy Gameplay zaznał choć raz w życiu smaku masturbacji?
9.Czy Goha kiedykolwiek mnie pokocha? ; - (
10.Dlaczego umarł little?
11.Czy Lechu miał na imie "Leszek" ;/
12.Czy jest na tym forum ktokolwiek kto lubi Grzybka ;/
13.Czy wy tez zanim Chieff zaczal sie bardziej udzielac mieliscie go za zimnego drania?
14.A czy tobie również podobały sie cycki shirley?
15.Ashley gra na gitarze czy może na tamburynie ?
16.Czy mama Serga zalatwia mu na lato robote w Zoo przy czyszczeniu klatki szympansa o imieniu "Czita"?
17.Czy Żewłakow daje dupy Janasowi?
18.Alibaba -ilu mial synow?
19.Czy Yuz wie ze skrot od sygnatury to sign a slowo "sing" oznacza "spiewac"?
20.Czy His naprawde istnieje czy moze zostala wymyslona przez Tantalusa a jej posty pisane są przez tantalusową mame ktora chce miec blizszy kontakt z synem?
21.Tant do czesania swoich pieknych wlosow uzywa szczotki do wlosów czy też może grzebyka? ;/
22.Heti istnieje naprawde czy to tylko bot bądź inny zmyślny program wymyslony przez Marva.
23.Czy Marvel ma na scianie plakat Tabalugi?
24.Czy Musiol ma zamowioną prenumerate Clicka?
25.Czy i Ty kochasz te posty Tamayi w sigach i avach wygladajace tak: ;]
Maciek - sliczny
tomek - gustowny
Grzegorz -oryginalny
Patryk -nie w moim stylu
26.Teeno - kochanek Gipsa?
27.Cieply Sol - buduje w piwnicy lotnie z siatek jednorozawych z biedronki aby na nich uniesc sie w przestworza czy moze od komunii zbiera na kupno oryginalnej lotni w sklepie?
28.FastRed nosi majtki?
29.Mambi M biega codziennie z rana po lesie aby schudnac czy moze w tym celu robi 30. pompek dziennie?
31.Chocobo śpi z pluszowyym misiem czy moze na poduszcze namalowal sobie zoltego ptaka i sie do niego przytula?
31. Wizard marzy by mieć brata czy może poprostu ma rozdwojenie jazni?
32.Czy w tej chwili Reaver biega na okolo kompanii czy moze myje kible, a moze zlapal fuche i obiera ziemniaki?
Co prawda nawet jakbyscie rozwiazli test to niestety nie pokaza sie wam takie fajne obrazki jak w tyh c wy dajecie z finalami czy fruits basketami... ale jak przeczytacie ten quiz to mozecie sobie wyciac w paicie ktoras z tych twarzy i wzucic na ava ;/ bo to wtedy sa wyniki quizu kim jestescie ;/
Mi wyszedl pan z cygarem... jakis dziwny ten test bo ja nie pale papierosow przeciez ;/