ech..... no cóż..... niektórzy ludzie są po prostu bardziej jebnięci od innych heh. Ale tak na poważnie to ja jestem z natury rzeczy tolerancyjny i nie przeszkadzają mi geje, lezbijki, pedofile itd. Niech sobie żyją spokojnie i nie mieszają się w moje sprawy. Uczciwy układ. Ale na miłość boską, po jaką cholerę afiszować się ze swoją innością? Jesteś pedofilem, trudno, twoja sprawa, ale naprawdę ch*j mnie to obchodzi i nie musisz mi o tym trbić na prawo i lewo, zakłądaąc partię polityczną czy robiąc parady równości......
Fakt, ze pedofilstwo jest chore i gdyby jakiś koleś zgwałcił moją (przyszłą) córeczkę to po prostu bym go znalazł i zaje*ał w dosłownym tego słowa znaczeniu, ale dopuki każdy żyje spokojnie na swojej płaszczyźnie i nie wchodzi w drogę bliźnim , to wszystko jest okej.
W sumie to holendrów ten ich "liberalizm"w końcu zniszczy, ale to w sumie nie jest mój problem więc co mi tam......
W sumie to obniżenie dolnej granicy "przydatności do stosunku" też niewiele zmieni, bo jeśli jakaś dziewczyna będzie chciała uprawiać seks w wieku 11, czy 12 lat to będzie go uprawiać niezależnie od ustawy.....