Ja jestem za rozpieprzeniem gmachu parlamentu i wszelkich siedzib ministerialnych i prezydenckich, bo to przecież się tak nie da. Ludzie, ten leper będzie PREMIEREM. Wyobrazacie to sobie? Pan Premier Leper. NA POLE a nie do rządu.
wole wyższe ceny niz państwo(jeszcze bardziej) kontrolowane przez "góre" ;\
W polsce od 45 masz wszystko kontrolowane przez państwo. IIIRP to niestety, państwo socjaldemokratyczne z niewielkimi napływami liberalnymi. Media nie są wolne, sklepy nie są wolne itp. A ordynacja jest tak ustawiona, ze nie dopuszcza się nowych partii, tylko stare. Do tego wszystko jest kontrolowane przez góre
Kolesiostwo, nepotyzm to oblicza IIIRP.
Tak jak jest, jest do dupy i jeśli PO nie dostanie większego kęsa, to się nie uspokoi [choć przyznam,że jestem za nimi]. Najgorzej by było gdyby PiS jeszcze bardziej się nazgarniał.
Ech.. nie wiem co mam powiedzieć. Rozwalić to w cholere. Mozna ewentualnie napisać list do Prezydenta USA, ze ogłaszamy wojne z USA i od razu się poddajemy i prosimy o okupowanie Polski. Na pewno taka okupacja będzie lespza niz rządy TKM-ów. ["teraz k***a my"]
Wiele osób już ma zwyczajnie dość,a PiS wygląda na bardzo pewny tego,że to im przypadnie pełnia władzy...
Ja miałem głupią nadzieje, ze powstanie najmniejsze zło, czyli ta koalycja POPIS, ale wyszło jak wyszlo i będziemy mieli premiera Lepera. Za 4 lata proponuje taki układ Prezydent Leper, Premier Begier i MSWiA Łyżwiński.