Ja tez nie plakalem po papiezu... pislaismy zreszta o tym duz w TO.
Jej chodzilo ogolnie o to ze w TV takie tresci beznadzijne pokazuja i to jeszcze pokazwali kolesia w tej koszulce obok kolesiowy w koszulce "dokonalam aborcji" zreszta kij wie o co jej chodzilo... zasypialem jak ona opowiadala to.
Anyway chcialem tylko powiedziec ze mam zaj***sta dziewczyne ;] w huj kocham moja hip hopofke nie przecietnie na urodziny mi zmontowala taka podkladke pod myszke na ktorej jest duzo zjebistyh zdjec ;] Sa zdjeci moje, mojej milosci klas 1-3 podstawowki ktora trzyma pomarancze i banana udajac ze to fallus i lizac go, moj mp3 player z serduszkiem obok ( w koncu go koham ;]) Hyde, Gackt, Kyo z Deg'a, Mandaryna, Gina Wild, Porucznik borewicz, talerz żurku, bo zawsze po imprezie na dysce czy jakiejsc najebce na miescie idziemy ekipa na zurek na dworzec ;] 3 delfiny, ugryziony banan -akcent w strone mojego kumpla o tejze ksywie ;] flanelowa koszula -znak forumowicza doskonalego ofkoz ;] autobus ktorym zawsze do niej dojezdzam a ktory moim zoltym rumakiem jest zwany, zdjecie restauracji do ktorej zawsze hcielismy isc i byla naszym takim wymazonym miejscem do momentu kiedy tam wreszcie zawitalismy, biala roza czyli jedyny kwiat jaki jej daje, pilka z proporczykiem bayernu ;/, Ai Chan z najladniejszej okladki VGA, ekipa z Bleacha, flaga japonii i kanady (japonia wieksza przyslania kanade -taki zarcik ktory krazy wokol mojej ekipy), no i foty moich kumpli kumpel, fota winka naszego ukohanego przyklejona obok foty na ktorej udaje ze zaleglem ;] k***a poprostu super wypaszona sprawa ^^'
to lepsze nawet niz wypaszona kartka urodzinowa ze spocona Ayumi od Teenka ;]