Tant nie wnerwia cie jak His nazywa cie na forum ebzmozgiem, ciotami i innymi akcjami? Ja z moja hip hopofka raczej jezdzimy sobie nieprzecietnie od dalniakow winiaczy, zuli, "monopolowych pań", i wielu innych ale jakby na mnie dziewczyna powiedziala "ciota" to bym jej sprol majty nieprzecietn... i to jeszcze tak czesto... pfff >.> a ty jej tylko odpisujesz jakies smutne rzeczy... nie korci cie zeby jej pojechac od idiotek or somethin like that?
Hihi.. jakiś ty koffany Gipsi, że się tak o mnie martwisz. Ale spoko, ona się tak tylko ze mną droczy. Wiem dobrze, że myśli inaczej. Nie zawadziłoby co prawda, gdyby czasami była troche milsza, ale kocham ją taką, jaka jest. Poza tym ona musi sobie czasami na kimś odreagować, a że mnie to najmniej rusza, to pada na mnie heh.
nie korci cie zeby jej pojechac od idiotek or somethin like that?
hahahaha.. dopiero wtedy by mi "spróła majty"...
a tam od razu martwie się... poprostu zawsze staram sie dbać o moje dziewczyny i interesować się nimi ^^'
Ja wiem że to taki jej sposób bycia poprostu, ale to nie zmienia faktu ja bym tak nie mógł, ja bym musiał też po niej pojechać ;] No ale w waszych głowach jednak inne akcje są gołąbeczki wy dwa ;]
jatymczasem tragedie przezylem b zamiast masci na pryszcze nalozylem inna masc na pryszcze i musialem umyc twarz po raz kolejny i dac odpowiednia masc na pysk... tragediazmarnowalem jutrzejsza dawke wody ;-(
There is nothing I waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaant I Stay with Youuuuuuuuuuuuuuuu
and looooose aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal, i stand still, cloooooose toooo theee moooon
Pleaaseeeeeee stay with meeeeee, and lose aaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllll <(' - ')>