z niesmierteelnym i przecudownym Yatta na czele ;] kto wie oco chodzi ten jest fajny, kto nie ten mniej ;]
Ja wiem co to!! To taka wiejska piosenka, jakiegoś japońskiego boysband'u, która składa się głównie z powtarzanego w kółko "Yatta". Dobry track hehehe...
postanowilem sie nieskapic mocno ale lekka kapka i tak byla
Ja wypiłem naprawde mało, jeżeli porównywać to z poprzednim sylwestrem, kiedy to miałem jRPG na żywo (poszukajcie w Imprezy mojego posta, to będziecie widzieć). Kieliszek wina z His, potem u Mlecznego jednego kielicha i trzy następne na wniosek Hisoki, która jak sama mówiła, chciała mnie "spić i zgwałcić".... z żalem stwierdzam, że skończyło się na spiciu.
Damn... a ja dzisiaj się obudziłem o 8 rano i to nie było fajne. Teraz jestem śpiący przez cały dzień, a od 19ej piszę goopi raport z fizyki... muszę do końca miesiąca napisać jeszcze 3 (tego nie licząc), bo inaczej nie zdam laborek i krótko mówiąc będzie mało fpyte. A jeżeli już mowa o studiach, to niech wszyscy trzymają kciuki, bo jutro His ma ważne kolokwium z prawoznastwa i jak jej źle pójdzie, to przyjdzie tu i będzie niemiła dla wszystkich wokół, a dla mnie w szczególności. Dlatego też wspierajcie ją duchowo heh...