wiecej Ci brakuje oj wiecej...na przyklad wlasnej hip hopófki, dziury na klacie, ryja obitego przez brata, milosci do PESa ;] i zawodowego przeklinania. A...no i oczywiscie delux passow od Musiola ;]
i jeszcze AIDS... a nie, tego na szczęście i mi brakuje ;]
dzióra w klacie? eee.......... nie chcę nawet wiedzieć
]
No była ta akcja co sobie zdrapałem coś z klaty i mi krew spływała a ja to zauważyłęm po kilku minutach dopiero jak miałem białą koszulke polski z jednym dodatkowym pasem czerwonym na środku ;]
A...no i oczywiscie delux passow od Musiola ;]
niestety ale mi ich też brakuje ;/
te gipson, to on spiewa te partie wolniejsze w tych 2 kawalkach?
Nie, to piękny chłopczyk co się Gacktem zowie śpiewa mu te partie ;] Nie no to on, to on, mi się bardziej podoba jak on właśnie te wolne partie śpiewa...
i jeszcze w dodatku te siatki na glowie, wszystkie zlote czy tam srebrne zeby, dziwne soczewki i zyganie... damn... szczerze mowiac to nie moge powiedziec ze on jest oblesny... on po prostu przekroczyl wszelkie granice i jest kiczowaty :-/
hmmm kiczowaty? Nie powiedziałbym, ale zależy kto jak co tam pojmuje, mi się jego soczewki zajebiście podobają (i pasują do niego bo u takiego Mansona mi się zajebiście niepodobają ;/), żyganie też jest całkiem wporzo dla mnie (no ale to było tylko na OBscure nigdzie wiecej) te zeby metalowe sa tak lipne ze jezus ;/ i wlasnie w saku po raz pierwszy je mial, i właśnie od Saku ich image mi się zajebiscie niepodoba raczej ;/... pozniej byl tylko nowy ich singiel z przed kilku miechów Clever Sleazoid i tam też ma te metalowe ale do tego ma jeszcze melonik... wygląda lipnie ofkoz ;/
Najlepiej wygladali wszyscy wklipie do Kasumi, ogolnie mi się ich image podobał iedyś, teraz nie bardzo... stali się "Hardrockowcami ;/" pffff >.>
Zaniedługo bede zzucal na potrzeby innego forum jakies klipy Deg'a to dam ci tutaj linka do 1 czy 2 PV, jak bedziesz hcial to zassiesz a jak nie to obsrasz linki ;]
Prosisz i masz :
Dzieki, jeszcze nieogladalem to z checia zassalem, szybko polecialo ^^'