Autor Wątek: kwiz jRPG  (Przeczytany 37302 razy)

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
kwiz jRPG
« Odpowiedź #20 dnia: Lipca 09, 2004, 10:03:41 pm »
glenn odsylam do tematu zgloszenia do kwizu jRPG
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline little

• Wanderer
kwiz jRPG
« Odpowiedź #21 dnia: Lipca 09, 2004, 10:07:31 pm »
Nom. Ja też bede chętny.

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
kwiz jRPG
« Odpowiedź #22 dnia: Lipca 09, 2004, 10:14:33 pm »
Ludzie stop! dość kaosu :P
zgłoszenia w topicu zgłoszenia, tutaj będziemy "organizowac" (data, zasady itp.)
nie róbcie syfu mmm'kay? :>

kiedy będziemy coś dalej z kwizem ustalali = kiedy S&S wraca?  
« Ostatnia zmiana: Lipca 10, 2004, 12:22:08 am wysłana przez qiax »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
kwiz jRPG
« Odpowiedź #23 dnia: Lipca 11, 2004, 06:18:28 pm »
Ja mogę układać pytania do obu tacticsów. Jeśli nikt nie zaklepał (jeśli ktoś to Gienia) to ja mogę się tym zająć. Czekam tylko na sygnał

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
kwiz jRPG
« Odpowiedź #24 dnia: Lipca 11, 2004, 07:10:32 pm »
hmmm nie za duzo juz troche tego?
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
kwiz jRPG
« Odpowiedź #25 dnia: Lipca 11, 2004, 07:13:49 pm »
jakby cos ktos jakos gdzies to ja juz wrocilem

MarvelliX

• Gość
kwiz jRPG
« Odpowiedź #26 dnia: Lipca 11, 2004, 07:50:16 pm »
Pytania wysyłajcie do mnie bo ja nie biore udziłu :P nie grałem w 23/34 tych gier <_< mój GG jest pod spodem... a pytania bez żadnych komentarzy poprostu bedziecie do mnie wysyłać B) . jestem praktycznie przy kompie od 12 do 2   :lol:  

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
kwiz jRPG
« Odpowiedź #27 dnia: Lipca 12, 2004, 10:48:43 am »
O cholera w tym topicu jest jeszce 2 strona.....wow....poprzednio nie widzialem. No to jeszce Tantalus bedzie ukladal pytania do tacticsow.
Szanownych pytaniowymyslaczy proszem o wysylanie mi juz pytan w jaki kolwiek sposob byli nie mailem bo jeglo nie sprawdzam od pol roku :P

Offline Mortus

• Wanderer
    • http://
kwiz jRPG
« Odpowiedź #28 dnia: Lipca 12, 2004, 12:46:17 pm »
To mam coś z tego XG wymyśli czy dać se siana? :-/
Mortus łoz hir
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" - by unknown artist

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
kwiz jRPG
« Odpowiedź #29 dnia: Lipca 12, 2004, 01:16:33 pm »
no oczywiscie ze masz wymyslic!!!!!!! I wyslac mi na priva albo na GG jak najszybciej

Offline Mortus

• Wanderer
kwiz jRPG
« Odpowiedź #30 dnia: Lipca 12, 2004, 01:59:19 pm »
To jeszcze jedno - czy pytania mają być ze stosunkowo krótką odpowiedzią  czy z obszerną (czyt. małe wypracowanko :P)
Mortus łoz hir
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" - by unknown artist

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
kwiz jRPG
« Odpowiedź #31 dnia: Lipca 12, 2004, 02:21:34 pm »
mysle ze obszerna ;)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
kwiz jRPG
« Odpowiedź #32 dnia: Lipca 13, 2004, 03:00:25 pm »
Kwiz zbliza siem wielkimi krokami wiec drodzy odpowiadacze szykujcie siem na najgorshe. Tylko brakuje pytaniowymyslacza do ff9. Ale nikt ze startujacych sie tym zajmowal nie bedzie bo by was za malo bylo

JUZ NIEAKTUALNE[/size]
« Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2004, 07:26:47 pm wysłana przez S&S »

Offline Shirley

• Adventurer
  • *
kwiz jRPG
« Odpowiedź #33 dnia: Lipca 13, 2004, 07:27:53 pm »
Czy wszystkim uczestnikom pasuje sobota jako termin rozpoczęcia kwizu?
Don't worry be happy :)

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
kwiz jRPG
« Odpowiedź #34 dnia: Lipca 13, 2004, 07:33:49 pm »
hm.... zakładając, że jestem uczestnikiem tego kwizu i, że nie zdaży się jakaś nieprzewidywalne paranoidalne zdażenie, to sobota pasuje mi w 100%. Tylko pozostaje kwestia: co? gdzie? jak? o której?
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
kwiz jRPG
« Odpowiedź #35 dnia: Lipca 13, 2004, 07:41:23 pm »
mi pasuje i tak narazie siedze w chacie :shu:

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
kwiz jRPG
« Odpowiedź #36 dnia: Lipca 13, 2004, 07:49:05 pm »
jestem gotowy :)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
kwiz jRPG
« Odpowiedź #37 dnia: Lipca 13, 2004, 07:55:49 pm »
co? gdzie? jak? o której?
jako ze w tej samej chwili nie da siem was wszystkich zgromadzic to przez cala sobote mozecie odpowiadac przez wysylanie mi wiadomsci na priva.

Offline Mortus

• Wanderer
kwiz jRPG
« Odpowiedź #38 dnia: Lipca 13, 2004, 10:31:48 pm »
Pytanko mam. Czy odpowiedzi na pytania mają być krótkie czy liczycie na to (tak jak podczas trivii SF), że odpowiedź będzie miała stronę A4 i wzwyż? :D
Mortus łoz hir

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
kwiz jRPG
« Odpowiedź #39 dnia: Lipca 13, 2004, 10:39:34 pm »
nie no. Nie przesadzajmy. Można pisać obszerne odpowiedzi, ale nie ma sensu pisać wypracowań na stronę A4. Przecież ktoś  to będzie musiał przeczytać.
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!