Autor Wątek: Ulubiony zespół  (Przeczytany 25156 razy)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #40 dnia: Lipca 14, 2004, 05:27:31 pm »
No dobra może żaluje że cię znałam aha... załuje że tatata aha.. :shu:  nie jest jakieś wypaśne ale nie można porónać do... i jajeeeecznica.. aha :P ... zresztą ta która mi się spodobała byłą naprawde nieżła... niepamietam tytułu ale nie było takie bardzo złe... słowa nie były mega do bani... a ze słowami to często nawet wielcy mają kłopoty że tylko przytocze tu text mojego boga Hyde...

"She said loving you make me happy every day... nanana" boże sam niewiem jak on mógł coś takiego śpiewać :shu:

Mimo wszystko Flina nierówna(przekreślony znaczek "=") się Ala Janosz...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #41 dnia: Lipca 14, 2004, 05:32:44 pm »
taaa janoszka juz sie spalila flinta gora mwhahahahahaha :devil:
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #42 dnia: Lipca 14, 2004, 07:04:20 pm »
Nie no bez przesady nie óbcie ze mnie  aż takiego disco polowca ;)
To że słucham Japońskiego roka nic nie znaczy... a już napewno nie znaczy że Ewelina Flinta żądzi :lol:

Wogóle zassał mi się właśnie nwy singiel Dir en grey i jestem cholernie zawiedzony jedyne co jest w tej piosence fajne to refren... nad którym już się podniecałem w Japanese music topicu... reszta to owszem niezła psychodela... ale spodziewałem się czegoś innego... ta piosenka jest ostra jak mało co... a nie.. to poprostu mi sie winamp zacioł hahah ja myślałem że on tak wyje przez 3 minuty hahha... nie nom ale słucham dalej i poprostu psychodela... spodziewałem sie lepszego... ale motyw z zacięciem był na serio dobry :lol:  o kurde ale zawias :shu:

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #43 dnia: Lipca 15, 2004, 12:12:12 am »
to poprostu mi sie winamp zacioł hahah ja myślałem że on tak wyje przez 3 minuty hahha...
lol :D:D:D:D
ja tam z ciebie discopolowca nie robie sam czasem lubie takiej muzyczki jak w radiach zet czy innym eremefie posluchac :D hmm jak ten dir en grey to taka psychodela to mozna posluchac moze akurat :D
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #44 dnia: Lipca 15, 2004, 02:19:45 am »
aaaaaa.... heretycy :P dobrze że Cie kain wrzucił do otchłani należało Ci się za to co wygłośiłeś :D
]

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #45 dnia: Lipca 15, 2004, 05:08:03 am »
i dzieki tej nauczce teraz liczy sie prawdziwa muza :devil:
btw: wlasnie obejrzalem 8 odcinek hellsinga - naprawde dziwny odcinek :o zakonczenie to juz wogole :o

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #46 dnia: Lipca 15, 2004, 03:29:19 pm »
Psychodela to to nie jest ;) psychodela to jest w utworach Sui Generis Umbry... :D
Dziabeł słucha ostatnio Guns N' Roses dwa genialne albumy Use Your Illusion II i Use Your Illusion I...  :shu: wypasik :D
« Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2004, 03:54:11 pm wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 11, 2004, 02:40:09 pm »
O Diabełek lubi to co ja(niestety znam ich tylko kilka utworów)...ostatnio słyszałam fajny utwór zespołu Exilla "Stop playing god"czy jakoś tak....nawet niezła tylko nie mam jak jej ściągnąć(jeśli ktoś zna dobrą stronę z zespołami rockowymi to niech siem do mnie odezwie)

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 11, 2004, 02:45:46 pm »
http://www.fan.pl/shopping/lista.php?gat1=...0ROCK&og=3&ot=4
tam masz zestawienie zespołów rockowych począwszy od najnowszych... czemu ja to napisałem? =_=

Polubiłem Motorhead LOL a Monster Magnet jest czadowe
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 11, 2004, 02:49:23 pm wysłana przez GamePlay »
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 11, 2004, 09:41:38 pm »
Ostatnio sprawdziłem zespół o nazwie Charon :blink: nie polecam... texty mocne ale jakiś taki nijaki ten zespół... może dlatego że żadko kiedy trawie męski wokal ale Charon to takie starsze Evanescence tylko z męskim wokalem :/  
]

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 12, 2004, 12:38:50 pm »
e jak evanescence to bleh tylko maja jedna piosnke fajna going under reszta to shit a ta najnowsza everbody fool czy jakos tak to juz wogole badziew

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 12, 2004, 01:32:41 pm »
Wszystkie są badziewne co tu się oszukiwać :D
]

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 12, 2004, 09:10:42 pm »
To wy siem na muzyce ni znacie Evanescence jest jednym z których uwielbiam i mnie się on podoba w całości :prr:  

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 12, 2004, 10:18:37 pm »
Going Undder My Immortal i cus tam jeszszce sa git. A tak to slsyzalem tylko everybody fool. shitowe troche

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #54 dnia: Sierpnia 12, 2004, 11:51:12 pm »
Dla mnie Evensence (BLEH) to jak Cristina A. wrzucona do wanny z zimną wodą :prr:
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #55 dnia: Sierpnia 28, 2004, 12:59:52 pm »
heh...The Prodigy niedawo wydali nowa plyte  :F  =]  :grin:  :w00t:  :rolleyes: ...tyle lat czekania...Liam podobno wrocil do korzeni i bedzie to plytka w stylu "Experiance"...juz sie nie moge doczekac kiedy wpadnie w moje lapki :D...

Offline little

• Wanderer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 28, 2004, 05:47:43 pm »
Dawno nie było u mnie aktualki:p
Oto i ona :P
1. Dir en Grey
2. Gackt
3. Nightwish

Ściąga mi sie jeszzce BLOOD więc może sie jeszzce zmieni lista.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #57 dnia: Sierpnia 28, 2004, 11:51:38 pm »
Dawno nie było u mnie aktualki:p
Oto i ona
1. Dir en Grey
2. Gackt
3. Nightwish
Miło popatrzeć jak polska młodzież zna się na muzyce :D
Moje top 3 jest niezmienne
1.L'Arc~en~Ciel
2.Dir en grey oraz Gackt

Ale ostatnio strasznie polubiłe zespół Plastic Tree (ofkoz japoński :wub: ) wkalista ma głos jakby był wykastrowany ale super to wchodzi z delikatnymi a czasami maxymalnie szybkimi giarami  :)  To coś dokładnie moich klimatów... kiedyś słuchałem Placebo więc lubie takie granie :)  

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #58 dnia: Września 04, 2004, 11:07:01 am »
no i wreszcie moge sie wypowiedziec o nowej plytce The Prodigy...po pierwszym przesluchaniu trudno bylo mi cokolwiek powiedziec...plytka zupelnie inna od swoich poprzedniczek...zreszta kazda plyta Prodigy jest inna :D ...jednak spodziewalem sie czegos w stylu "The Fat of the Land"...dostalem cos zupelnie innego, cos lepszego, bardziej niesamowitego...Liam Howlett po raz kolejny pokazal ze jest geniuszem w tworzeniu muzyki elektronicznej...na albumie nie uswiadczymy glosow Keitha czy Maxima...Liam powiedzial ze nie widzi dla nich miejsca w nowym albumie...spiewaja zaproszenie goscie: Liam Gallagher z Oasis oraz aktorka Juliette Lewis...oto co sam Liam sadzi o tym..."Wiem, że chcieliby (Keith i Maxim) brać udział w jego nagraniu, ale czasami trzeba się cofnąć, aby móc zrobić krok naprzód"...nic dodac, nic ujac...:P

polecam wszystkim ten albumek, fanow i nie-fanom...nie spodziewajcie sie jednak utworow w stylu "Firestarter" czy "Breathe"...spodziewajcie sie czegos lepszego :lol:...dla mnie No 1 "Medusa's Path"

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #59 dnia: Września 07, 2004, 11:43:48 am »
A króluje i tak nie zminnie Nightwish z płytą Ocean Born ;) nic lepszego jeszcze nie słyszałem z Goth(a newet Opera Metalu jak sklasyfikowano ten album) Metalu....
]