Autor Wątek: Ulubiony zespół  (Przeczytany 26628 razy)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 17, 2004, 03:19:24 pm »
A ja to ostatnio zainteresowalem sie muzyka alternatywna.... naprawde swietna muzyka... od siebie zaproponuje wam niejakiego Dark M-naprawde dobra nutka...

Oprocz tego ostatnimi czasy sluham Hybrenegildy Kilkraft "Das ist Brlin" ..."Daaas ist Berlin,berlin die evig junge stadt das ist berlin nerlin die meine liebe hatt genau in mittel punkt der welt hat es got dort hin gestelt..." i takie wypasne pianinko a w pewnym momencie akorde,on jak moja zjebana nauczycielka z Muzyki... tytyty tyt tytytytytytytytytytyt tytyty <Gipsi Tanczy>

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 17, 2004, 09:33:15 pm »
aaaaa ja zapomniałem w zespołach napisać Dir en grey które ostatnio wróciło do łask :D leci teraz artrosis,DeG, closterkeller :D
]

Offline elfik_mog

• Daredevil
  • **
  • ばか ばか ばか !!!
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 24, 2004, 07:18:34 am »
Ulubione zespoły to
-Korn
-System of A Down
-Metalica
-Linkin Park (ale nie tak bardzo jak tamte trzy pierwsze)

MATURA TO BEZEDURA^^'

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 24, 2004, 11:31:54 am »
Huh ??? ale cóż :D no Przyszła dziś!! TAK PRZYSZŁA MI PŁYTA EPICY !!
Wypassss polecam :) The Phantom Agony...
]

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
    • There's no need to fear, Underdog is here!
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 27, 2004, 09:34:28 pm »
a moje zespoly to:
-metallica
-evanescence
-nirvana
-nightwish
-linkin park no iczasami ale rzadko podlucham limp bizkit
kurde coś mi sie wydaje że o czymś.. a włąściwie o kimś zapomnialam.. trudno najwyżej potem dopisze  ;)  

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 28, 2004, 01:09:23 pm »
A nie backstreet boys i N-sync, albo eminem czy 50 cent? To bardzo dziwne :lol:
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 28, 2004, 02:33:17 pm »
Hhehe Porównywać/Stawiać w jednym zdaniu Backstreet boys i Nsync z 50Cent i Eminemem.. hyhyhy :w00t:  To się fani Rapu zaraz żucą na ciebie GP ;)

A ja widziałem kawałek TopTrendy i mnie się spodobała piosenka Eweliny Flinty... nie pamiętam tytułu ale miała dobry text i muzyke i aż się zdziwiłem że polska piosenka mi się tak spodobała.. i nie chodzi mi o "Żałuje" tylko coś tam śpiewała o przeznaczeniu chyba... albo to była jeszcze inna? ehh nie pamiętam :shu:  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
    • There's no need to fear, Underdog is here!
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 28, 2004, 05:04:52 pm »
<_<  haha  <_<  navet gdybym kciala to by mi racvzej nie pozwolono  :lol:  ja raczej wyboru za wielkiego nie mialam tata słucha hard rocka brat metalu...  ;)  
A no i zapomnialam dodać zespołu z mojego miasta o nazfie - Coma (pewnie nikt jeszcze nie słyszal bo niedafno wydali plyta ela calkiem fajne)

EDIT

moja wypowiedź jest odpowiedzią na posta GP ofkorz.. a tak jeszcze nawiasem to zapomniałąm wspomniec o kapeli (metalovej oczyfiście) mojego brata  :w00t:  hehe..no cio.. disasters (tez se nazwe wymyślili -_-") mialo juz 2 koncerty  :)  
« Ostatnia zmiana: Czerwca 28, 2004, 05:07:03 pm wysłana przez Selphie »

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 29, 2004, 08:48:32 pm »
Hhehe Porównywać/Stawiać w jednym zdaniu Backstreet boys i Nsync z 50Cent i Eminemem.. hyhyhy :w00t:  To się fani Rapu zaraz żucą na ciebie GP ;)

A ja widziałem kawałek TopTrendy i mnie się spodobała piosenka Eweliny Flinty... nie pamiętam tytułu ale miała dobry text i muzyke i aż się zdziwiłem że polska piosenka mi się tak spodobała.. i nie chodzi mi o "Żałuje" tylko coś tam śpiewała o przeznaczeniu chyba... albo to była jeszcze inna? ehh nie pamiętam :shu:
Niech sie rzucają na GP :P ma tym textem po swojej stronie łaske dziabłów ;) a Ty Gipsi nie przeginaj Ewelina Flinta ;) :D :devil:  
]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 29, 2004, 09:14:52 pm »
Ejjj no cooooo.. na serio fajnie przygrywała :D  heheheh może i nie jest to jakaś klasa...ale Ich 3 też to niejest :P  Raz posłuchałem i nawet fajne piosenka się chyba przeznaczenie nazywała... i nawet się fajnie słuchało... az sobie w SoulSeeku wpisałem...a że nie było to mi się dalej szukać nie chciało.. aż tak fajna to ona niebyła :P  ... hehe ale jak o tym myśle to i tak się smieje... Ewelina Flint hyhyhy... Ake to co powiem teraz bedzie jeszcze gorsze... cały dzień słucham piosenki która była grana w "Jeziorze Marzeń" ...tyry tyry ty tyrytyryryty tyrytyrytryryyyyyy I dont wanna wait, forever until its over....  :P  hehehe co się ze mną dzieje... może się zakochałem :lol: .. i do tego jeszcze to miłe AMV z mojej ukochanej VGAi

Masakra jestem discopolowcem :shu:  :P  

Offline Pieszczotek

• Daredevil
  • **
    • http://
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 29, 2004, 09:25:09 pm »
Depeche Mode , Nirvana , Prodigy,
See you, Space Cowboy!

Offline little

• Wanderer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 30, 2004, 09:43:18 pm »
Zaczełem tera słuchać Evanescence. Fajny zespół.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #32 dnia: Lipca 07, 2004, 10:53:42 am »
a ja niedawno zaczal sluchac LINKIN PARK i 666 :devi: calkiem ciekawe.
Ewelina Flint
Ewewlina GWINT?! Nawet nie strsz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Offline little

• Wanderer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #33 dnia: Lipca 07, 2004, 04:05:52 pm »
Ja Linkin Parka słucham od kąd powstał. I zawsze mówiłem, e jest wyrąbany.

Co do Eweliny Flinty to może i śpiewa do dupy, ale jakoś ją lubie. Niewiem czemu.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #34 dnia: Lipca 07, 2004, 04:11:13 pm »
Hmmm chyba właśnie na odwrót jest... przecież ona umie spiewac skoro zaszla az do finalu idola... tam sie przeciez Te zapedowskie znają na glosie.. ale mnie taka muzyka zbytnio nie jara choc 2 piosenki mi sie podobały :P  

Offline little

• Wanderer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #35 dnia: Lipca 07, 2004, 04:18:31 pm »
No niby śpiewać umie, ale mi sie nie podoba to co śpiewa.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #36 dnia: Lipca 07, 2004, 04:36:31 pm »
wogole dla mnie te wszystkie idole i inne ele zapedziowskie to chlam

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #37 dnia: Lipca 07, 2004, 05:53:01 pm »
Śpiewać może i umie ale co jej z tego jak została wykreowana napisali jej jeden (S)hit i co du*a więce nic nie śpiewa, cimno wszędzie głucho wszędzie... ups nie ta bajka :D
]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #38 dnia: Lipca 14, 2004, 12:56:43 pm »
Nie wiem ale jakos jej plyta sprzedala sie chyba w pierwszej 10 i pewnie pracuje nad nowa.. nie wiem wali mnie to ale właśnie ona chyba nie jest taka że ją wykreowali... oni chcieli tą Alicje Janosz z idola wyekreować i im nie poszło :shu:  Hahahha taka piosneka"nananana nanana i jajecznicaaaaaa" :shu:  o boshe tocz to hit dla 12 latków :shaun:  

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Ulubiony zespół
« Odpowiedź #39 dnia: Lipca 14, 2004, 05:20:03 pm »
A piosenka Eweliny F. to inna jest ??
]