Hyh niewiem ile to juz razy pisalismy jakie zespoly lubimy... i ile jest topicow o muzyce w ktorych t pisalismy ale cuz... napiszmy jeszcze raz...
Nie mam ulubionego zespolu mam 3 ukochane
L'Arc~en~Ciel -ze zgledu na głos wokalisty (Hyde) moze sie okazac ze jednak ten zespol najbardziej kocham... ale jednak wszystkie 3 sa w miare rowno aczkolwiek jednak Laruku hyba na pierwszym miejscu jest(hyhy z lekka zamotalem
)... graja muzyke Rock czasami Pop-Rock ...maja 3 rodzaje piosneke... szybkie i wesoly przy ktorych fajnie sie robi wygibasy i wygloopia i cieszy sie zyciem... smutne i dolujace w ktorych Hyde koi moje serce swoim glosem... a takze takie spokojne ktore maja za zadanie wyciszyc nas (ja je nazywam plazowymi hitami :lol: )
Dir en grey-Hard rock w najlepszym wydaniu... obiektywnie rzecz biorac jeden z najlepszych zespolow HardRockowych na swiecie... subiektywnie najlepszy HardRockowy zespol na swiecie... graja oryginalna muzyke HardRockowa i moim zdaniem baaardzo ten gatunek rozwijaja
Gackt-Rock z szybkimi gitarkami... duza iloscia gitar... czasami pojawiaja sie skrzypce w jego muzyce... ehhh oryginalny typ... koleszka ma duzo pomyslow na muze
Kiedys sluchalem Prodigy- swietny zespol jeden z najlepszych na swiecie jezeli chodzi o muzyke... ich muzyka sie rozwija a do tego jest wciaz bardzo dobra... naprawde swietny zespol... az zaluje ze nie sa z Japoni