Mały zlot SZ odbędzie się 22 albo 23 lipiec 2006 (do wyboru komu bedzie co bardziej pasować) w Chełmie u mnie na działce, dokładne namiary podam każdemu osobiście... mamy możliwość posiedzenia przy grillu, pojedzenia czegoś ciepłego, wypicia czegoś zimnego, pogodania ogólnie i pośmiania się
...
Mam nadzieje, że nie będzie o tej tej porze, godzine ogólnie nielubianego robactwa typu meszki, komary i inne gówna, ale radze zabrać jakies ciepłe rzeczy, gdyby impreza przedłużyła się... ogólnie mozemy spotkać się o 18 i posiedziec do 21, chyba że chcecie wczesniej zacząc i poźniej skończyć, ale to już się zobaczy
Telewizora nie mam, bo został w Krakowie, ale jesli byłoby osoby, które chciałby pograc to ostatecznie moge zabrac 14" tylko niech ten ktos wezmie konsole, pada, gry
Ja ze swojej strony oferuje prąd, grill, miejsce, nute... kto chce co pic i jeść niech weźmie ze sobą, jesli tylko da sie to upiec to zjemy
Pozostaje mi tylko zaprosić wszystkich chętnych...
mieliście okazję przyjechać do Krakowa na zlot SZ, teraz zapraszam Was do swojego domu...
PS. bedzie FastRed