Narazie nowy PES mi sie tak srednio podoba... co prawda gralem w niego 2 dni temu i tylko 5 meczy, no ale nie podszedl mi zbytnio. Wyglada na takie skrzyzowanie PES5 i WE10... Winning Eleven 10 wywarlo na mnie o wiele wieksze wrazenie. Pewnie pozniej mi sie spodoba i sie przyzwyczaje, ale naraziej est tak sobie... dzis jeszcze pogram z kumplem to wtedy calkiem inaczej sie gra i bede juz mial dokladniejszy point of view.
Tak czy inaczej juz odchodzac od samej gry konami calkmowicie zalamalo mnie licencja... porazka totalna, nie ma licencji na Niemcy i graja jakies wyjeby nie wiem kto ich tak ponazywal. Ale mniejsza o licencji, chodzi glownie o poziom druzyn. Ja zalamuje rece, kur*a czy oni nie ogladaja mistrzostw swiata? Jak moze brazylia ktora odpadla w cwiercfinale byc lepsza od francji, niemcow ktore to przeciez druzyny zaszly o wiele dalej... meczy mnie to ze zawsze brazylia jest tajka dobra, meczy mnie to ze Olimpique Lyon jest taki slaby podczas gdy real Madryt ktory przeciez tak na prawde jest slabszy od Lyonu w pesie wymiata... Konami nie moze zerwac z przeszloscia i niechce gwiazda obnizyc statystyk ;/
Miroslav Klose -krol strzelcow tegorocznych mistrzostw swiata i chyba Bundesligi jest o wiele gorszy od Zlatana Ibrahimowica ktory to na mistrzostwach swiata gowno pokazal, poprzedni sezon mial slaby z juventusem a teraz w interze tez chu*a gra i tylko o pilke sie potyka.
Ribery, szybki i dobrze technicznie wyszkolony zawodnik o ktorego walczy wiekszosci wielkich klubow jest poprostu sredni... takich przykladow jest mnostwo. Konami musi cos zrobic z uaktualnieniem statystyk pilkazy... jesli niechca zawyzyc statystyk pilkarzy ktorzy nie sa medialnymi gwiazdami to niech przynajmniej obniza tym przestarzalym gwiazda ktorych czas minal.
Od dluzszego czasu jest przeciez juz tak ze w footbalu praktyczie kazdy z kazdym moze wygrac i reprezentacje narodowe graja na w miare rownym poziomie, to samo najwieksze kluby pilkarskie, a Konami wciaz zyje czasem z przed 4 lat... Dobrze ze przynajmniej wlochy jako mistrz swiata sa borzy.