CDProjekt gorąco zaprasza wszystkich miłośników piłki nożnej do wzięcia
udziału w Mistrzostwach Polski w Pro Evolution Soccer.
Jest to największy w Polsce cykl imprez będący eliminacjami do Mistrzostw Europy,
które odbędą się w Irlandi na początku października.
Przypominamy także, że Polacy mają już w imprezie wielki dorobek - obecnym
Mistrzem Europy w Pro Evolution Soccer jest Polak, Grzegorz Kuźnik!
Eliminacje Mistrzostw Polski w Pro Evolution Soccer powstają
przy współpracy salonów EMPiK i odbędą się w następujących
dniach i miastach:
1. 13.08 - Warszawa - EMPiK Galeria Mokotów
2. 15.08 - Katowice - EMPiK CH Silesia (EMPiK SCC)
3. 19.08 - Kraków - EMPiK CH Kazimierz (hol w galerii)
4. 22.08 - Szczecin - EMPiK CH Galaxy (hol, przed salonem EMPiK)
5. 25.08 - Wrocław - EMPiK Megastore
6. 29.08 - Poznań - EMPiK Megastore - (taras od strony Pl. Wolności)
7. 09.09 - Warszawa - EMPiK Blue City - FINAŁ (przy Fontannie)
źródło:
http://pes.gram.pl/?type=HomepageTurniej pewnie jeszcze trwa... jesli ktos chce poznac moja opinie na jego temat to napisalem posta na pewnym forum -i nie, to nie tylko moja opinia, inni tez pisza -jebac organizatorów.
======================================================
Turniej w Katowicach trwa... a ja powiem jedno. Pierd*le to gowno. Podobno rok temu mowilosie ze turniej w multikinie byl zle zroganizowany... k*rwa tam bylo 4 razy wiecej osob a ine bylo takich klopotow!
Wielu ludzi czekalo juz po 7 zeby wejsc do silesii i pograc, o 9 otworzyli drzwi i wszyscy zucili sie zeby sie zapisac... ziomek znany na PESowej scenie ARO chcial zapisywac ludzi ale okazalo sie ze jednak nie moze i godzine zajebiscie duzy tlum ludzi czekal jak w swiniarni aby sie zpaisac o 10 mieli juz na serio zaczac zapisywac by nagle... kazac wszystkim odsunac sie kilka krokow w tyl bo nie ma przejsci... oitsunelismy sie na okolo 2 kroki po wymianie okrzykow ale to bylo jeszcze za malo... pytam sie kur*a czemu? Bo chcieli byc fajni i pokazac ze oni zadza? Normalnie ludzie mogli przechodzic a oni mogli zpaisywac ludzi ale stwierdzili kur*a zebysmy sie ustawili w kolejce... wyje*ało ich? Oni chcieli zeby tlum 200-300 ludzi ustawic w kolejke gesiego ;/
Nic to po wiekszej przepychance stwierdzono ze ludzie beda wpisywac sie recznie na liste i zostanie zrobione losowanie...
Listy zostaly spozadzone nakazano sie wpisywac samemu na poczatku a pozniej chodzili kolesie i spisywali sami, mowili zeby podawac ksywki lub nazwiska i imienia...
Liste wpisow pocieli nozyczkami i wzucili do jakiegos pudelka, rozpoczelo sie losowanie, wokolo pelno ludzi ze z tylu ledwo slychac. Pierwsze zakrecenie reka i juz przy okazji pare karteczek wypada poza pudelko ;/ Wyciagniecie nazwisko i wyczytanie go -ktos sie zglasza i podaje jaka druyna gra.. i tak mialo leciec caly czas... i bylo by spoko i nawet fair gdyby ne fakt jak zachowywal sie koles losujacy... sory jesli to czytasz i niechce cie obrazac ale zachowales sie jak poj*b!
Na poczatku jakies ksywki typu fabio czy fernandez czytal i sie zpaisywalo, ale pozniej bylo widac ze jakies kartki odklada na bok i losuje jeszcze raz... podejzewalem ze wlasnie omija nicki... wkoncu ktos krzyknal ale czeu nie czytaz nickow? A on mowi ze nicki sien ie licz bo nie wiadomo czy ktos sie nie podszyje ;/ (czy cos takiego) i tym o to sposobem w chu* ludzi mialo wala bo wylosowal duzo kartek i je odkladal ;/ po zwroceni uwagi zaczal juz akceptowac nicki ;/ Co za kolo ;/
Ine ciekawe akcje - wylosowany zostal Bartosz M. losujacy krzyczy bartosz m. kolo mowi ze to on, losujacy sie pyta a skad mam wiedziec ze to ty? A on mowi ze to on, na co losujacy.. ale ja nie mam pewnosci.. odpadasz losujemy od nowa ;/ Ja tylko krzyknalem "ale chyba jako jedyny sie zglosil to wiadomo ze to on!" no ale losujacego pana to malo obchodzilo... jak sie nie umial rozczytac nazwiska to tez odkladal na bok i losowal od nowa b nie chcialo mu sie rozczytac ;/
Przekrecil czyjes nazwisko i koles sie zglasza i mowi ze to on ale nazwisko ma inne i ze losujacy je przekreslil -a losujacy na to -ale tu jest inne nazwisko, chlopak mowi -nie tutaj pisze moje nazwisko tylko zle czytasz -a ten na to -naucz sie pisac i kartke daje wbok i wznawia losowanie!
W c***ja przycieli strasznie i ten turniej to pedaliada jak japie*dole ;/
Co oni mysleli ze na mistrzostwa polski przyjdzie 100 osob? Dolaczam sie do posta ÓFO nap oprzedniej stronie, a przy okazji jeb*e organizatorow.
P.S. Sory za calkowity brak skladni w tym poscie ale jestem tak wkur*iony ze to poemat ;/ vczekalem na turniej niesamowicie i tak jak UFO sleczalem przed konsola kilka dni z zedu probojac przezucic sie z ofensywnego WE 10 na juz raczej irytujacego PES5 ;/
Rozumiem losowanie -to bylo calkiem fair. Ale nie sposob w jaki losowli -udupili poprostu ludzi i tyle.
======================================================