Chyba jedna z najlepszych gier w jakie kiedykolwiek gralem a na pewno taka w ktora najwiecej gralem... zawsze sie znalazl czaszeby popykac sobie w PES(tylko ja mowie o tych z PSX bo konsol obecnej generacji nie mam) czy to sam czy z kumplami zawsze przyjemnosc jest duza a z kumplami to juz wogole... takze gram w noge na dworze choc w klubie juz od kilku lat nie gram za cienki pewqnie bylem.. ewentualnie kupilem sobie konsle i niechcialo mi sie jusz chodzic na treningi jak moglem pograc w noge w domu
ta gra na serio uzaleznia i za kazdym meczem tlumacze sobie ze jeszcze tylko jeden ostatni... i zastaje mnie wtedu juz poozna noc anim skoncze
Naoewni gierka jest 1000 razy lepsza niz fifa i inne pilki wszystki razem wziete (no moze poza "Goal 3" i "Tsubasy" jeszcze z NES'a)!
Podoba mi sie w PES'ie to ze jest bardzo realistyczny i ze nie ma w nim schematow.. prawie kazda bramka jest inna... do tego wiele mozliwosci robienia taktyk.. mozliwosc samemu zrobienia polapki ofsidowej i inne zajebiste taktyki!
Osobiscie gram japonia(i prosze sie niesmiac bo niejeden cap sie zdziwil jak mu Brazyli dupe skopalem) i to mi sie podoba ze wtej grze dzieki mozolnemu ustawianiu taktyki i nauczania sie bledow mozna zrobic mistrzowska.. druga druzyna to niemcy, jako ze gram w starego PESa z PSone mam tam Bierhoffa ktory wspaniale wykozystuje wzutki.. jak juz nie moge pokonac kogos japonia(co zadko sie zdaza) biore "Dojczland" i wtedy zaczyna sie masakra gra skrzydlami i wiele wzutek ewentulnie strzalow z za pola karnego jesli obroncy wybija wzutke.. i to mi sie podoba ze nie tak jak w Fifi biegamy kiwajac 8 zawodnikow tylko trzeba kleic akcje na skrzydlach podawac rozgrywac pilke.. anie wciskac trojkat jak najczesniej i biegnac przed siebi
ISSProEvolution/PES to jedna z najpiekiejszych gier jakie gralem...i w ktore nadal gram mimo ich wieku