Ad Marvell BTW: różnica poziomów to 9,99lvl (czyli tak czy siak 9 lvli:]). Dlaczego tak? Już tłumacze: Możliwa różniaca między członkami w Party to 10lvli, jednak gdy my mamy 43 lvl a kumpel 33lvl niedołączymy się (dlatego że różnica jest 10 lvlowa), natomiast jak mamy 43 to możemy dołączyć się do postaci z 34-52 lvlem. Można tą żecz ładnie oszukać (tzw: Bridge). Robi się to w ten sposób że: Jestem na poziomie 43 i chce grać w drużynie z moim kumplem który ma załóżmy 27 lvl, normalnie nieda się tego zrobić ale, szukamy kolesia który ma lvl taki mniej więdcej pomiędzy nami (w tym wypadku musi to być lvl 34-36 [34 dlatego że różnica poziomów do 43 to 9, a 36 to różnica poziomów do 27 też 9). Wtedy ten koleś klika "Invite" równocześnie na was obydwuch (może przyłączyć i tego z niskim poziomem jak i tego z wysokim, ale musi zrobić to jaknajszybciej jeden za drugim, ponieważ jeżeli jakieś dwie postacie są w party to PT zlicza średnią poziomów wszystkich graczy z party). Wtedy w party są: 43lvl postać, 34-36lvl postać i 27 lvlowa. Średnia lvli to 35 i tylko takie postacie można przyłączać do teamu (+/- 9lvli). Jasne czy coś niezrozumiałe?
Podczas walki w PT niema chaosu, walka jest taka sama jak we wszystkich innych tego typu RPGach. Niema w niej nic co mogło by "zakręcić" człowieka:]. A to że niedziała alt+tab to dla mnie jest na plus (jak gram to przynajmniej nikt mi d%$& nietruje na gg ani na innych tego typu ptogramach:])