Hmmm o dziwo jeszcze sie nie wypowiedzialem w tym temacie :blink: Sam sie sobie dziwie...
Moje ulubione wyscigi to... tak jak załozycielka temau tak i ja najbardziej lubie Ridge Racer 4...
Poprostu kocham te gre i mimo ze jest bardzo malo tras to poprostu jest dla mnie wypasna... siwetna grafika(jak na PSone), swietna muzyka (kocham poprostu muzyke z tej gry i to hyba najwiekszy powod dlaczego tak lubie ta gre :lol: ), bardzo szybka i efektowna jazda dzieki "ślizganiu" sie na zakretach (mozna bylo robic swietne akcje wymijajac na zakrecie kumpla na poslizgu a pozniej dostac przyspieszenia na koncu zakretu)! Plansz mimo ze malo to jak na tamte czasy byly bardzo efektowne latajace helikoptery i inne dupsiki... ale mimo t bardzo zaluje ze bylo ich tak malo (hyba okolo 7 z czego kilka bylo poprostu zmodyfikowanych.. aha no i odbicie lustrzane drogi) tym bardziej ze w grze byla ogormna liczba samochodow... dziwne pelno aut i tak malo tras hmmm.. ale i tak kocham te gre i szkoda ze mi ja kumpel zniszczyl ;( bo z checia bym sobie poszedl pograc... :shu:
GTA to nie sa wyscigi... to jest gangsterka :!:
Spee -oni lubia grac w NeedForSpeed Underground bo to jest poprostu swietna gra... o wiele wiele lepsza od poprzdniczek.. tylko Hot Pursuit 2 jej dorastal do piet..reszta byla o wiele gorsza(tylko wersja na PS2 bo na inne konsole i PCty byla zmaszczona bo robil ja inny zespol <_< ) a w R4 tesh jest duzo ladnych dziewczyn... w sumie to jedna... ale za to jaka ;(
Aha no i kocham jeszcze Gran Turismo 2 pamietam jak kiedys zrobilem sobie 2 tygodnie wolnego w szkole zeby pograc sobie w te gre na powaznie... kiedys matka wrocila do domu a ja zeby nie wiedziala ze nie jestem w szkole wskoczylem do szafu duuuzej w moim pokoju razem z butami i plecakiem
hihih na szczescie sie udalo... a pozniej w szkole sie powiedzialo ze bylo sie horym i nie trza bylo przyniesc usprawiedliwenia
nie to co teraz w liceum... teraz to za nic nie usprawiedliwia bez pisemnego uspr. ;(