Autor Wątek: Wyścigi  (Przeczytany 18488 razy)

Offline Death Scythe

• Adventurer
  • *
    • http://
Wyścigi
« dnia: Kwietnia 29, 2004, 03:15:01 pm »
Każdy ma czasami ochotę na odrobinę niezłej zabawy. Ja uwielbiam wyścigi, a szczególnie R4 (Ridge Racer Type 4) :D Świetnie się przy niej bawię, a szczególnie kiedy trzeba jeździć naprawdę szybko i ostro :D Lubię też wychwalaną serię Gran Turismo, czekam z niecierpliwością na 4 odsłone tej gry :) A czy wy lubicie się ścigać? :D
Sometimes the answer is soooooo obvious that you don't need to ask, my fellow

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Wyścigi
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 29, 2004, 03:55:19 pm »
ja lubie ale nie sam - najlepiej z rodzenstwem :devil: a co do gierek - gt3 panuje :D
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Wyścigi
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 29, 2004, 04:08:29 pm »
Z wyścigów to ja lubie tylko typy a'la Destruction Derby.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Wyścigi
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 29, 2004, 04:23:06 pm »
hmm kiedyś nienawidziłem, polubiłem od czasu gdy mam ps2 wniosek - to nie są gry dobre na kompa :P
co do tytułów to ja wole te "po mieście" a więc NFSU i midnight club2

Offline little

• Wanderer
Wyścigi
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 29, 2004, 05:08:18 pm »
Na pewno NFSU. To jak dla mnie najlepsza wyścigówka. Pozatym to WRC3 i GT3

Offline Death Scythe

• Adventurer
  • *
Wyścigi
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 29, 2004, 06:17:54 pm »
Ciekawe czemu lubicie tak te Need For Speed Underground Pewnie dlatego, że jest tam dużo kobiet? :D Jedyny Need for Speed jaki mi się podobał to był Porsche Challange, reszta dla mnie to tylko tak zwane remake'i przerobione ze starych części.

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Wyścigi
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 29, 2004, 06:28:50 pm »
Ja to lubiem NFS4 i DemolutionRacer bo fajnie siem rozwala samochody :devil:  

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Wyścigi
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 29, 2004, 06:51:51 pm »
VIGILANTE RULEZZZZ alez ja uwielbielem  te gre wyrombywanka wypasiona zwlascza ten smieciarz cosmeeta

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Wyścigi
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 29, 2004, 07:03:33 pm »
A no i carmageddon 1 na piecyka RZEŹ MASAKRA I FLAKI to najlepiej określa tą gre :P Nie no, serio to to już klasyk po prostu ;)

Offline Death Scythe

• Adventurer
  • *
Wyścigi
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 29, 2004, 07:21:10 pm »
Ach mężczyźni... lubicie samochody rozbijać :) i nie tylko... Ale dla mnie autko jak jest rozbite to traci swój urok :( Chociarz grałam w Destruction Derby Raw, podobało mi się na początku, ale potem stało się nudne.

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Wyścigi
« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 29, 2004, 07:40:22 pm »
jeszcze mi sie przypomniala stara ale jara gierka - twisted metal 2 :D a jak tak chwalicie to nfsu (plusa gierka ma odrazu za fajne laski :D) to trzeba sobie sprawic
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Wyścigi
« Odpowiedź #11 dnia: Maja 02, 2004, 11:54:14 am »
Tak NFS:U jest niezły graficznie :P i czuć prędkość z jaką się jedzie :) ogólnie gierka niezła ale jak mam wybierać samochodófki :P to wybieram GTA:VC :P (w końcu ponad połowe gry siedzisz w autku siakimś :P)
]

Offline FaLa

• Knight
Wyścigi
« Odpowiedź #12 dnia: Maja 02, 2004, 12:09:35 pm »
co do NFS:U moze dobre tylko ale tylko na poczatku chyba po 50 wyscigach zaczol mi sie nudzic ...  trasy juz zaczely sie powtarzac i tylko okrazenia sie powiekszaly. Jedyne co moglo niektorych ludzi przytrzymac do konca do tuning samochodu.
co co Carmagedonu nic tylko rzeznia (co nie znaczy zle   :P ) mozna sie przy tej gierce odstresowac przynajmniej w czesci pierwszej po w kolejnych juz mozna troiche stracic nerwy przez niektore misje   ;) .  
wybieram GTA:VC (w końcu ponad połowe gry siedzisz w autku siakimś)

no ja naprzyklad wiekszosc czasu spedzilem na motocyklu   :P ale jezeli GTA:VC mozna zaliczyc do kategorii "wyscigi" to popieram zdanie Devila   :lol:  
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Wyścigi
« Odpowiedź #13 dnia: Maja 02, 2004, 01:32:15 pm »
taa seria gta the best :D czyli u mnie na 1 gta:vc i 2. gt3 (fala ja tez uwielbiam motorki w gta :devil:)

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Wyścigi
« Odpowiedź #14 dnia: Maja 02, 2004, 01:42:14 pm »
hmmm jeśli gta liczycie jako wyścigi to zgadnijcie co będzie moim ulubionym wyścigiem. Podpowiem że naaaaaaapeewno nie VC :P

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Wyścigi
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 03, 2004, 06:03:34 pm »
Hmmm o dziwo jeszcze sie nie wypowiedzialem w tym temacie :blink:  Sam sie sobie dziwie...
Moje ulubione wyscigi to... tak jak załozycielka temau tak i ja najbardziej lubie Ridge Racer 4...
Poprostu kocham te gre i mimo ze jest bardzo malo tras to poprostu jest dla mnie wypasna... siwetna grafika(jak na PSone), swietna muzyka (kocham poprostu muzyke z tej gry i to hyba najwiekszy powod dlaczego tak lubie ta gre :lol: ), bardzo szybka i efektowna jazda dzieki "ślizganiu" sie na zakretach (mozna bylo robic swietne akcje wymijajac na zakrecie kumpla na poslizgu a pozniej dostac przyspieszenia na koncu zakretu)! Plansz mimo ze malo to jak na tamte czasy byly bardzo efektowne latajace helikoptery i inne dupsiki... ale mimo t bardzo zaluje ze bylo ich tak malo (hyba okolo 7 z czego kilka bylo poprostu zmodyfikowanych.. aha no i odbicie lustrzane drogi) tym bardziej ze w grze byla ogormna liczba samochodow... dziwne pelno aut i tak malo tras hmmm.. ale i tak kocham te gre i szkoda ze mi ja kumpel zniszczyl ;(  bo z checia bym sobie poszedl pograc... :shu:

GTA to nie sa wyscigi... to jest gangsterka :!:

Spee -oni lubia grac w NeedForSpeed Underground bo to jest poprostu swietna gra... o wiele wiele lepsza od poprzdniczek.. tylko Hot Pursuit 2 jej dorastal do piet..reszta byla o wiele gorsza(tylko wersja na PS2 bo na inne konsole i PCty byla zmaszczona bo robil ja inny zespol <_< ) a w R4 tesh jest duzo ladnych dziewczyn... w sumie to jedna... ale za to jaka ;(

Aha no i kocham jeszcze Gran Turismo 2 pamietam jak kiedys zrobilem sobie 2 tygodnie wolnego w szkole zeby pograc sobie w te gre na powaznie... kiedys matka wrocila do domu a ja zeby nie wiedziala ze nie jestem w szkole wskoczylem do szafu duuuzej w moim pokoju razem z butami i plecakiem :P  hihih na szczescie sie udalo... a pozniej w szkole sie powiedzialo ze bylo sie horym i nie trza bylo przyniesc usprawiedliwenia :D  nie to co teraz w liceum... teraz to za nic nie usprawiedliwia bez pisemnego uspr. ;(
« Ostatnia zmiana: Czerwca 03, 2004, 06:07:15 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline little

• Wanderer
Wyścigi
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 24, 2004, 01:20:01 pm »
Najlepsze wyścigi to Wipout. Wszystkie wyścigi samochodowe (i niettlko) chowają się przy tej serii.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Wyścigi
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 24, 2004, 04:25:48 pm »
Tak WipeOut byl wypaśny... szczególnie 3 częśc (na ps2 nie grałem wiec WipeOut Fussion nie licze) tylko już na ostatnim levelu troche zatrudny... pojazdy latały z taką prędkością i trasy były tak trudne do tego przeciwnicy niesamowicie miażdzyli nas swoimi rakietami że już dobrym wynikiem było ukończenie wyścigu przed zniszczeniem bolidu..a co dopiero myśleć o zwycięstwie <_<  No i do tego ta genialna muzyka ktora niesamowicie pasowala do gry... i wspaniała piosenka Chemicals Brothers... Mazamary aaa mazamary/i w tle słychć dżwięk odrzutowca/<Gipsi macha głową>.. świetna piosenka!

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Wyścigi
« Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 24, 2004, 05:27:15 pm »
hum hum na psx-ie pamiętam jak go dostałem to miałem demówke porsche chalenge całkiem niezłagierka :D i dual shocka wykorzystywała (tzn. gierka :P w demówke tylko grałęm ale mi się podobała)  
]

Offline little

• Wanderer
Wyścigi
« Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 24, 2004, 06:11:30 pm »
Ja przeszedłem wszystke Wipouty (nielicząc Fussion, bo niestety nie mam  :( ) w 100%. Jak już sie przyzwyczaisz do tej prędkości to gierka nie jest taka trudna.