Autor Wątek: Wyścigi  (Przeczytany 18479 razy)

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Wyścigi
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 24, 2004, 06:16:42 pm »
to cóś jak w NFS:U pod koniec gry.Miałem przerwe miesięczną i nie mogłem się do prędkości przyzwyczaić i musiałem przechodzić od poczatku :P
]

Offline little

• Wanderer
Wyścigi
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 24, 2004, 08:49:11 pm »
Wiadomo, że rpgi są lepsze, ale wyścigówki też są fajne.  

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Wyścigi
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 24, 2004, 09:29:22 pm »
Rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje kiedy nie grałęm w RPG to grałem w strategie i to najlepiej turowe :P
]

Offline little

• Wanderer
Wyścigi
« Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 24, 2004, 09:49:20 pm »
A no strategi też są fajne, ale wole w czasie żecvzywistym niż turowe. Z turowych to jedynie Disciples (wszystkie części i dodatki) mi sie podobał.

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Wyścigi
« Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 25, 2004, 01:10:06 pm »
Grałem trochę w te wyścigówki ostatnio.... ale nadal nic nie przebija u mnie Burnouta....niedługo trójeczkę sobie załatwię... a NFSU nie przypadł mi do gystu... w ogóle po NFSPorshe2000 seria coraz mniej mi siępodoba...
Kame Hame Ha

Offline Rad!cal.87

• Daredevil
  • **
    • http://
Wyścigi
« Odpowiedź #25 dnia: Lipca 09, 2004, 03:19:35 pm »
nie ma to jak gnać z predkoscia 300 km/h po miescie czy torze wyscigowym, wchodzac w zakrety z piskiem opon.... i ten ryk slinika :]
całkiem niedawno przeszedłem nfs'a andergranda i czekam na dwójkę, bo bardzo fajna giera... szkoda ze nie mam ps2, to bym posmigal na gt3, chociaz dwojka tesh super jest :] hmm... pamietam tesh takie stare wyscigowki, jeszcze w 2d, widok z loty ptaka hehe, dead rally chyba sie zwie, taka jazda ze szok :D
« Ostatnia zmiana: Lipca 09, 2004, 03:20:16 pm wysłana przez RadicaL.EdwarD »
bla

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Wyścigi
« Odpowiedź #26 dnia: Lipca 09, 2004, 07:29:01 pm »
ja tam z wyscigow najbardziej lubie micromachines :D to byla giera... musze przyznac ze niedawno sobie ja sciagnalem na emulatora :D
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline little

• Wanderer
Wyścigi
« Odpowiedź #27 dnia: Lipca 09, 2004, 08:06:11 pm »
Kiedyś teżniągrałem. To był przebuj :lol: .
Kiedyś uwielbiałem też grać w takie fajne wyścigi. Tylko se nazwy nie moge przypomnieć. Wydaje mi sie, że Ignition, ale nie jestem pewien.

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Wyścigi
« Odpowiedź #28 dnia: Lipca 09, 2004, 08:14:15 pm »
Jaaaa Zell aż mi się łezka w oku zakręciła :) to był prawdziwy hit z qmplami na amisi gralem ;(
]

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Wyścigi
« Odpowiedź #29 dnia: Lipca 09, 2004, 08:30:18 pm »
Ale Ignition to nie była gra z małymi samochodami, tlyko z widokiem od góry. Tak samo jak Death Rally (czasami w nią gram pomimo tego, że już przeszedłem ją 500000 razy :D ), tylko że tam dodatkowo można używać broni.
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Wyścigi
« Odpowiedź #30 dnia: Lipca 09, 2004, 10:45:11 pm »
oooo przypomniały mi siem wyścigi w które grałem z zacięciem Crash Team racing ;)
]

Offline Quezacotl

• Soldier
Wyścigi
« Odpowiedź #31 dnia: Lipca 10, 2004, 09:49:00 am »
nie gram za dużo w wyścigi, ale przy Gran Turismo 2 spędziłem sporo czasu, zajebista gierka(Escudo rulzz :D ),  najlepsze wyścigi jakie w życiu widziałem (oczywiście oprócz kolejnych części GT :rolleyes:). Ja gdy gram w tego typu gry to prawie nigdy nie używam hamulca (wszystkie bandy moje :P ) , dlatego nie lubie wyścigów w których postawiono na realizm.  
"Jest widok ogromniejszy od widoku morza - niebo. Jest widok ogromniejszy od widoku nieba - wnętrze ludzkiej duszy."

Offline little

• Wanderer
Wyścigi
« Odpowiedź #32 dnia: Lipca 10, 2004, 10:06:02 am »
Hehehe. W GT tak samo nie używałem hamulca. No może na licencjach.
Ale jak sie przeżucałem z GT 2 na wipouta to problemem było przejechać całą trase.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Wyścigi
« Odpowiedź #33 dnia: Lipca 13, 2004, 07:18:17 pm »
przypomnieloscie mi boskie MM alez to byla cudowna gra co za hit.....matk na pegasusie siem smigalo dniami i nocami ........aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh....

Offline little

• Wanderer
Wyścigi
« Odpowiedź #34 dnia: Lipca 14, 2004, 12:04:14 pm »
A ja grałem wczoraj w Wipout: Fussion. To jest gierka. Grałem niestety tylko 3 godzinki (u wujka :( ), ale to wysarczy żeby stiwerdzić, że jest to najlepsza część całej serii.

Offline Yoshi

• Soldier
Wyścigi
« Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 01, 2004, 12:11:08 am »
Ja od dziecka kocham samochody, a na playstaku dożynałem wiele wyścigówek (zaowocowało to drugim miejscem na powiatowych mistrzostwach w Gran Turismo 2 :grin: ) seria GT RULES!!!

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Wyścigi
« Odpowiedź #36 dnia: Września 23, 2004, 12:45:04 pm »
Już widziałem reckę Burnouta3. Ta Gra wymiata!!! Najlepsza ściganka, i już niedługo będę ją miał. Wtedy zdam dokładniejszą reckę.
Kame Hame Ha

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Wyścigi
« Odpowiedź #37 dnia: Września 23, 2004, 06:49:12 pm »
B3 rzondzi rzondzi rzondzi rzondzi rzondzi :D
i kosztuje kolo 170 zeta :( poczekam z 3 miesiące to bedzie chodzic na allegro po 70, bo takiej gry nie warto od "pana iwana" kupowac :P

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Wyścigi
« Odpowiedź #38 dnia: Września 25, 2004, 04:51:28 pm »
Tia Bournout 3 jak już mówiłem w N+ dostał dyche, ja grałem w drugą część tego racera  zapowiadała się świetnie, ale grałem tylko godzinkke (jak zwykle ja i moja wypożyczalnia :shaun: ) jak sie zapodało dzwona to autka nieźle się miażdzyły :w00t:

A co to za różnica czy kupisz od pana iwana czy na alegro? :lol:  Przeca i tak nie zarobią na tobie autorzy bo zarobili już na tamytm kolesiu, no chyba że chodzi ci o to że niechcesz niszczycc lasera czy cuś :rolleyes:  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Wyścigi
« Odpowiedź #39 dnia: Września 26, 2004, 04:27:43 am »
chodzilo o laser, bo wiem ze tą gre bede katowal tak dlugo ze moze sie cos z*ebac :P ostatnio laser poszedl "dzięki" FFX :P ale co tam powiem iwanowi zeby bylo na verbatimie, nie bede zbieral 170 zeta O_O jakas smieszna kwota, w zyciu w mojej norze tyle naraz nie bylo :P nie no wole wydac kaske na co innego :P<bynajmniej nie na uzywki> zbieram na wieksze terarium dla legwana i nagrywarke DVD coby sie od Iwana uniezaleznic