Autor Wątek: Filmy  (Przeczytany 103082 razy)

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Filmy
« Odpowiedź #80 dnia: Sierpnia 02, 2004, 11:28:52 pm »
terminatorow ani predatorow nie ogladalem bo nie lubie tego chlamu zbytnio...
uuuu zell zgrzeszyłeś tylko nie chłamu :> ja uwielbiam te filmy nie licząc terminatora 3, jeszcze jak złe słowo na obcego powiesz to się pogniewamy...  :devil: patrz sygnatura na czerwono...
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 02, 2004, 11:29:32 pm wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline skrabson

• Adventurer
  • *
Filmy
« Odpowiedź #81 dnia: Sierpnia 02, 2004, 11:55:42 pm »
Teoretycznie to seria Alien jest fajna ale Predator taki se jest, jakby to delikatnie powiedziec "badziewie"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Filmy
« Odpowiedź #82 dnia: Sierpnia 03, 2004, 06:50:16 pm »
Zell uwazaj bo do piekla pojdziesz :D :P

a takm poza tym to alieny rulaja. A predatorsa tylko pierwsze p[ol godziny ogladalem. Dobry ale bez rewelacji

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Filmy
« Odpowiedź #83 dnia: Sierpnia 04, 2004, 11:13:33 am »
"Alien's"...hmm..."Ósmy pasażer Nostromo" swietny...taki klimatyczny filmik grozy ze starych lat...rewelka..."Decydujace Starcie" no to juz jazda na maxa...w koncu pelno obcych, krolowa i marines umierajacy w cierpieniach :D...yeahhh..."Obcy 3" no to juz troszeczke naciagane, ale jeszcze ujdzie..."Obcy : Przebudzenie" no to juz lekka przesada...typowe amerykanskie kino...mimo to bardzo lubie te seria i czekam na 5 czesc...moz ew koncu Obcy dotra na Ziemie...

ciekawe moze tez byc polaczenie "Alien's VS Predartor"...czekam z niecierpliwoscia na ten film  :shu:  :alien:  :devil:  

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Filmy
« Odpowiedź #84 dnia: Sierpnia 04, 2004, 11:32:31 am »
ja też czekam na AvP :D w sierpniu miało być :D czekam i czekam a moja niunia z żoną brata powiedziały że za chiny ludowe nie będą z nami (ze mną i z bratem) chciały iść na ten film :D
]

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Filmy
« Odpowiedź #85 dnia: Sierpnia 04, 2004, 01:51:45 pm »
13 sierpnia premiera w USA, kraje trzeciego świata(Polska, Mozambik, Paragwaj) jak zawsze "nieco" później :P

Offline skrabson

• Adventurer
  • *
Filmy
« Odpowiedź #86 dnia: Sierpnia 04, 2004, 07:30:50 pm »
Ja tam jednak czekam na FFVII:AC ponoc specjalnie robia opuznienie zeby wyszlo rowno z PSP (jakby co to to jest przenosna konsola PSX :grin: )

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #87 dnia: Sierpnia 04, 2004, 10:30:09 pm »
Ehhh ja czekam na Kagen w którym zagra Hyde... wiem że nie wyjdzie w polsce ale jak wyjdzie w niemczech na DVD od razu mówie wujkowi żeby mi kupował...
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2004, 07:16:14 pm wysłana przez Marvell »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline little

• Wanderer
Filmy
« Odpowiedź #88 dnia: Sierpnia 05, 2004, 08:28:45 am »
Ja tam teżżądnego Predatora nie oglądałem. Ale tutaj mamy i alieny i preadatory to tżeba obejżać.
Tera jeszcze bym se obejżał Alive i Princess Blade.

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Filmy
« Odpowiedź #89 dnia: Sierpnia 05, 2004, 10:54:17 am »
a co to :blink: ?? w życiu nie słyszałem :blink:
]

MarvelliX

• Gość
Filmy
« Odpowiedź #90 dnia: Sierpnia 06, 2004, 07:25:49 pm »
Ludzie opanujta sssię wiecie ile sssie naklikać musiałem? :P Jak chceta pisssać o Playstation to znaleść inny topic <_<

A co do głowy to prosze wysłać do FastReda (nie wiem dlaczego właśnie do nie go :P ) ... nabiję na kołek i possstawie sssobie na działce będzie mi szpaki ssstraszyć :lol:

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Filmy
« Odpowiedź #91 dnia: Sierpnia 09, 2004, 02:54:14 pm »
chcialbym polecic wam 2 zajefajne komedie ktore wczoraj obejrzalem: ali g indahouse i shrek 2 (ale bez dubbingu nie ogladajcie - stuhr wymiata!!!) polac mozna niezle :D to 2 kazdy zna a to 1 to jest o takim smiesznym gosciu co do rzadu wszedl przez przypadek troche zboczone ale super komedia. co tam wiecej bede pisal sciagac/pozyczac i ogladac!!!!
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 09, 2004, 02:54:33 pm wysłana przez Zell Dincht »
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

MarvelliX

• Gość
Filmy
« Odpowiedź #92 dnia: Sierpnia 09, 2004, 03:12:43 pm »
Ali G to dość ssstary już film :P 2 już zdążyła wyjść ale podobno sssłabsza

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #93 dnia: Sierpnia 09, 2004, 06:12:01 pm »
Alli G is da best man :lol:  Film chyba zna każdy Zell i ja nie wiem gdzieś ty się uchował przez te lata.. za dużo Legacy of Kaina i na filmy czasu ewnie nie było :P
Oprócz tego filmu ma on także swój program (leci na VIVA.. możecie sobie oglądnąć ale nawet dla tych co dobrze umieją angielski trudno zrozumieć o czym on gada czasami.. no chyba że będziecie czytać po niemiecku jak umicie..) ja kablówki nie mam ale miałem najlepsze momenty z tego show na kompie (pewnie wydał jakieś DVD z tym).. Ali czasami przebiera sie za pedalskiego kolesia i udaje że jest kazachstańczykiem i mówi że ma na imię Borat i robi ludzi w... konia(oduczam się przeklinać Marv :D ) a najlepsze jest to że jedyne co mówi po tym niby kazachstańsku to: "dzień dobry" i "jak się masz" ehhh chyba mu sie kazachstan z polską pomylil... teraz są już nowsze odcinki i on jest USA i nie jest już Boratem ale udaje jakiegoś Austraickiego pedała... też podobno śmieszne ale nie widziałem :(

A co do drugiej części filmu Ali G in da house to nic o tym nie słyszałem :>

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Filmy
« Odpowiedź #94 dnia: Sierpnia 09, 2004, 06:24:34 pm »
ja juz go ogladalem pare razy ale dopiero teraz mi do glowy przyszlo zeby napisac :D re5pect brada
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Filmy
« Odpowiedź #95 dnia: Sierpnia 11, 2004, 05:07:10 pm »
Każdy film Ali g jest de besciak. Zwłaszcza te scenki w parlamencei. Ali g na prezydenta
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Grzybek

• Berserker
Filmy
« Odpowiedź #96 dnia: Sierpnia 11, 2004, 06:16:40 pm »
Ali g nigdy nie oglądałem powiedzcie mi czy go warto oglądnąć.A jak coś to jeszcze nigdy o nim niesłyszałem  

Jeszcze bym zapomniał jak coś to moim ulubionym filmem jest Terminator 3 i Władca Pierścieni i Dwie Wierze. B)
[size=8]Nie pisz dwu postów pod rząd (ale monotematyczn te moje wypowiedzi)
By White_wizard
[/size]
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 11, 2004, 08:30:44 pm wysłana przez White_wizard »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #97 dnia: Sierpnia 16, 2004, 12:08:44 pm »
Przecież pare postów wyżej ci o nim pisaliśmy to poco mamy pisać jeszcze raz :> Bardzo dobra komedia polecam

EDIT:::::::
Coś gadaliście na temat Allience VS Predators.. Na onecie pisze że premiera miała już miejsce w USA a unas podobno ma być w październiku....
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2004, 12:18:55 pm wysłana przez Gipsi »

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Filmy
« Odpowiedź #98 dnia: Sierpnia 17, 2004, 12:48:30 am »
hm.... chętnie bym obejrzał Alen vs Predator... ale jakoś mi się widzi, że to będzie kiepskie komercyjne g***o..... Wogule nie ma co do kina chodzić, bo i tak mój kumpel będzie miał to 2 miesiące przed premierą :)
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Filmy
« Odpowiedź #99 dnia: Sierpnia 17, 2004, 04:44:53 am »
Coś gadaliście na temat Allience VS Predators.. Na onecie pisze że premiera miała już miejsce w USA a unas podobno ma być w październiku....

nie licze z e w tym filmie znajde jakas super-extra-wypasna fabule...chcialbym aby ten film byl wypelniony efektami, walka i czterema osmiotysiecznymi gniazdami Obcych :grin: ...ma byc jazda, rzez....i zeby Alieny wygraly :P