Autor Wątek: Filmy  (Przeczytany 103089 razy)

Offline Pieszczotek

• Daredevil
  • **
    • http://
Filmy
« Odpowiedź #60 dnia: Lipca 02, 2004, 10:08:49 am »
Gothika?!!?!  - naprawde niestraszny film - jego efekt straszenia polega na tym ze cos lub ktos gwaltownie pokazuje sie przed ekranem - i tak ze 30 razy... za 5 juz bylo to nudne.... bardzo nielogiczne zakonczenie...

See you, Space Cowboy!

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #61 dnia: Lipca 02, 2004, 10:37:10 am »
Dużo słyszałem o tym filmie ale nie oglądałem ani jedne części. Jakoś nie mam czasu. Anime oglądam :devil: .
To możliwe że "Kill Bill" by ci się spodobał bo mimo iż nieolgądałem go to slyszałem (i widziałem jedna scene) że sa w nim czasami kawałki anime (gdy bojaterka wspomina przyszłość chyba)... co tu dużo gadać będę musiał Kill Bill'a oglądnąć bo kawał dobrego filmu podobno...

Pieszczotek: Właśnie takie opinie słyszałem o Gothice:)
« Ostatnia zmiana: Lipca 02, 2004, 10:38:14 am wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Pieszczotek

• Daredevil
  • **
Filmy
« Odpowiedź #62 dnia: Lipca 02, 2004, 10:46:15 am »
Polecam - jednak nie nastawiajcie sie na kino akcji. to raczej hold tarantino dla kina klasy B (albo i nizej) , oraz japonskiej fascynacji honorem ,zemsta, anime itd itp Polecam zwlaszcza scene w ktorej glowna bohaterka cwiczy sztuki walki u starego mistrza (podobno ma okolo 1000 lat , jesli dobrze pamietam  sic!)  - z charakterystycznymi , gwaltownymi najazdami kamery na twarze bohaterow, co ma podkreslic stanowczosc ich slow .... kupa smiechu....
See you, Space Cowboy!

Offline little

• Wanderer
Filmy
« Odpowiedź #63 dnia: Lipca 06, 2004, 07:37:23 pm »
A ja se dzisiaj obejżałem Zieloną Mile. Film fajny tak jak i książka. Polecam. ozycja warta obejżenia ;) .

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Filmy
« Odpowiedź #64 dnia: Lipca 07, 2004, 09:50:23 pm »
wlasnie obejrzalem van helsinga. i w dwoch slowach powiem: smieszny film :D narzeczone the best hehehe :D a van helsing ma kusze maszynowa kaliber 52 to tez bylo dobre :D w sumie to film jest taka typowa hollywodzka produkcja. ani zly ani dobry - ot taki sredniak. najlepsze rzeczy w tym filmie to anne (:D) i teksty mnicha :D w skali 10-stopniowej daje temu powiedzmy 6 (glownie za anne :P)
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Pieszczotek

• Daredevil
  • **
Filmy
« Odpowiedź #65 dnia: Lipca 07, 2004, 10:12:58 pm »
Van hesing - jak ktos widzial mumie lub mumia powraca to to tez mu sie spodoba. Ja bawilem sie dobrze , ale waznie jest nastawienie przed filmem, znam takich ktorzy mysleli ze ida na horror (hehehe). Jak dla mnie 8 na 10 (w kategori lekkiej rozrywki)
See you, Space Cowboy!

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Filmy
« Odpowiedź #66 dnia: Lipca 08, 2004, 12:39:34 am »
Van helsing to konkretne badziewie :D a tak w ogóle to co ja miałem powiedzieć a tak nie ma to jak wróg u bram :D ostatnio ciągle katuje ten film...
]

MarvelliX

• Gość
Filmy
« Odpowiedź #67 dnia: Lipca 08, 2004, 02:28:07 am »
A później będziesz odgrywał ssscenki jak w Telefon'ie  :P  

Offline elfik_mog

• Daredevil
  • **
  • ばか ばか ばか !!!
Filmy
« Odpowiedź #68 dnia: Lipca 18, 2004, 01:24:35 pm »
Ja ostatnio oglądam Mosdos: mini schow , Three little friends (nie wiem dokładnie jak to się pisze) Zaroooooooommmbisste :grin:  

MATURA TO BEZEDURA^^'

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Filmy
« Odpowiedź #69 dnia: Lipca 18, 2004, 01:30:37 pm »
...... analfabetka.... to się nazyw a MiniMondoShows, a seria : Happy Tree Friends....
Kame Hame Ha

Offline Yoshi

• Soldier
Filmy
« Odpowiedź #70 dnia: Lipca 31, 2004, 10:08:23 am »
Ja i tak lubie Szybkich i wściekłych i Za szybkich i wściekłych, fajowy też był WP wszystkie części, Freedy Vs. Jason itp.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmy
« Odpowiedź #71 dnia: Lipca 31, 2004, 10:30:41 am »
A ja teraz poluje na film pt. "Kagen"...
Jeśli ktoś jest zainteresowany co to za film to tu jest link...
http://www.kagen.jp/

ofkoz to żaden film akcji ani nic tylko zwykły film obyczajowy (pewnie o przyjaźni czyli to co ja lubie :D )
A jak ktoś jest zainteresowany dlaczogo ja jestem zainteresowany tym filmem niech sprawdzi kto gra w tym filmie:Introduction=>Cast=>i ostatni pan na prawo :P  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Yoshi

• Soldier
Filmy
« Odpowiedź #72 dnia: Sierpnia 01, 2004, 06:06:56 pm »
Jak moglem też zapomnieć o Znakach!!! Daje rady na swój sposób

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Filmy
« Odpowiedź #73 dnia: Sierpnia 01, 2004, 10:04:33 pm »
Terminator 3 jest nizly tylko niektore motywy zywcem z 2 zrabane....

Offline little

• Wanderer
Filmy
« Odpowiedź #74 dnia: Sierpnia 02, 2004, 11:28:30 am »
A ja se wczoraj jescze raz obejżałem wszystkie części opcych. To jest film.
Musze se ściągnąć lub od kogoś pożyczyć film Aleien vs. Predator. Ciekawe czy bedzie fajny :shu:   ??  

Offline RiKKu-reloaded

• Adventurer
  • *
    • http://brak :D
Filmy
« Odpowiedź #75 dnia: Sierpnia 02, 2004, 12:15:58 pm »
A to oni wogole taki film zrobili jak Alien vs. Predator ?? hyhy no coz :D granie w Finala daje swoje znaki  :grin:  :shu:  

Cooool ^.~

Offline skrabson

• Adventurer
  • *
Filmy
« Odpowiedź #76 dnia: Sierpnia 02, 2004, 08:03:17 pm »
Ja slyszalem ze bym film Alien i film Predator al ejedno i drugie, neeeeeeeee to jakas sciema jest...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Filmy
« Odpowiedź #77 dnia: Sierpnia 02, 2004, 09:45:58 pm »
niedawno byl w produkcji a czy juz wyszedl to nie wiem

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Filmy
« Odpowiedź #78 dnia: Sierpnia 02, 2004, 09:46:05 pm »
terminatorow ani predatorow nie ogladalem bo nie lubie tego chlamu zbytnio...
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline skrabson

• Adventurer
  • *
Filmy
« Odpowiedź #79 dnia: Sierpnia 02, 2004, 09:50:05 pm »
A sciem anic takiego nierobili, afilm i tak do D...