Autor Wątek: Osiągnięcia  (Przeczytany 17700 razy)

Offline Lord Gumiś

• Soldier
    • http://
Osiągnięcia
« Odpowiedź #20 dnia: Lipca 19, 2004, 09:19:06 pm »
S&S możesz mi wyjaśnić co to jest za osiągnięcie..? 34lv no i co z tego że zadawał obrażenia o liczbie 1000...to wcale nie jest wielki osiągnięcie nie rozumiem go oświeć mnie wybacz za mój brak wyobraźni..mam nadzieję że cie nie obraziłem :unsure:  

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Osiągnięcia
« Odpowiedź #21 dnia: Lipca 22, 2004, 09:21:52 pm »
Mój kumpel nie kumał, że po powrocie z Fire Cavern trzeba się przebrać w Dormsach i z ndów nabijał sobie level na Grat'ach w trening Center. Jak już mu powiedziałem co trza zrobić to miał 57lv

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Osiągnięcia
« Odpowiedź #22 dnia: Lipca 22, 2004, 10:44:58 pm »
Ja pamiętam jak za drugim razem jak przechodziłem FFVII zacząłem bawić się kodami na Action Replay'a. Uruchomiłem kod na 99 lev dla Clouda. Okazało się, że on zmienia tylko jego level i ilość expa. Postanowiłem grać dalej. Tak oto skończyłem walcząc z Safer Sephirothem mając ok 300 HP u Clouda...Nie miałem zadnej nieśmiertelności czy coś w tym stylu.
Aha jeszcze osiągnięciemjes tnieobejrzenie przeze mnie do końca ostatniego(przed ? ) filmiku w FFVII...źle nagrana płytka...
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Lemax

• Soldier
Osiągnięcia
« Odpowiedź #23 dnia: Lipca 24, 2004, 04:20:11 pm »
Sądze, że to największe osiągnięcie jakiego mógł człowiek dokonać  to jak mój kumpel grał  w FF8 3 miechy i doszedł do pierwszej windy wooooooowwwwww niewiarygodne.

Ganymede, a human boy,was blessed with such beauty that
even gods could not stop falling in love.
One day he was taken away somewhere by a majestic eagle.
Time passed, and in Heaven,gods were fascinated with
a young man who were serving nectar to them at their party.
Thus, Zeus, the lord of gods,gave him the immortality of god
and he became the stars of a man who is pouring water of rain
toward his home ground.

Offline Yoshi

• Soldier
Osiągnięcia
« Odpowiedź #24 dnia: Lipca 31, 2004, 05:47:13 pm »
Moim największym RPeGowym osiągnięciem było Granie w  CC. W tą grę wystarczy zagrać i sukces osiągnięty :lol: Napewno osiągnięciem było również przejście FF VII, FF IX, CC i innych fajowych RPeG-gów (może nie na 100%), ale ukończenie ich bez niczyjej pomocy!!! :grin:
« Ostatnia zmiana: Lipca 31, 2004, 05:48:10 pm wysłana przez Yoshi »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Osiągnięcia
« Odpowiedź #25 dnia: Lipca 31, 2004, 09:13:34 pm »
LG (Lord Gumis) zle napisalem....to nie Squall zadawal 1000 obrazen tylko Diablos......Selphie ginela wtedy od jednego ciosu <_<
« Ostatnia zmiana: Lipca 31, 2004, 09:14:15 pm wysłana przez S&S »

Offline Astarot0

• Soldier
Osiągnięcia
« Odpowiedź #26 dnia: Grudnia 22, 2004, 11:36:03 am »
Moje najwięksdze osiągnięcie to przejście bez savowania i opisu Broken Sworda:Shadow of The Templar> Nie wyłączałem konsoli przez  9 dni...
And Devil May Cry....

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Osiągnięcia
« Odpowiedź #27 dnia: Grudnia 22, 2004, 12:08:47 pm »
W tej chwili chyba moim największym osiagnięciem jakie pamiętam  jakie mi się przypomina było napewno pokonanie ostatecznego bossa z Star Ocean. The Secpnd Story na włączonym wyższym poziomie trudności bez najsilniejszych broni i magii (Bez solucji i dobrego sprzętu męczyłam się z nim tydzień :P ).
A drugie mniejsze pokonanie Emerald Weapona w FFVII bez Underwater Materia i KOTR.  

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Osiągnięcia
« Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 22, 2004, 12:15:49 pm »
Nie wyłączałem konsoli przez 9 dni...
lol :D
nieźle :)

u mnie nie ma jakichś wielki osiągnięć, ogólnie ciesze się ze przeszedłem Chrono Cross zdobywając wszystkie zakończenia, i widziałem wypowiedzi wszystkich postaci po zabiciu Lavosa za pomocą CC(oprócz Harle niestety ale o tym później :( ) raczej otworzyłem wszystkie skrzynki (czego w innych grach mi się poprostu nie chce) eksplorowałem każdą kraine w obu światach co i dawało dużo radochu (np Takie podziemia Viper Minor), tylko jeszcze nie zdobyłem Harle... mimo że przeszedłem grę 4azy to poprostu nie mam jej na stałe - poprostu nie wiem czemu alen ie chciała się do mnie dołaczyć... zaznaczam że przeszedłem CC z wszystkimi postaciami ktore można dołączyć przed akcja w Viper Manor...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Osiągnięcia
« Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 23, 2004, 12:27:21 pm »
tylko jeszcze nie zdobyłem Harle... mimo że przeszedłem grę 4azy to poprostu nie mam jej na stałe - poprostu nie wiem czemu alen ie chciała się do mnie dołaczyć... zaznaczam że przeszedłem CC z wszystkimi postaciami ktore można dołączyć przed akcja w Viper Manor...
A może coś jednak przeoczyłeś. Nie grałam w tą grę, ale ją miałam i czytałam instruktarz u brata jak werbować postacie stąd wiem, że były tam różne takie rzeczy jak przemienne przyłączanie się postaci czy odpowiednie kierowanie rozmową, aby kogoś zyskać.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 23, 2004, 12:28:03 pm wysłana przez Tamaya »

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Osiągnięcia
« Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 23, 2004, 03:15:53 pm »
hmm..... moim największym osiągnięciem do tej pory jest przejście Kingdom Hearts na 100 lv (przy czym zaznaczam, ze gre można skończyć na 45lv). Do tego można doliczyć pokonanie wszystkich dodatkowych bossów (przy czym niektórzy byli naprawdę irytujący.... ), zabicie Sephirotha (koleś był taki trudny, ze nawet na 100 lv miałem z nim problemy..... i teraz rozumiem dlaczego był najlepszym żołnieżem Shin-Ra).... No i może jeszcze fakt, że pokonałem Clouda przeszło 150 razy......
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline akodo_ryu

• Adventurer
  • *
Osiągnięcia
« Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 04, 2005, 08:02:13 pm »
hmm... ja to wszystko zrobiłem w sumie bez większego wysiłku, a co do sephiego, to trzeba po prostu poświęcić ze 2 elixiry na walkę (kiedy redukuje do 1 hp i mp a potem szybko zadaje cios) i ustawić odpowiedni equip. W sumie wydał mi się łatwiejszy niż kolo na pustyni, bo Sephiego trzeba było po prostu lać...
a zajęło mi to .. hmm... nie pamiętam dokładnie, ale chyba ok 60 godzin (ale to równie dobrze mogło być 40 jak 90... to było dawno)

kurde... jakoś sobie nie przypominam jakiś spektakularnych osiągnięć... doub
« Ostatnia zmiana: Stycznia 05, 2005, 11:56:24 am wysłana przez akodo_ryu »

- See you soon, bro.

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Osiągnięcia
« Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 06, 2005, 01:02:48 am »
taaa.... Kurt Zisa (gość na pustyni) był trudny ale tylko na początku, bo walczył bardzo schematycznie i opracowanie odpowiedniej taktyki nie zajmuje dużo czasu..... a Seph był po prostu irytujący. Kiedy zaczął biegać po planszy to za cholerę nie mogłem go trafić.... i do tego jeszcze Sin Harvest, który właściwie zabija od razu.....
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Eligios

• Adventurer
  • *
Osiągnięcia
« Odpowiedź #33 dnia: Marca 21, 2005, 06:55:57 pm »
Jak chyba nie mam czym sie pochwaic Golden Sun niewiem czy pszeszłem 5% gry
lub w innych Chrono Cross pszeszedłem z 85% gry i to chyba było moje najwieksze osiegniecie z tych gier   :devil:  i mi tyle wystarczy jak zaczełem i skoczyłem to nie zaczne .

A cat's irritation rises in direct
 proportion to her embarrassment
times the amount of human laughter.
  -- Law of Cat Embarrasment

Offline FERENC

• Soldier
Osiągnięcia
« Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 06, 2005, 06:49:54 pm »
Moje Najwieszke Osiegniecie to pszejscie Chrono Tiger 2 lata temu to moje osiegniecie . I do połowy gdzies tak do połowy Chrono Cross gdzies nie dawno .
A cat's irritation rises in direct proportion to her embarrassment times the amount of human laughter.
  -- Law of Cat Embarrasment

Lenistwo grzechem? Zalezy czyje... [S.J.Lec]

Offline Giant Enemy Crab

• Daredevil
  • **
    • http://www.squarezone.pl
Osiągnięcia
« Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 17, 2005, 08:35:04 am »
Hmmm... Przejście Final Fantasy Tactics Advance bez żadnego save'a. Chyba bateryjka podtrzymująca pamięć mi padła ;). To z tych nowszych osciągnięć. Ze starszych, to Całkowite rozgryzienie FF8 bez niczyjej pomocy. Wszystkie sekrety, questy, przedmioty, po prostu wszystko SAM! :]. Ta gra już nie ma przede mną tajemnic. Nawet dialogi znam na pamięć :). Podobna sytuacja jest z ff10-2. Tylko tak nie do końca. Ciągle mam 98% ukończenia. Chyba się poddam i zerknę do solucji Oo.

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Osiągnięcia
« Odpowiedź #36 dnia: Czerwca 17, 2005, 04:50:42 pm »
niejedzenie przez 7 dni, niespanie przez 4 doby... Molu lubi sie "bawić sobą" ;]

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Osiągnięcia
« Odpowiedź #37 dnia: Czerwca 25, 2005, 01:12:33 pm »
Z tym niespaniem, to jeszcze uwierzę, ale z tym glodzeniem siebie, to przesada, no chyba, że chcesz wyglądać jak mój wspólokator z akademika - 21 lat, 170cm i jedyne 45 kg. Skóra i gdzieniegdzie kości - mój wyczyn - przeście na poziomie ultimate hard trybu super arcade, arcade, team battle, i wszystkich survivali Astarothem, nie dając przeciwnikowi się uderzyć. Pięciogodzinny mecz Starcrafta - ja vs 7 kompów na Hunters Gameii - ostatecznie i tak przegralem :) Bo poszedem w lingi na masówę..... aha, bybym zapomnial - to byl UMS made by me - wszystkie kompy graly na poziomie ultra hard - jak ktoś sie zna na Starcrafcie, to bedzie wiedzial o co chodzi - po 15 minutach np. mialem masowego dropa w wykonaniu zerga - wpakowal mi do bazy 12 utrali i tyle samo lurów. Mówię wam - bronic się przed czymś takim to nie lada wyczyn...
JRPG? - przeście FF6 bez snu, z jedną butelką Coca Coli, od A do Z:)
przejście  i ukończenie FF7 za pierwszym razem na 45 poziomie... nie bawilem sie wtedy z weaponami - tylko do Sepcia i hop do krateru - 5 razy wczytywalem, az drania pokonalem :)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 25, 2005, 01:15:08 pm wysłana przez _dark_cloud_ »
Kame Hame Ha

Offline nite

• Soldier
    • http://www.finalfantasyvi2.glt.pl
Osiągnięcia
« Odpowiedź #38 dnia: Grudnia 10, 2005, 10:24:42 pm »
Moim najwięszkym osiągnięciem było uzyskanie 99 lv w grach Legend of Legaia
oraz Suikoden II, a godzin to ja sam niem wiem ile spędziłem przy konsoli :D Chyba z 600 :P jak nie więcej :)

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Osiągnięcia
« Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 12, 2005, 01:22:43 pm »
co do osiągnięć to w sumie mogę do nich zaliczyć pokonanie po raz setny Sephirotha w Kingdom Hearts. Niby mała rzecz, a cieszy... No i przynajmniej mam już wprawę :F