Hehe nassstępne dwa odkryłem sssam. Nie wiem czy powinienem to pisssać publicznie bo zaraz wszyssscy zaczna to ssstosować... ... ... ... ... Nio trudno niech masssz:
1. Simowe załamanie-najrzadziej ssspotykany i praktycznie nie kontrolowny (wyglada mniej wiecej tak: jedna z moich żon :lol: jadła sssobie obiadek, aż tu nagle wpada komornik za nie płacenie rachunków i zabiera jej ssstół z pod nosssa, ta wstała spokojnie i... zaczęła wymachiwać rękami, łapać sie za głowę - czytaj wyrywać - włosssy, aż wreście się ssskuliła i <death> , co więcej mojemu bohaterowi zdażyło sssie coś podobnego, gdy jego poziom pracy został obniżony nagle zaczął płakać, śmiać sssie i tańczyć aż wreście ssskulił się i zlał w gacie, ale przeżył
)
2. Broń biologiczna (mój ulubiony :devil: )-daj jakiemuś ćwokowi pobawić sie chomikiem, każ mu sssie bawić tak długo aż go ugryzie, a wtedy wirusss zossstaje wprowadzony do obiegu krwi i po kilku dniach sssim nagle choruje, po kilku nassstępnych pada zimny. :devil: Mam na to lekarssstwo ale narazie nie podam B)
Duchy? Wyobraź sssobie sto duchów łaźących na raz :w00t: . Eee tam duchy ja ze śmiercią grałem w łapki :w00t: Ciekawe są tego ssskutki ^_^
P.Sss
Nie wiedzieć czemu ale porażenie prądem nigdy mi nie wychodzoło
. Dlatego wliczyłem to w ten ssszósty którego jessszcze nie zassstosowałem. B)