Autor Wątek: Osiągnięcia  (Przeczytany 17702 razy)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Osiągnięcia
« dnia: Marca 20, 2004, 11:57:51 am »
w tym temacie chwalcie sie jakie macie greowe (nie musza byc erpegowe) osiagniecia. Moim najwiekszym jest mienie squalla na 34lv zaraz po zdobyciu lampy diablosa (zadawal ponad 1000 obrazen udezeniem fizycznym)

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Osiągnięcia
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 20, 2004, 12:45:43 pm »
U mnie z game Sharkiem zadawał 9999 ;) a poważnie to wszystko co siągnąłem zrobił już ktoś przedemną :( tak wiec nie mam się czym chwalić...
P.S. ULTIMA RZĄDZI :devil:
]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Osiągnięcia
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 20, 2004, 02:53:51 pm »
a ja miałem wszystkie przedmioty, djinny, sumonny i 99 level wszystkimi postaciami w mało znanych (a może jednak bardziej znanych) grach Golden Sun 1 i 2. Co ciekawe gry skończyłem z pierwszym razem na poziomie 26.......  
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline spike.spiegel

• Soldier
    • http://
Osiągnięcia
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 20, 2004, 03:01:11 pm »
mialem podobnie jak ty z golden sunem, tylko ze za drugim razem to bylo kolo 40 lvl'u... finala VIII skonczylem jak wszyscy mieli setny lvl, wszystkie summony chyba bronie tez, nie pamietam, dawno bylo...
see you space cowboy...

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Osiągnięcia
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 20, 2004, 03:10:36 pm »
ja ciesze sie z ukonczenia Dino Crisis w wersji japonskiej jeszcze na dlugo przed ukazaniem sie jakiejkolwiek solucji...byla jazda :D  

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Osiągnięcia
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 20, 2004, 03:28:27 pm »
ja ciesze sie z ukonczenia Dino Crisis w wersji japonskiej jeszcze na dlugo przed ukazaniem sie jakiejkolwiek solucji
mooy coozyn nie mial z tym zadnego problemu

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Osiągnięcia
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 20, 2004, 08:46:45 pm »
a ja się muszę wam pochwalić, że przeszedłem Metal luga 5 na 4 continuach.........  
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Osiągnięcia
« Odpowiedź #7 dnia: Marca 22, 2004, 01:47:06 am »
<rotfl> podziwiam ARD ja jak krzaki widze to mi się flaki przewracają :D
]

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Osiągnięcia
« Odpowiedź #8 dnia: Marca 22, 2004, 04:21:28 am »
<rotfl> podziwiam ARD ja jak krzaki widze to mi się flaki przewracają :D
thx Devil :P ...zabawa byla swietna...padla tez proba przejscia Metal Gear Solid'a po "krzaczkowatemu" niestety zakonczyla sie fiasiem, gdyz "przeoczylismy" :lol:  dialog ze sciana i nie wysadzilismy scian C4 (czyli krotko mowiac utknelismy na samym poczatku :D )

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Osiągnięcia
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 22, 2004, 02:46:34 pm »
Ja tam ukończyłem Vice City na 100% i jedyne co dostałem to ten nędzny podkoszulek :) Osiągnięcie - ukończenie Starcrafta + Broodwar 5 razy, ukończenie FF6 wszystkimi postaciami na 99 lvl(to jest koszmar, bo każdej postaci trzeba nabić ten lvl - sam sie nie nabije tak jak w FF7), i pokonanie w FF6 kefki i całego drzewka jedną tylko postacią - Celessssss rządzi (sssssory Marvel, nie mogłem sssssssię powsssstrzymać ;) )
Kame Hame Ha

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Osiągnięcia
« Odpowiedź #10 dnia: Marca 22, 2004, 04:19:35 pm »
Moim największym osiągnięciem jest uzyskać 4 umiejętności dla Kazukiego na level S oraz dla Lloyda wszystkie na 9999 Exp ^o^ Jeszcze chyba niebanalnym osiągnięciem jest przejście UT2K3 na poziomie Masterful ^_^ Choć to nie jest RPG...
« Ostatnia zmiana: Marca 22, 2004, 04:20:18 pm wysłana przez GamePlay »
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

MarvelliX

• Gość
Osiągnięcia
« Odpowiedź #11 dnia: Marca 22, 2004, 05:21:16 pm »
Celessssss rządzi (sssssory Marvel, nie mogłem sssssssię powsssstrzymać  )
Sssię nie gniewam ale pisssz Marvell przez dwa l bo przez jedno to firma komixów.

Mój najwiekszy osiąg hmmm... narazie wymyśliłem tylko: zabicie około 300 simów  :w00t:   :devil: na 5 z 6 różnych sposobów. :D (hehe uwielbiam jak sie wydzierając trawieni przez płomienie, albo jak jęczą z głodu :devil: )
« Ostatnia zmiana: Marca 22, 2004, 05:22:26 pm wysłana przez Marvell »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Osiągnięcia
« Odpowiedź #12 dnia: Marca 22, 2004, 09:08:07 pm »
powiedz mi jakie sa poza utopieniem, smiercia z glodu, splonieciem i porazeniem pradem, A MIALES DUCHY SIMOW??

MarvelliX

• Gość
Osiągnięcia
« Odpowiedź #13 dnia: Marca 22, 2004, 09:25:57 pm »
Hehe nassstępne dwa odkryłem sssam. Nie wiem czy powinienem to pisssać publicznie bo zaraz wszyssscy zaczna to ssstosować... ... ... ... ... Nio trudno niech masssz:
1. Simowe załamanie-najrzadziej ssspotykany i praktycznie nie kontrolowny (wyglada mniej wiecej tak: jedna z moich żon :lol: jadła sssobie obiadek, aż tu nagle wpada komornik za nie płacenie rachunków i zabiera jej ssstół z pod nosssa, ta wstała spokojnie i... zaczęła wymachiwać rękami, łapać sie za głowę - czytaj wyrywać - włosssy, aż wreście się ssskuliła i <death> , co więcej mojemu bohaterowi zdażyło sssie coś podobnego,  gdy jego poziom pracy został obniżony nagle zaczął płakać, śmiać sssie i tańczyć aż wreście ssskulił się i zlał w gacie, ale przeżył :) )
2. Broń biologiczna (mój ulubiony :devil: )-daj jakiemuś ćwokowi pobawić sie chomikiem, każ mu sssie bawić tak długo aż go ugryzie, a wtedy wirusss zossstaje wprowadzony do obiegu krwi i po kilku dniach sssim nagle choruje, po kilku nassstępnych pada zimny.  :devil:  Mam na to lekarssstwo ale narazie nie podam B)

Duchy? Wyobraź sssobie sto duchów łaźących na raz :w00t: . Eee tam duchy ja ze śmiercią grałem w łapki :w00t: Ciekawe są tego ssskutki  ^_^

P.Sss
Nie wiedzieć czemu ale porażenie prądem nigdy mi nie wychodzoło :( . Dlatego wliczyłem to w ten ssszósty którego jessszcze nie zassstosowałem. B)
« Ostatnia zmiana: Marca 22, 2004, 09:27:57 pm wysłana przez Marvell »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Osiągnięcia
« Odpowiedź #14 dnia: Marca 22, 2004, 09:33:08 pm »
ja tylko raz widzialem duchy w simsiach. Jeszce moim osiagnieciem jest pokonanie bossa na zwyklej grze w CC w trzech turavc albo czterech

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Osiągnięcia
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 22, 2004, 10:38:04 pm »
a ja ci powiem _Dark_Cloud_, żę ja też przeszedłem FF6 na 99 lv każdy. Powiem więcej. Każde z "drzewek" Kefki pokonywałem w 1 kolejce

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Osiągnięcia
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 27, 2004, 06:17:58 pm »
Ha :w00t:  a ja przeszłam Legend of Dragoon trzy razy do końca bvez kontynuacji(choć może to nie jest największe ośiągnięce) -_-  
« Ostatnia zmiana: Marca 27, 2004, 06:18:48 pm wysłana przez YUzuriha »

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Osiągnięcia
« Odpowiedź #17 dnia: Marca 27, 2004, 08:05:23 pm »
padla tez proba przejscia Metal Gear Solid'a po "krzaczkowatemu"
HA  :w00t: mnie się udało :D ponieważ... miałem tylko te wersje dostępną :D
zagryzłem zęby i metala ukończyłem coś koło 40 razy :D ale dopiero później się skapnąłem o co chodziło z fabułą gdy sie do wersji USA dorwałem :D
]

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Osiągnięcia
« Odpowiedź #18 dnia: Marca 27, 2004, 08:09:15 pm »
a to gratulacje ale mnie niekt nie przebije przeszedlem prawie cale ff7 prawie nie pakujac timu

Offline Dark M

• General
    • http://
Osiągnięcia
« Odpowiedź #19 dnia: Marca 27, 2004, 09:43:59 pm »
DMC "Dante Must Die" w niecałe 9h... ktoś grał wie oco hodzi.

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego