dzieki Gipsi za slowa otuchy...milo wiedziec ze cos co sie robi nie idzie na marne...dziekuje
...w ramach podziekowan kupie ci okulary co bys lepiej widzial co dzieje sie na forum
ARD ta propozycja Marvela to pewnie to zebys zostal moderatorem strony
ja mam podejzenie co to za propozycja...cos chodzi mi po glowie, ale moze Marvel powie otwarcie co i jak...
moim zdaniem w Helpie powinno byc cos takiego jak Osobne dzialy do FFow na PSX czyli(VII-IX); PS2; Oldscholowych; ChronoSaga Help, SuikodenHelp; takie zrobic pod rozdzialy i ludzi gdy jush do nich wejda niech zakladaja tam tematy!
w Helpie fakt, czasami cos trudno znalezc, ale zdecydowanie prosciej jest utrzymac pozadek w jednym dziale niz na wszystkich...twoj pomysl jest calkiem dobry, tylko jak powiedzial FaLa, wtedy balagan bylby w tych rozdzialach
...wiekszosc osob wchodzac na Help nie patrzy co tam jest, tylko wali od razu temat...
no to prowac Ouer Master i oswietlaj nasza droge po tym forum abysmy niebladzili po nim jak te glopiotkie owieczki
to Forum na juz jednego mastera, ktory prowadzi nas wszystkich
...master juz raz wpadl w furie sprzatania
...fajnie jakby to sie juz nie powtorzylo...ale to zalezy juz tylko od nas wszystkich...
a co do tego zeby mod sprawdzal kazdego posta i usuwal punkty z jego levela za wypowiedz nie w temat to kompletna bzdura, przeciez to tesh sa ludzie i oni maja swoje zycie nie beda caly dzien siedziec przed kompem i sprawdzac co kto pisze a poozniej bawic sie z wszystkimi bezsensownymi komentarzami!
tak sie sklada Gipsi ze po kazdym wejsciu na Forum czytam kazdego nowego posta jaki sie pojawil i musze przyznac ze tylko z nowymi userami sa jakies problemy...czasami tylko cos sie tam poprawi lub zostawi maly komentarz...nie jest zle