A więc przepraszam ale poprostu nie wiedziałem jak to nazwać i niechce żeby powstał między nami jakiś conflict....sorka
S&S, nie masz za co przepraszac, kazdy ma prawo nazywac rzeczy jak uwaza...fakt, troche to wyglada na jakis regulamin, ale juz to zmieniam...patrz nizej...confliktu nie bedzie bo i nie ma o co...lubie konstruktywna krytyke swoich poczynan
Mortus, juz wszystko wyjasniam
Dobra powiem ci jak ja to widzę. Jesteś modem, walnąłeś nam po oczach zestawem \\\"regułek\\\" dot. życia na Forum - wniosek? Trzeba się ich trzymać, inaczej w baśki.
ty to powiedziales, nie ja...ja tak nie uwazam
Więc skoro mówisz że tworzenie takowych nie leży w Twojej gestii to albo daj sobie siana, albo pogadaj z Fastem i zrób coś prządnego i pełnowymiarowego.
nie bardzo usmiecha mi sie aby zostal stworzony i wprowadzany w zycie jakikolwiek regulamin ograniczajacy userow...jedej juz jest i to nam powinno wystarczyc...
siana sobie nie nie dam, bo nie przepadam za nim
...czasami warto cos zrobic, aby zdobyc wiedze na przyszlosc...nie wyszlo mi, zgadzam sie z tym...zapomnialem ze zyjemy w spoleczenstwie w ktorym gdy ktos probuje cos zrobic, to natychmiast zostaje sciagniety do reszty, zeby sie nie wychylal...nie uwzglednilem tez ze na forum jest duzo indywidualnosci (oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu
), gdzie raczej nic sie ikomu ninarzuca...wole zrobic cos, nawet zle, wysluchac czasami ostrej krytyki niz siedziec i udawac ze wszystko jest O.K...ja uwazalem ze nie jest dobrze...
tak wiec oficjalnie na forum przyznaje ze troszke sie zagalopowalem i zle ujelem pewne zdania...ale juz to zmieniam...glownie zmianie ulegnie pkt.2, gdyz 1 i 3 sa tylko informacjami...czekam na wasze opinie
wielki RESPECT dla wszystkich, zwlaszcza dla FaLi ktory potrafi nie brac wszystkiego doslownie
...thx