Nie jestem na tym forum weteranem , dopiero niedawno tu "wpadłem" miałem jakieś 3 lata temu pomysł żeby wbić sie na to forum no ale miałem problemy z netem potem hyba dość długo nie było SZ , znowu problemy z netem miałem a ostatnio byłem 9 miechów w wojsku. <_< Pech jakiś czy coś ? Nie wiem .
Chciałem napisać troche jakiej ja muzyki słucham chociarz nie mam dużo czasu ,żeby szukać ciągle czegoś nowego. Moje ulubione zaspoły to : Disturbed , Finntroll , Metallica , Limp bizkit , Wu tang clan , The Prodigy , White stripes , mam również płyty Misfits , Motorhead. Kiedyś zaczynałem słuchać muzy od Queen (pare lat może miałem). Jezu jak ja sie cieszyłem jak stary kupił mi walkmana :w00t: (który mogł na dodatek odtwarzać w kółko ) Pamietam jak słuchałem non stop kaset Queen :lol:
nawet czasem zasypiałem ze słuchawkami na uszach :lol: I tym sposobem tak jakoś ten rodzaj muzyki i dźwięk gitary mi wszedł w podświadomość
Ostatnio mam neta i znów sciągam p2p ale jakoś tak z muzyki to niewiele , ale pewnie niedługo coraz więcej zacznę ciągnąć muzy , na razie mam zamiar troche starego rocka
posłuchać a przede wszystkim takich zespołów jak Led Zeppelin , Black Sabath , Deep Purple , Rolling stones , Yes itp.
Znacie może jakieś dobre kapele które grają podobną muze jak np. White stripes ?