Shakira - Dont BotherNo raczej zaj***sta jest ta piosenka ;/ Dżizaz ja jak zwykle czasem mam odchyły których sam nierozumie, Shakira to myślałem że jest taka sziksa jak brytnijka czy Aquilera że se podśpiewuje coś tam i raczej jej nie lubiałem a jak widziałęm ten teledysk co ona się tak wygina w błocie to raczej mnie ciary przechodziły i strasznie mi się ona nie podobała... ale jak zobaczyłem jak ona tę piosenke śpiewa na MTV Music Avards (które oglądałem tylko dla Borata ;]) to aż mi pałka stanęła, jezus jak ona zajebiście gruby glos tam robi podczas śpiewania to jest łach...
Zadam teraz głupie pytanie... ma ktoś może mp3 tej piosenki i podzieliłby się ze mną? Bo ja mam tylko wersje zripowanego właśnie tego występu z mtvMA a na hubie osiedlowym nie mają a Soula nie mam... jakby ktoś miał to niech żuca ale i tak wiem że jedyne co dostane to pożądną dawke wyśmiewania jaki to ja znowu siurek jestem i że znowu mi się jakiś pop spodobał ;]
No ale Shakira elegancko sobie tam pyka na tej gitarze różowej a klipie ;]
Supe nuta! Mówie serio ;] zajebiściem i się podoba
Dooont Bother i'll be fine, but shes waiting -brrr ale ona ma zajebisty głos ;]
Jean Claude mówi: Shakira jest jednak wporzo ;]
aha i jakby ktoś chciał z Jeanem potańczyć po pokoju i pomachać swoim gibkim ciałkiem to tu jest link heeeeeeeeey heeeeeeeeey so dont bother!
http://s57.yousendit.com/d.aspx?id=0Z90FWK...040VFGT7OW4ED2Pale i tak wiem że każdy się wstydzi ;] soooo dooooont bother