hmm tak sie sklada ze tylko te 2 plytki slyszalem moze dlatego tak mi sredniafka zalecialo
A ja słyszałem tylko Take Look in the mirror i kilka mp3 luzem...
eee? o kim mowa? mnie sie tylko milord podoba reszta to chlam pokroju ich troje
A mi sie pewnie wszystkie Kasi Stankiewicz podobają.... w sumie słyszałem tylko to jedną "Saint etienne" i była fajna... ale powiedz mi z kąd ty wiesz jakie są inne piosenki in grid? Czyżbyś miał jej płyte?:>
i byś nie musiał prosić pewnego zjeba co to nie umie obsługiwać skrzynki e-meail żeby ci wysłał mp3 za pomocą meila...
hmmm ciekawe o kogo chodzi
o takiego dałna z długą grzywą, co to się w japońskich klimatach lubuje...
poprostu am inny gust... bardziej discopolowaty...
mhm... cala prawda o gipsonie
To była dygresja... bo tutaj jak ktoś nie słucha HardRocku, metalu albo Gotha to jest cieciem... przynajmniej takie odniosłem wrażenie :rolleyes:
eee.... ty ja widziales wogole?
Widziałem teledysk do milord i w tej piosence jakoś jej dziwnie do przodu koszulka odstawała...o ile się nie myle to w poprzednich aż tak nieodstawała... czyżby stała się już tak znana że trza było sylikony zapodać aby ją pokochało jeszcze więcej małolatów?
Chcesz szybkiego gitarowego grania... to nie żaden SOAD czy inny SADAM tylko Nocturnal Rites... Gipson może zamiast Disco polo zacznij słuchać Speed Metalu...
Hmmm ale mi nie chodzi o mocne uderzenie... tylko szybkie gitarki... coś w stylu brytyjskiego Rocka.. muse... ale pewnie srawdze jakieś z podawanych przez was tytułów..
Ja to jak wiadomo powszechnie słucham tylko japońsko dzwięcznych nutek ale własnie sobie zdałem sprawe że słucham dosyć często pewnej anglosasko języcznej nutki
Kamelot - Temples of God
Fajna piosenka, taka spokojna i sprawia że siakoś mi tak miło się w główce czy tam na serduszku robi
a zapodał mi ją taki łobuziak co to niszczy i niweczy wszystko co nie jest metalem i Gothem naznaczone
Bardzo fajna ta piosenka i chyba jedna z nielicznych jakie słuchałem w których refren mi się podoba nie tak mocno jak zwrotki
Polecam... niewiem co to za gatunek, może Gothik? Może pop-rock.. ale dobre granie