Jeden z ich utworów to "Owner of the lonely heart" <- bardzo znane.
Dla mnie niestety nie :/ Ale tak to jest jak się siedzi tylko w japońskich kilmatach :shu:
Teraz w moim łbie jest tylko "Penicillin" i "Pierrot".
Pierwszy zespół opisał już Dark M jedną strone wcześniej i powiedział że to takie pierdoły na jego głowe i mnie także zespół przypasował choć narazie sprawdziłem jeden album i jeden maxi singiel. Już mówiłem o konkretnym "Zettoraido" ale moją ulubioną piosenką stał się "Samurai Boy" z maxi singla o tej samej nazwie na którym znajdują się 3 utwoy, fajne utwory.
Oprócz tego dzisiaj zażądził u mnie jeszcze Pierrot gdyż ściągnąłem ich najnowszy maxi singiel wydany pod koniec czerwca "Smiley Skeleton" na tym singlu też są 3 piosenki i wszystki konretne, zespół to dla mnie coś takiego jak pennicilin i grają podobną muze... oboaj wokaliści mają lekko pedałkowaty wygląd(dla ludzi obcujących z muzyką poza granic japoni ofkoz
) i gitary też mają szybkie jak Penicillin i niewiem czemu jakoś mi się te zespoły wydają podobne :rolleyes:
Heh myślałem że Hyde jest "pedałkowaty" ale jak widze wokaliste Pennicillin to zmieniam zdanie
Ten koleś ma wygląd którego pozazdrościła bu mu niejedna dziewczyna... i to niekoniecznie brzydka dziewczyna:/