Autor Wątek: PlayStation 3  (Przeczytany 58356 razy)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Odp: PlayStation 3
« Odpowiedź #300 dnia: Kwietnia 13, 2007, 09:49:42 pm »
Na Twoim miejscu bym sie tak nie cieszyl - bylem na takim w kinie troche czasu temu - ten film jest tak masakrycznie ch*jowy, ze az strach. Jedyne fajne elementy to tik nerwowy jednego z bad-guyow przy grze w pokera - zajebiscie wyglada, no i oczywiscie Eva Green, ktora wyglada jeszcze "zajebisciej". Ale co z tego, skoro wiekszosc facetow jest bliska wymiotow podczas sceny tortur?

No, ale nie o CR mialem pisac. Musiol, to jest prawda co czytalem na paru forach, ze SixAxis jest najchujowiejszym padem jaki istnieje? Ponoc plastik jest zdupy wziety, a spusty sa tak beznadziejne, ze az strach je wciskac. Jak to sie ma do rzeczywistosci?

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #301 dnia: Kwietnia 13, 2007, 10:31:23 pm »
Plastik owszem, zalatuje tandetą, gorszy niż w PS2, ale mniej "łapie" pot, a spusty nie są tragiczne. Mi wcale nie przeszkadzają, IMO, są wygodnie jak na moje łapska i długie palce.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #302 dnia: Kwietnia 14, 2007, 01:47:30 am »
Jak juz pisalem wczesniej Siksaks czy jak sie nazywa ten pad dla mnie jest z dupy poprostu... jego wyglad, tandetny plastik wlasnie i to straszne logo na srodku to totalna porazka ;/ I nie mam pojecia po co im te spusty.... nie widzi mi sie grac w motrstorma trzymajac spust zamias X ale to i tak ujdzie... nie widze siebie w tekkenie klepiac w spusta zamiast w normalny przycisk. Mogli zrobic albo calkowicie nowy pad... albo zostawic ten ktory byl w poprzednich konsolach.

Musiol fajny jestes z tym Bondem... w Londynie pierwszych stu ziomow chyba dostawalo HDTV ;]
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 14, 2007, 01:48:09 am wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #303 dnia: Kwietnia 14, 2007, 09:12:43 am »
Jak juz pisalem wczesniej Siksaks czy jak sie nazywa ten pad dla mnie jest z dupy poprostu... jego wyglad, tandetny plastik wlasnie i to straszne logo na srodku to totalna porazka ;/ I nie mam pojecia po co im te spusty.... nie widzi mi sie grac w motrstorma trzymajac spust zamias X ale to i tak ujdzie... nie widze siebie w tekkenie klepiac w spusta zamiast w normalny przycisk. Mogli zrobic albo calkowicie nowy pad... albo zostawic ten ktory byl w poprzednich konsolach.

Musiol fajny jestes z tym Bondem... w Londynie pierwszych stu ziomow chyba dostawalo HDTV ;]
Te logo, to dodatkowy przycisk ;]

Co do tych z Londynu, było ich ok 125 ;]

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #304 dnia: Kwietnia 14, 2007, 10:53:06 am »
Gipsi - spusty sa, bo duzo lepiej od przyciskow nadaja sie do "siuterow", a siutery teraz prawdopodobnie beda najpopularniejszym i graficznie najbardziej "flashy" gatunkiem ;]

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #305 dnia: Czerwca 14, 2007, 12:54:13 am »
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3160253
Chyba mam kolejny powód żeby kupić PS3 ;]
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #306 dnia: Czerwca 14, 2007, 01:11:31 am »
Chyba nigdy nie widziałem teasera, który by tak mało pokazywał... zawsze są chociaż jakieś prerendery FMV'a, a tu tylko jakiś plastikowe figurki Ivy, Mutsurugiego i Nightmare'a dali heh...

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #307 dnia: Czerwca 14, 2007, 01:08:52 pm »
Przyjmuję zakłady, kiedy eksplodują cycki Ivy ;]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #308 dnia: Czerwca 17, 2007, 03:12:06 pm »
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3160253
Chyba mam kolejny powód żeby kupić PS3 ;]
Rownie dobrze mozna powiedziec ze FIFA ktora jest na kazda platforme jest powodem do kupna ps3 ;] Gra jest mutiplatformowa wiec nie jest to wielki atut ps3... szkoda ze ninny olalografike bo z wiiotem i grafa 360tki to ninny by na sete wygralo tym razem wojne konsol bo mialo by rowniez dla siebie te wszystkie tytulu multiplatformowe plus te tylko dla ninny... no ale ich wybor.
Anyway cycki ivy miazdza... sa cudowne, a jej stroj jest coraz bardzie skompy i coraz bardziej sexy :]
A tutaj evolucja cycuskow Ivy ;]
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=72916

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #309 dnia: Lipca 01, 2007, 08:47:20 pm »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #310 dnia: Lipca 03, 2007, 10:43:11 am »
Co za paszczur ;/ O ile niezdrowe podniecenie Heavenly Sword rozumiem, bo zapowiada sie calkiem fajnie, to juz nie rozkminiam jak mozna szczytowac na widok Nariko, ktora po prostu obleśna ;/

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #311 dnia: Lipca 03, 2007, 11:29:25 am »
Co za paszczur ;/ O ile niezdrowe podniecenie Heavenly Sword rozumiem, bo zapowiada sie calkiem fajnie, to juz nie rozkminiam jak mozna szczytowac na widok Nariko, ktora po prostu obleśna ;/

W końcu jakaś wojowniczka, co nie wygląda jak supermodelka i nie ma cycków jak te z DoA... nie mam nic przeciwko, poza tym, może panienka braki w urodzie nadrabia temperamentem? heh...

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #312 dnia: Lipca 03, 2007, 12:00:28 pm »

W końcu jakaś wojowniczka, co nie wygląda jak supermodelka i nie ma cycków jak te z DoA... nie mam nic przeciwko, poza tym, może panienka braki w urodzie nadrabia temperamentem? heh...
Nariko jest ładna, ma super włosy ^^ a porównując jąz 2005 z tą z 2007, wypiękniała ...
Serge, wolałbyś pewno niebieskooką blondynę z biustem pań z DoA ;]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #313 dnia: Lipca 04, 2007, 12:03:27 pm »
Serge, wolałbyś pewno niebieskooką blondynę z biustem pań z DoA ;]
No ja raczej tez bym wolal obojetnie jaka dupkę z DoA ;]
Ale fakt ze w 2007 wyglada o wiele lepiej niz 2005....

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #314 dnia: Września 08, 2007, 12:07:48 am »
Musiol, gadaj, masz już to HS czy jeszcze nie ?! ;]
Ja przeczytałem reckę w PSX extreme i ku*** rzeczywiście gra jest taka jaka chciałbym, może nie jest długa ale intensywna niczym jazda na rollercoasterze i podobno postaci są zajebiste. ^^
A Nariko ehh... z tego co pisze w recenzji to po przejściu gry miałbym pewnie podobne odczucia co podczas czytania mojego ulubionego komiksu, czyli nie mógłbym myśleć o Nariko po prostu, że to fajna laska, którą możnaby porównywać do babeczek z DoA bądź Lary.
Między innymi dlatego jeśli miałaby kiedykolwiek powstać gra z Gally w roli głównej to chciałbym aby tworzyli ją ci sami ludzie, Ninja Theory. ^^ To może być tylko komplement dla twórców ponieważ uwielbiam albo może ubóstwiam Gally (jakbym miał tylko figurkę zrobiłbym ołtarzyk...) i nie chciałbym aby miała powstać gra z nią w roli głównej która miałaby być tylko dobra.
Ku*** aż mi się płakać chce jak pomyśle, że nie pogram sobie w HS przez jakieś 3 lata najwcześniej, dopóki nie kupię chlebaka. ;/
« Ostatnia zmiana: Września 08, 2007, 12:32:55 am wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #315 dnia: Września 08, 2007, 01:43:21 am »
Musiol, gadaj, masz już to HS czy jeszcze nie ?! ;]
demo tylko sprawdziłem, pełna ma premierę 19 września chyba, będe miał kasę to kupię ;)

w demku największe wrażenie sprawiły ogromne połacie terenu (horyzont ^^) i system walki, bardziej techniczny niż w GoW, no ale demko nie umywa się do pełnej wersji, ponieważ build jest ponad rok stary xD

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #316 dnia: Września 08, 2007, 02:41:22 pm »
No to jak juz kupisz, to nie opier*alaj sie i szybko pisz jakie wrazenia, bo po ch*jowym Lair, HS jest teraz najgoretszym tytulem na Plejstejszon czy ;]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #317 dnia: Września 09, 2007, 07:46:45 pm »
W sumie to gra podobno jakis mega wypas nie jest... fajna bardzo ale tylko na 7 godzin (dla mnie zaleta, ale nie jesli mam kupowac oryginal za 200 zeta...). Oceny dostaje mniej wiecej ósemkowe wiec lepiej chyba zainwestowac w ninjena gaidena :]

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #318 dnia: Września 24, 2007, 12:47:45 am »
W sumie to gra podobno jakis mega wypas nie jest... fajna bardzo ale tylko na 7 godzin (dla mnie zaleta, ale nie jesli mam kupowac oryginal za 200 zeta...). Oceny dostaje mniej wiecej ósemkowe wiec lepiej chyba zainwestowac w ninjena gaidena :]
7H na slashera jest akurat, GoW też był na o k7H i nikt nie narzekał, nie wyobrażam sobie łupania tych samych wrogów prze 20H

Ninja Gaiden jest taka sobie, niby trudna, ( z początku tak mi się wydawało), jednak pod koniec zero problemów, no i udało mi się zaliczyć buga, który uniemożliwił mi sejwowanie ;/ ale o tym potem w odpowiednim temacie

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #319 dnia: Grudnia 19, 2007, 06:34:32 pm »
Zapytam tutaj, bo niezbyt dobrze się orientuję,a nie widzę nigdzie tematu PS3-HELP(jeżeli takowy jest, to moderator może tam przerzucić tego posta).Pytanie moje, dotyczy natury regionalnej :P Czy na mojej, europejskiej PS3, będą chodziły gry z PS2 w wersji NTSC?Pytam, bo jest kilka tytułów, których ni hu, nie ma w PAL, a w które chciałbym sobie pograć.