Autor Wątek: PlayStation 3  (Przeczytany 58371 razy)

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
PlayStation 3
« Odpowiedź #200 dnia: Listopada 15, 2006, 10:38:46 pm »
Tant, dont'ya understand? Serge jest teraz mega-anty Sony, bo to w modzie, ja to tak odbieram. Wszędobylskie jechanie po Sony, wszyscy to robią, to ja też ;/ Sony jest tu be, BD jest be, gry są be, kur*a wszystko jest be ! arg!! ;/
Racja, z liczbą konsol dali dupy, ale cholera... bez przesady... ;/

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
PlayStation 3
« Odpowiedź #201 dnia: Listopada 15, 2006, 10:51:26 pm »
Serge jest teraz mega-anty Sony, bo to w modzie, ja to tak odbieram.
No to zle to odbierasz
Wszędobylskie jechanie po Sony, wszyscy to robią, to ja też ;/
Masz racje - to bez powodu - Sony dba o dobry wizerunek :lol:
Sony jest tu be
Sony na razie nie jest be, Sony na razie jest wujowe
BD jest be
Alez skad! Kocham nosniki majace mnostwo nie koniecznie potrzebnego miejsca, na ktorych loadingi beda dluzsze
gry są be
Nie - japonski line-up ze startu konsoli jest zajebisty
kur*a wszystko jest be ! arg!! ;/
okres masz?
Racja, z liczbą konsol dali dupy, ale cholera... bez przesady... ;/
No...bez przesady...dali dupy z liczba konsol, to nie musza dawac dupy ze wszystkim no ;/

Az mi sie przypomnial Czychu3 z forum N+. Uberfanboj Sony, ktorego nikt nie slucha, ale on sam wszystkich wyzywa od fanbojow ;]

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
PlayStation 3
« Odpowiedź #202 dnia: Listopada 15, 2006, 11:01:46 pm »
No to zle to odbierasz
trudno

Masz racje - to bez powodu - Sony dba o dobry wizerunek laugh.gif
odniosłem się do ogólnego zjawiska netowego, nie tylko do Ciebie, kochany Siergieju

Sony na razie nie jest be, Sony na razie jest wujowe
trafniej by pasowało...przeliczyło się z linią produkcyjną i swoim zapleczem

Alez skad! Kocham nosniki majace mnostwo nie koniecznie potrzebnego miejsca, na ktorych loadingi beda dluzsze
bullshit, loadingi nie są AŻ tak długie jak wszyscy kwiczą, zależy to od developera....niektóre gry wczytują się wieki, inne krótko jak na pierwszy czytnik BD

Nie - japonski line-up ze startu konsoli jest zajebisty
Zajebisty nie, co najwyżej dobry, Resistance, RR7, względnie Genji, innych pierdółek dżapańskich nie podaje

okres masz?
a nawet dwa, rzuciłem to "hasło" by pokazać reakcję NIEKTÓRYCH ludzi w I-necie, zwłaszcza popularne wśród I-netowych noobów (nie mówie tu o Tobie Sercz)

Az mi sie przypomnial Czychu3 z forum N+. Uberfanboj Sony, ktorego nikt nie slucha, ale on sam wszystkich wyzywa od fanbojow ;]
Wybacz, ale przyznam, jestem lekkim fanbojem Sony, ale nie ślepo zapatrzonym w ich poczynania, mam inne konsole, grałem na większej ilości, X360 nie KUPIE na razie, bo nic mnie na nią nie interesuje (Gears of Wars może).

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
PlayStation 3
« Odpowiedź #203 dnia: Listopada 15, 2006, 11:19:53 pm »
czepiacie się też trochę na siłę w tym momencie. Zresztą spójrzmy na to z innej perspektywy. Gdyby sony wydało od razu dajmy na to 500k konsol, to na pewno większa ilość z nich byłaby wadliwa, niż w przypadku wydania 80k konsol. Tak więc prawdopodobiestwo dostania wadliwej konsoli jest mniejsze przy obecnej polityce sony ;] .....
Zresztą narazie nie ma co po sony jechać bo wszyscy dobrze wiemy, że i tak wyjdzie na swoje, a takiej wtopy i tak fani nie ędą pamiętać, zagrywając się w kolejne fajnal itd...... chociaż tak czy inaczej jest to trochę kłopotliwe....  
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
PlayStation 3
« Odpowiedź #204 dnia: Listopada 16, 2006, 01:26:05 am »
Wszędobylskie jechanie po Sony, wszyscy to robią, to ja też ;/
Ha, jakoś wolę to, niż podejście pt."Miałem szaraka, mam czarnulke, będe miał ps3"
Sony czuje się bezpieczne więc olewa klientów ciepłym moczem i odwala fuszerkę.  Fantastyczny pad z dodanym na ostatnia chwilę sensorem ruchu<który na dodatek jest ch***wy strasznie - patrząc przynajmniej na filmik z E3 ;]> za to bez wibracji "bo się nie dało"<ofkoz każdy wie że się dało i dziś<Wii> i ładnych parę lat temu też> ale niee Sony dalej w zaparte...
Tryb online - sporo gorszy od xboxowego, najlepsza obrona Sony na wszelkie zarzuty o niedoróbkach i brakach<brak systemu achievmentów chociażby> -"się niedało"
Premiera w europie, cena...

edit
łach ale ładnego posta wczoraj namalowałem ;] chciałem tylko napisać, że na trzeźwo podtrzymuje zgrubsza ta opinię ;]

z innej beczki:
RIIIIIIIIIIIIIIDGE RACER:
« Ostatnia zmiana: Listopada 16, 2006, 01:39:08 pm wysłana przez Morchol »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
PlayStation 3
« Odpowiedź #205 dnia: Listopada 24, 2006, 03:57:59 pm »
d0h. Co im z pojemnosci nosnika? Na prawde myslisz, ze te gry co zadko przekraczaly 3GB, tylko dla tego ze sa bardziej zaawansowane technologicznie zaczna zajmowac 40GB? ;]
No a nie? Przeciez to oczywiste ze gry teraz potrzebowac beda wiekszą pojemnosc. Juz gry na PS2 niektore zajmowaly 2 plyty DVD albo poprostu dwuwarstwowe DVDki... a jak  co dopiero z nadejsciem PS2... Przeciez X-Box juz teraz ma gry ktore zajmuja po 3 plyty DVD ;/ Wiec mamy ponad 12 GB danych... nie widze wiec problemu dla ktorego gry na PS2 nie maja zajmowac 30 GB.

Blu-Ray to chyba tez nie jest przyszlosc. Ma dlugi czas ladowania - ot co ;/
Normalny nosnik CD w PlayStation tez mial dlugi czas ladowania w porownaniu z super swzybkim nosnikiem kartow od Nintendo 64 i jakos niechlubnie zmiazdzyl nosnik Nintendo... Przez co? Przez pojemnosc, takie gry jak Final Fantasy i multum innych nigdy nie mogly by ukazac sie na Ninny wlasnie ze wzgledu na nosnik o malej pojemnosci danych.

DVD w PS2 tez mial mnostwo niepotrzebnego miejsca... przeciez Tekken Taga mzna bylo zmiescic na 700 mb.

Juz podali, ze na razie ponad 200 gier jest niekompatybilnych i ze PS3 ze wsteczna komp. ma problemy ;/
Mowiac "plus to z ps2" chodzilo mi o sequele tych wszystkich zajebistych gier z PS2. Wiem ze pelno gier nie dziala na PS3 (npp wszystkie fy z PSone oprocz tacticsa) ale je*ie mnie o nieprzecietnie bo musialbym byc niesamowicie wielkim idiota zeby kupowac ps3 zeby pograc w gierki z ps2 lub psone ;]

czepiacie się też trochę na siłę w tym momencie. Zresztą spójrzmy na to z innej perspektywy. Gdyby sony wydało od razu dajmy na to 500k konsol, to na pewno większa ilość z nich byłaby wadliwa, niż w przypadku wydania 80k konsol. Tak więc prawdopodobiestwo dostania wadliwej konsoli jest mniejsze przy obecnej polityce sony ;]
Taki stan rzeczy swiadczy tylko i wylacznie o tym iz ta polityka jest z dupy. A jesli taka sytuacja o ktorej ty piszesz (wadliwe konsole) miala by miejsce oznaczalo by to ze firma jest z dupy.

za to bez wibracji "bo się nie dało"
Nie wiem o co chodzi dokladnie ale cos tam gdzies czytalem ze jakby byly wibracje to Sony musialo by placic za cos tam zajebiscie gruba kase... ale juz nie pamietam o co chodzi.

z innej beczki:
RIIIIIIIIIIIIIIDGE RACER:
;]
Ale i tak jest to super seria. Czworeczka na PSone miazdzyla, tak jak pisal DB zaj***sta giera to byla ;]
(Tak BTW jak dales te zbugowane screeny to dopiero teraz zobaczylem jaka dojebana grafe ma ps3... te otoczenie o-O wypas)
« Ostatnia zmiana: Listopada 24, 2006, 03:58:53 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
PlayStation 3
« Odpowiedź #206 dnia: Listopada 24, 2006, 04:49:18 pm »
DVD w PS2 tez mial mnostwo niepotrzebnego miejsca... przeciez Tekken Taga mzna bylo zmiescic na 700 mb.
Tekken Tag był na CD ;]
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
PlayStation 3
« Odpowiedź #207 dnia: Listopada 24, 2006, 05:02:11 pm »
No dlatego mowie... po co robic DVD skoro Tekken Tag sie miesci na 700 (rozmiar płtek CeDe).
To bylo tak apropo po co komu nowy Blue Ray skoro wszystko miesci sie na DVD? Nie ma po co inwestowac w nowa technologie...
« Ostatnia zmiana: Listopada 24, 2006, 05:02:52 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
PlayStation 3
« Odpowiedź #208 dnia: Listopada 24, 2006, 05:12:39 pm »
No dlatego mowie... po co robic DVD skoro Tekken Tag sie miesci na 700 (rozmiar płtek CeDe).
To bylo tak apropo po co komu nowy Blue Ray skoro wszystko miesci sie na DVD? Nie ma po co inwestowac w nowa technologie...
Dlatego jak już zauważyłeś, ostatnio gry są często wypuszczane na dwóch DVD bądź na Dual Layer. Dzisiejsze gry na PC np. też zajmują powyżej 4GB (Matrix Online chyba z 10GB zajmował, nie wiem czy zainstalowany czy same płytki), nowy Neverwinter chyba 6GB zajmuje, a ostatnio większość gier, jakie ściągałem na PS2 zajmowały raptem całą jedną płytkę. Wiadomo jednak, że Sony nie są aż takimi kretynami, żeby nie dawać do ich konsoli obsługi płyt CD i DVD, więc gry, które będą mało zajmować będą sprzedawane na płytach DVD, a te większe na BluRay. A jeśli gry będą wkrótce zajmować 30GB na PS3 to raczej nie będzie mi się chciało (jeśli ofkoz będę miał kiedyś PS3) co chwilę wymieniać jednej z 8-miu płyt DVD.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
PlayStation 3
« Odpowiedź #209 dnia: Grudnia 13, 2006, 02:30:21 am »
Lalka Chucky lubi PS3

cool commercial... ale przypuszczam, że jak by to w nocy zobaczył amerykański sześciolatek, to by jednak chciał kupić Wii lub X360....  

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
PlayStation 3
« Odpowiedź #210 dnia: Grudnia 13, 2006, 04:41:40 pm »
Stara ta reklama i na dodatek chujowa jak barszcz.
Juz lepsza jest ta z krokami albo z ta kostka ktora wybucha i robia sie kolorwe sciany ~z tej samej serii co ta z lalka~
Jako calosc to mi sie te reklamy nie podobaja, takie straszne to ma byc i w sumie nie wiem po co.
Fajne za to sa te internetowe reklamy pokazujace mozliwosci jakie ma ps3 (blue ray czy pad)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 13, 2006, 04:46:51 pm wysłana przez Gipsi »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Odp: PlayStation 3
« Odpowiedź #211 dnia: Grudnia 24, 2006, 09:41:22 pm »
Yay! Nowa gra na PS3, oczywiscie tylko w Japonii, ale tansza niz normalne gry. Niestety granice "rozioru" są, wiec ta gra raczje nie warta swieczki ;p http://www.gametrailers.com/player.php?id=15799&type=wmv&pl=game

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #212 dnia: Grudnia 24, 2006, 10:07:10 pm »
Robierany Jan-Ken-Pon... ku**a... japończycy to debile jednak... trzeba mieć wodogłowie, żeby w to grać (sam nie wiem co trzeba mieć, aby to wymyślić). Oni mnie nigdy nie przestaną zadziwiać...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #213 dnia: Grudnia 24, 2006, 10:12:19 pm »
Nie wiem czemu, DOAX2 bardziej do mnie przemawia ;p

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #214 dnia: Stycznia 07, 2007, 04:15:29 pm »
http://www.next-gen.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=404
odnośnie ostatniej gadki, ze PS3 zalega na półkach..

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #215 dnia: Stycznia 07, 2007, 04:23:14 pm »
http://www.next-gen.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=404
odnośnie ostatniej gadki, ze PS3 zalega na półkach..
Nic kompletnie z tego nie wynika. Ludzie pokazywali zdjecia i byly na servisach artykuly, a tutaj tylko jakisk olo sie wypowiedzial. Jak bedzie jakies oficjalne info o sprzedazy to dj znac. Zreszta nawet jesli te jego 1.3 mln sprzedanych konsol jest prawdziwe to nintendo w samum USA do konca grudnia sprzedalo 1.8 mln.

Anyway widzialem ze ps3 stracilo Virtua Fighter 5 jako exclusiva... ahahahahahahah ;]
No to sie posiadacze X360 uciesza ;]

Offline -MaTT-

• Soldier
  • Owner of the Lonely Blade
« Odpowiedź #216 dnia: Stycznia 07, 2007, 05:05:20 pm »
Ja i tak zaczekam na PS3. Nie żebym był fanboyem, ale miałem PSX, PS2 i nie widzę przeszkód [oprócz materialnych] by nie stać się posiadaczem PS3. No chyba, że gry SE będą wychodzić na X360 to wtedy się poważnie zastanowię :]

Do postu wyżej - niska sprzedaż PS3 spowodowana jest zbyt małą ilością konsol jaką Sony jest w stanie wyprodukować, a nie z tym, że ludzie nie chcą PS3 ;]
« Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2007, 05:06:17 pm wysłana przez -MaTT- »
"It all ends here....
Right Here. Right Now!"

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #217 dnia: Stycznia 07, 2007, 05:17:54 pm »
Do postu wyżej - niska sprzedaż PS3 spowodowana jest zbyt małą ilością konsol jaką Sony jest w stanie wyprodukować, a nie z tym, że ludzie nie chcą PS3 ;]
Nie prawda. Takie wymowki mozna bylo pisac na poczatku teraz jest juz 2 miesiace po premierze i konsole mozna dostac, mozliwe ze w niektorych miejscach jest to trudne ale mozna ja dostac. Tylko po co?. Najwazniejsze powody dla ktorych ps3 sie nie sprzedaje to ogromnie wysoka cena i brak gier... gier jest malo a te ktore sa wcale nie sa zajebiste. Narazie poprostu nie ma zadnego owodu dla ktorego gracz musialby kupic konsole. Na pewno jednak w swoim czasie sie te powody pojawia wrz z premierami jakichs zajebistych gier, a wtedy PS3 bedzie sprzedawalo siezajebiscie i znowu bedzie najchetniej kupowana konsola.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #218 dnia: Stycznia 07, 2007, 05:34:47 pm »
Poczekajmy do premiery w EU w marcu. Motostorm z Online. Lair prawdopodobnie. Konsole w większych miastach ciężko dostać, w mniejszych nie ma problemu chyba. (Opieram się tu na nieoficjalnych info z neta)

Offline -MaTT-

• Soldier
  • Owner of the Lonely Blade
« Odpowiedź #219 dnia: Stycznia 07, 2007, 06:19:28 pm »
X360 czekał rok na systemsellera [Gears of War], a w Japonii sprzedaż po roku skoczyła o kilkanaście procent za sprawą pierwszego j-RPG - Blue Dragon.
"It all ends here....
Right Here. Right Now!"