Gipsi wymiatasz ale tamci goscie tanczacy byli dobzi tylko jednego nie rozumialem z tym 35-cio latkiem ...
Ehh człowieku bo ty niewiesz co to jest miłość do ojca... ty niewiesz co to znaczy kochać moco swojego ojca... ty niewiesz jaka to frahda gdy twój ojciec za młodu bawił się z tobą w lokomotywe (Tatuś Gipsona:"A teraz synku lokomotywa wjeżdża w tunel -ciuf ciuf", Gipsi"uhuhuhu"), nie wiesz co to znaczy gdy pewnej nocy tato przychodzi do ciebie do klatki i ze łzami w oczach odwiązuje cie z klaoryfera i mówi że obiecuje że już nigdy cie nie przywiąże, nie wiesz jak to jest jak cię ktoś kocha tylko nie umie tego wyrazić jak normalny złowiek i zamiast cię przytulić to cie leje klamrą do pasa po twarzy(ale on mnie kocha.. napewno), nie wiesz jak to jest gdy w super markecie chodzisz z koszykiem pełnym win bo tato cięwysłał po miesięczny prowiant za całą wypłate... człowieku to jest właśnie miłość do 35 latka....
Ale może też chodzić oto że 35 lat ma mój idol Hyde... a ja mam takiego żarcika że mówie że go kocham i wopisach na gg zawsze mam "Kocham Hyde, ach jaki piękny siks" i wogóle żartuje że narysowałem sobie jego podobizne na poduszcze i przytulam się do niej co noc... ehh ale kto mi uwierzy że to żart, przecież każdy wie że ja tak na serio mam z tym Hyde...
7cloud7:
Fiutek łojezusie coś ty zrobił z twoim pięknym lgo FFa.. co to jest??
Czy to w tych lochach się ukrywasz i pijesz winka?? Czy może po wypiciu kilku przenosisz się właśnie do takiego Ancient Landu?? Ile ty musisz tych win obrobić żeby mieć taką kape i przenieść swoją świadomość do tej krainy??^^
EDIT::::
z tamtym to chodziło o miłość Gipsona do niejakiego Hyde'a
Ehh Morchol masz racje, rozszyfrowałeś mnie bestio jedna
Hydeeeeeeee gdzie jesteśprzytul mnie miłości ma ;(
EDIT 2:::
no chyba ze Edziu ma 35 a ja nie weim o pewnym związku
Edzio to mój stary (podobno na takie osoby się mówi ojciec... ale sam niewiem) i mogłeś niewiedzieć o tym związku Morchol