Autor Wątek: Spanie i granie :D  (Przeczytany 14393 razy)

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Spanie i granie :D
« dnia: Lutego 20, 2004, 10:59:49 pm »
Kiedys na łamach tego forum znajdował się temat o spaniu ale wraz ze styczniem szlag go trafił tak więc :D piszcie ile śpicie jakie są wasz rekordy :D no i oczywiście granie rekord, oraz skutki :D                            
]

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 20, 2004, 11:56:23 pm »
Hi hi hi jakie pytania 8) . Dobra śpię średnio 11h dziennie, mój rekord to 15h (po biwaku :D ). Przy kompie siedzę (gdy mam wolny dzień) od momentu wstania do momentu spoczynku (hmmm już chyba gdzieś to pisałem - deja vu? :roll: )czyli jakieś 12h. Lecz nie gram dłużej niż 8h dziennie bo już po takim czasie dziwnie się czuję.

PS.
Może teraz ty \"El Diablo\" napisz coś  o sobie :P                            

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 21, 2004, 12:01:35 am »
ja nie spie dlugo...min.6 h snu, max.to 9h (powyzej 9h to juz swieto lasu :D )...moj rekord to ok.48 h przy Sensible World of Soccer :D ...to byly czasy...przy kompie potrafie bardzo dlugo przesiedziec, 6-8 h to minimum                            

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 21, 2004, 12:03:32 pm »
normalnmie sypiam koło 9h, a w weekendy to ppo 12, a mój rekord to16h.
Najwięcej na k0mpie grałem koło 18h.                            

Offline FaLa

• Knight
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 21, 2004, 03:11:44 pm »
jezeli chodzi o spanie to przewaznie spie kolo 9 godzin, dluzej jakos nie idzie  :) co do grania to juz inna historia grac moge dluuuuuuuuuuuuuuugo (ale oczywiscie w cos dobrego  :) ) jako braciszek przyjezdza ze studiow to siedze przy kompie duzo mniej. Tak w zwykla niedziele siedze od 12.00/13.00 do 2.00/3.00  :) z wiekszymi przerwami jak rodzinak chce pograc w pasjanasa  :D                            
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 21, 2004, 08:25:24 pm »
hohoho :D dziabeł śpi bardzo długo (tzn. lubi spać długo ale często nie jest mu dane :D ) rekord 22h średnio musze spać dziewięć :D (ale śpie pięć) przy kompie spędzam tyle ile moge :D czyli do szkoły komp do godz. 1-2 i spać :D nie znam rekordowo siedziałem przy kompie cały weekend nie licząc 3 godzin na sen :D                            
]

Offline K4m!k423

• Soldier
« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 22, 2004, 01:23:27 pm »
Mój rekord w spaniu to 14h ale i tak jak wstałem to mi sie spac chcialo :PPPP a co do grania to maks. grałem 13h fajnie oczy bołały i plecy od siedzenia na krześle bez oparcia :DDD                            
Jak tu sie nie pociac jak cie dziewczyna rzuci;(((

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 22, 2004, 02:56:58 pm »
Najdłuższą sesję miałem grając 10h w Chrono Cross\'a.Najdłużej spałem 12h.                            
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline FastRed

• Naczelny
    • http://squarezone.net
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 22, 2004, 04:46:24 pm »
TO teraz ja ;). Najdłużej spałem 16 godzin. Najdłużej grałem jakieś 24 godziny(w gran turismo, tekkena i tenchu, zaraz po zakupie PSXa ;p), a najdłużej przy kompie siedziałem jakieś dwie doby(z przerwami na wc, jedzenie i picie).                            

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #9 dnia: Lutego 22, 2004, 06:16:18 pm »
Echch ja tam lubie spac 8-10 godzin ale raczej nigdy mi sie to nie udaje bo w roku szkolnym spie po 6/7 godz bo trza rano do budy isc a jak jest wolne to wstaje wczesniej zeby pograc na Playu (choc ostatnio wstaje zeby na Neta zasiasc bo mam dopiero od Grudnia \"ethernet\"
Z przykroscia musze stwierdzic ze ostatnimi czasy gram badzo malo :cry:  Po prostu mam PSX i w wiekszosc dobrych tytuloow jush gralem i nie chce mi sie ich po raz 3 przechodzic! Po prostu potrzebje PS2 ktoore mogloby rospalic we mnie chec grania... bo gry na PC mnie nie interesuja mimo iz na sprzet nienazekam.... tak wiem na PC ostatnimi czasy ukazalo sie wiele konwersji z konsol ale niemoge sie przelamac aby zaczac grac na PC poprostu niemoge :| ... Kiedys to sie wstawalo o 10 gralo sie do 6 rano(przez caly dzien kumple wpadali i gralo sie znimi w Tikkeny i inne Gran Turizma czy ISSy albo samemu w JRpg czy MGS\'a w przerwie gdy kumple szli na obiad :wink: )- oczywiscie moowie o wakacyjnym czasie.... Teraz jush niestety tej magii nie czuje :cry: ...  Choc wiem ze gdy bede mial jush PSdwojeczke moja stara milosc znowu sie rozpali w mym sercu gdy bede gral w te Devile,MGS\'y czy inne Finale :twisted: ... ale mimo to jeszcze troche poczekam zanim znoow zarwe nocki przed konsola :cry: ... tym razem jush przed moja wymazona czarna skrzyneczka...                            

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #10 dnia: Lutego 24, 2004, 08:11:42 am »
spanie: oj llubie pospac :D jak mam szkole to niestety tylko 6 h, ale weekendy i wolne kolo 12 :D a co do grania: tutaj moge baaaaardzo dlugo rekordy to 29 h - ff7, 31 h-ff8. teraz sam sie dziwie ze tyle mozna nie spac :D                            
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Grzybek

• Berserker
« Odpowiedź #11 dnia: Lutego 15, 2005, 07:34:43 am »
spanie: jak trzeba isc do szkoly to okolo 7 godz w weekendy kolo 11 ale roznie to jest bo mam siostre ktora mnie budzi  :P ,a co do grania:ff9 kolo 19 godzin ale dobrze nia pamietam ale jeszcze jak zem gral w Disciples 2 kolo 20 godzin

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
« Odpowiedź #12 dnia: Lutego 15, 2005, 02:17:45 pm »
Norma spania u mnie to chyba 6-7 godzin, chociaż zdarzało się krócej, bo nie przepadam za traceniem czasu na taką czynność  :P a rekord długości spania to chyba coś koło 16 godzin pod wpływem pewnych czynników.  :D
Co do grania to nie mam wielkich rekordów, bo dzielę komputer z bratem, ale jakieś może 6-7 godzin jak mnie naszło raz.
« Ostatnia zmiana: Lutego 15, 2005, 02:19:53 pm wysłana przez Tamaya »

Offline Xellard

• Knight
« Odpowiedź #13 dnia: Lutego 15, 2005, 03:31:29 pm »
spanie - cos kolo 8 godzin a rekord to hmm... 10h :F
granie - srednio 6-7h a rekordzik był chyba podczas grania w PT cos koło 18h :F

Offline little

• Wanderer
« Odpowiedź #14 dnia: Lutego 15, 2005, 05:01:40 pm »
Ja siepie tera około 10-11 godzin... W weekendy dłużej, a na jakieśdłuższe orzerwy to już wogule jakieś 14 godzin..

Co do gry to kiedyś pobijałem rekordy... (13 godzin mi sie nawet zdażyło) tera siedze godzinke dziennie i mam dość :P Wole se muzyki posłucha, pogadać na gg, czy pochodzić po necie. Łącznie siedze ze 2 godziny....czasem sie zdaży więcej ale to żadko..

Offline Grzybek

• Berserker
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 13, 2005, 01:48:39 pm »
z wczoraj na dzisiaj spalem 15 godzin wiec qrde dzisiaj pojde spac o 6:00 rano  

Offline Eligios

• Adventurer
  • *
    • http://
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 15, 2005, 04:16:16 pm »
Umnie spanie to jest 6 do 10 godzin  

A cat's irritation rises in direct
 proportion to her embarrassment
times the amount of human laughter.
  -- Law of Cat Embarrasment

Offline Nemezis

• Soldier
    • http://
« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 05, 2005, 11:01:53 am »
J to spedzam na graniu gdzies Jest gdzies do 8 godzin lub wiecej
A spanie to 11 godzin A najmniej spałem 2 godziny a grałem 13 godzin .
A mouse trap placed
 on top of your alarm clock wil
 prevent you from rolling over and
going back to sleep.

This life is a test. It is only a test. Had this
 been an actual life, you would have received further instructions as to what to do and where to go.

Im więcej wybitych zębów tym większa swoboda języka.

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 12, 2005, 12:05:27 am »
zmieniam pytanie :F T_A_N_T (z powodu filtra tak napisałem) czy ty w ogóle jeszcze sypiasz ja sie kłade dostępny wstaje też dostępny... może odkryłęś jakiś magiczny sposób dzięki któremu spać nam nie trza :>

@@@T_A_N_T na niewidocznym siedzisz :> :P :F XD @@@
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 12, 2005, 12:15:10 am wysłana przez De6v6il6 »
]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 12, 2005, 12:13:39 am »
Pewnie mu się GG zrąbało i tak teraz ma :P .... A ja dzisiaj jestem totalnie nie wyspany.... miuałem całe 2 godziny snu... .Wszytsko przez tego cholernego FFVIII
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!