Gipsi - ee no wiesz jakoś do mnie pol-bog Gackt nie przemawia, ale moja siostra powiedziala ze jest przystojny O_o
Hehe nie mówcie mi że ja mówiłem że Gackt to puł bóg dla mnie-_-' jeśli tak mowiłem to jestem maxymalnym zjebem
sig za to fajny, Gackt na desce jezdzi?
Nie wiem pewnie tak... ja nie mam pojęcia co ten koleś nie umie robić.... 5 języków umie, pełno instrumentów, aktorskie zdolności ( w Moon child kiepsko grał, ale w reklamach gra fajnie -pewnie dlatego ze ma talent aktora komediowego^^), billard, ten koles robi pelno rzeczy jak widziałem jak robił salto na to się troche zdziwiłem... ale dość o bishonenach
Eh....Gipsiu.....no ładnie takiego ślicznego pana masz na swoim avku...hehe
ee tam.. gipsi ma super avka aha no i W_W tez świetny av
Gipsi - zgadzam się z siostrą Morchola, wygląda na przystojnego.
Widać że moje avki pasują tylko płci przeciwnej... i dobrze
GIPSI!!!!! Jak mogles ?! No juz wole "boskie plecy"......mi osobiscie sie nie podoba.....ale
Plecy boga były wporzo... ale ile można... a zresztą już pewnie przestaliście żygać na widok pleców Hyde, więc trzeba było wam dostarczyć nowej "rozrywki"
aaaa.... właśnie.... zapomniałem skomentować avek Gipseja. Już się chłopak pewnie cieszył, że uniknie krytyki ze strony pierdalnię***o nastolatka, a tu kicha No więc na początku, to powiem, że idziesz przodem do tyłu. Eeeee... .znaczy się wiem, ze taki mądry zwrot jest strasznie skomplikowany i zawiły, ale panie majster chodzi o to, ze te twoje avki z Gactami, Hydami i innymi wymysłami japońskiego marketingu mni się po prostu nie podobają. Ale ja jestem biedny wiejski chłopak, więc nie znam się na takiej odjazdowej japońskiej muzyce. Osobiście proponowałbym powrót do mangowych avków
To jest tak że albo avek ma przypominać mnie... albo odzwierciedlać to co czuje.. ostatnio oglądnąłem do końca serie Wolfs Rain i była piękna więc dałem na avka i sign... teraz czekam na Gacktowego singla i dałem Gackto-sana... nom jest jeszcze jedno kryterium... musi mi się poprostu podobać żeby był na avku... ale głównie kieruje się poprzednimi cechami
a ten avek i sign.... z jednej strony mają ciemne smutne barwy...a z drugiej strony jest na nich lekki uśmiech... i ja się tak właśnie czuje, czasami żartuje ale jakoś jest mi wszystko obojętne i smutne.. i czegoś wyczekuje... więc odzwierciedla troche to co czuje... a tak pozatym... to jest poprostu inny niż wszystkie na forum... w sumie wy też macie inne niż wszyscy
(A tak na marginesie to właśnie od kiedy Gackt jeździ na desce...z tego co wiem to on raczej lubi narty )
Tak właśnie jest... widze że Yuzurcia co nieco się zna
Wizard świetny av
zmiana wyszła na duży plus
i dobrze że go jeszcze powiększyłeś, teraz jest poprostu super^^
A ja nie widze avatara YUzurihy :unsure: :shu: widze pomniejszony poprzedni avatar
co on przedstawia?;>