Autor Wątek: Avatary  (Przeczytany 517113 razy)

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #4380 dnia: Września 25, 2006, 09:27:29 am »
Trochę mnie nie było, a ile już komentarzy...

Chief - nie wiem z czego to, ale fajne. Chociarz wolałem twoje avy z Bebopa
Tamiko - co ty tak ciągle pałaszujesz w tych avach? :)  Uważaj bo się w końcu roztyjesz ;)
Yuzuriha - fajnie że wreszcie wrzuciłaś coś pogodniejszego, bardzo uroczy av.
G-1 - zamierzona reakcja całkowicie osiągnięta, aż mnie odrzuca od tego obrazka, dzięki Bogu że nie dałeś tego drugiego :F
Anouk - chyba lubisz koty bo wrzucałaś już wcześniej fotę z kicią. Fajny av, zwłaszcza z napisem
Hisoka - fajnie, gustownie komponuje się z sygnaturą.
« Ostatnia zmiana: Września 25, 2006, 09:49:06 am wysłana przez RadicalDreamer »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #4381 dnia: Września 25, 2006, 10:09:57 am »
tia szczegolnie ze to ma tyle wspolnego z dragonbalem jak ja z F-16
Doh! No shit sherlock...

Zapomnialem ze Radical tez zmienil ava ktory oczywiscie jest swetny. W koncu Neon Genesis Evangelion to bardzo dobry material na avy. Jak dla mnie jest bardzo fajnie, smutny wyraz twarzy Asuki plus krew maja ciekawy klimat.

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #4382 dnia: Września 25, 2006, 10:41:57 am »
Tak zmieniłem ava, ale to nie Neon Genesis Evangelion i nie Asuka Langley Soryu. Kto zgadnie postać z tego obrazka temu dam cukierka.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #4383 dnia: Września 25, 2006, 11:00:49 am »
Tak zmieniłem ava, ale to nie Neon Genesis Evangelion i nie Asuka Langley Soryu. Kto zgadnie postać z tego obrazka temu dam cukierka.
Gipsi-Shock!!

Jak to nie? wow wygladaja identycznie ;] Czyli pewnie ktos z Xenogears co? ;]

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #4384 dnia: Września 25, 2006, 11:14:12 am »
Anouk - kocham koty^^
G-1 zestawik nawet mi sie podoba,może i dobrze,że widziałam poprzedniego ^^'
Kraudo -cóż jak był pojedyńczy lepiej wyglądał

Yuzu - Dałabyś jakąś Yuzurihe, ale nie SD, tylko taką normalną, to byłby git...
Spoko,ale najpierw muszę jakiś ładny obrazek znaleść
Mnie tam ona przypomina tą policjantkę z HellSing'a ale pewnie to nie ona
« Ostatnia zmiana: Września 25, 2006, 11:16:20 am wysłana przez Yuzuriha »

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #4385 dnia: Września 25, 2006, 12:59:48 pm »
nope asuka to nie jest bo ona ma bardziej dziecinne rysy a ta wyglada bardziej dojzale

jej Yuz wrescie do X'a wrocila

Offline Tamiko

• Berserker
« Odpowiedź #4386 dnia: Września 25, 2006, 04:06:32 pm »
Tamiko - co ty tak ciągle pałaszujesz w tych avach? smile.gif Uważaj bo się w końcu roztyjesz wink.gif

Ja nic nie pałaszuję ;)

Bardzo podoba mi się teraz av Yuzurihy. Tylko trochę duży przeskok między tymi mhrocznymi avami a tym ;)

Offline Anouk

• MASTER OF SQUAREZONE PUPPETS
  • SemiRedaktor
    • http://refielle.ovh.org
« Odpowiedź #4387 dnia: Września 25, 2006, 04:23:44 pm »
Tylko trochę duży przeskok między tymi mhrocznymi avami a tym
No co wiosna do niej przyszła ;]
Tamiko - co ty tak ciągle pałaszujesz w tych avach? smile.gif Uważaj bo się w końcu roztyjesz
Haha a o jedzeniu przypomniał wszystkim Chief zaczynając od swojej zupki.
Tamiko, bardzo podobają mi się te twoje gify z tej serii. Żebyś jeszcze chciała podzielić się jedzeniem, no ale dobra przeżyję (jak nie to umrę z głodu XD )
Tantalus, na początku mi się średnio widział, ale teraz zaczyna mi się podobać ^^

Ale i tak na całym forum najlepszy avatar ma Morchol, sweet *_*
chyba lubisz koty
Dokładnie!

« Ostatnia zmiana: Września 25, 2006, 04:25:26 pm wysłana przez Anouk »

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #4388 dnia: Września 25, 2006, 10:15:04 pm »
Heti zmienił avatara... łolaboga, to się porobiło :F
BTW - z czego to jest, bo nie poznaje jeakoś :F
Kame Hame Ha

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #4389 dnia: Września 26, 2006, 12:25:05 am »
Zell - Fajny muppet.. to z Ulicy Sezamkowej?

Anouk - Nie lubie kotów. Ale nawet jakbym lubił, to avatar jakiś taki nijaki jest.

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #4390 dnia: Września 26, 2006, 12:29:38 am »
to z Ulicy Sezamkowej?
A nie widac?

IMO najlepszego ava na forum ma teraz Radical... Chociaz za Xenogears jakos nie moge sie zabrac, to te pare schizowatych scenek jakie zdazylem zobaczyc byly calkiem elo.
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #4391 dnia: Września 26, 2006, 12:57:08 am »
o Beyonce... Doda jednak byla lepsza ;]
He he może jeszcze znalazłaby się Naomi jak dobrze poszukam ;)

A nowy zestaw bardzo fajny ;] Zawsze lubiałem Dragon Balla ;] Son Goku, Vegeta i te sprawy ;]
No oczywiście , że ja też uwielbiam ;] Chciałbym sobie kupić nawet papier toaletowy z wizerunkiem Vegety albo Goku ;) Na specjalne okazje takie jak biegunka czy tym podobne ;]

Btw. Nawet jak wkładałem płytkę pierwszy raz do PS to nawet nie kojażyłem , że To ma cokolwiek wspólnego z Dragón Ballem. Dopiero jak zobaczyłem intro i kolesia zmieniającego się w małpę coś mi błysnęło i przypomniałem sobie o tym skąd Akira Toriyama wytrzasnął pomysł na głównego bohatera DB.

G-1 zestawik nawet mi sie podoba,może i dobrze,że widziałam poprzedniego ^^'
Miałaś wyjątkowe szczęście , że ciebie ta nikła przyjemność widoku tego ava ominęła ;)
Spoko avatar . Inny niż widywałem do tej pory ale tamte też nie były złe. ;]

Edit
No i obramowanie właśnie zmieniłem troszkę , zauważyłem taką w grze i pomyślałem , że do ava pasuje to se zrobiłem taką rameczkę :]
« Ostatnia zmiana: Września 26, 2006, 02:08:58 am wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #4392 dnia: Września 26, 2006, 10:52:54 am »
Zell -to ujęcie straszie mi się podoba^^
Tylko trochę duży przeskok między tymi mhrocznymi avami a tym

No co wiosna do niej przyszła ;]

Ahahah XD nie,to nie to,poprostu musiałam odetchnąć od tej mrocznej strony

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #4393 dnia: Września 26, 2006, 10:57:34 am »
BTW - z czego to jest, bo nie poznaje jeakoś :F
To Elly z Xenogears (najbliżej poprawnej odpowiedzi byli Zell i Gipsi tak więc czekoladowe bon bonki już do nich wędrują). Asuka jest młodsza od Elly o parę lat (Elly ma 18, a Asuka chyba 15), obydwie są rude, pilotują mechy i mają całkowicie odmienną osobowść. Tak w ogóle przypadkowe porównanie Xenogers i Evangeliona którego wcześniej dokonał Gipsi było całkiem trafne. Z tego co wiem część chara designerów którzy pracowali wcześniej przy Evangelionie stworzyło póżniej wstawki anime do XG, ale to nie koniec powiazań. W obydwu tytułach przewijają sie motywy wielkich mechów i ukrytch podtekstów religijnych, a nawet można można doszukac się pewnych podobieństw w fabule, o których zresztą można przeczytać                                       tutaj

Szpanując trochę moją małą wiedzą zrobiłem małego offtopa, tak więc powiem tylko że av Gohy jest fajny (w końcu pochodzi z GITS 2), tylko mógłby być trochę bardziej wyrazisty i mniej zamglony. Av Zella czyli Raziel z Soul Reavera też może być, bo wydaje się do niego całkiem pasować, chyba lubisz wampiry :F
« Ostatnia zmiana: Września 26, 2006, 12:28:55 pm wysłana przez RadicalDreamer »

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
« Odpowiedź #4394 dnia: Września 26, 2006, 12:25:46 pm »
Yuz - Bardzo ładny
G-1 - Całkiem niezły
Anouk - Nawet nieźle wygląda
Chief - Podoba mi się
RadicalDreamer - Też mi się podoba
Tamiko - Bardzo sympatyczny
Zell Dincht - Jak na mój gust akurat średnio mi się podoba.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #4395 dnia: Września 26, 2006, 03:31:22 pm »
Zell - wujnia niemilosierna ;/

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #4396 dnia: Września 26, 2006, 04:49:12 pm »
Tamiko a ty dalej głodna jesteś ?  ;]

O i zauważyłem dopero , że Cloud zdecydował się na jednego. No ale dalej mnie nie zachwyca.
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Tamiko

• Berserker
« Odpowiedź #4397 dnia: Września 26, 2006, 05:36:05 pm »
Tamiko a ty dalej głodna jesteś ?  ;]
Nie, teraz się dzielę. Oddaję miskę ;) Mam jeszcze z 18 avów z jedzeniem, ale nie chcę się roztyć.

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #4398 dnia: Września 26, 2006, 07:15:32 pm »
Anouk... jak patrze na Twojego ava to mi taki cytat przychodzi do głowy... "chciałbym choć raz zobaczyć policjanta na ulicy i poczuć się wreszcie bezpieczny" niestety nie czuję się bezpieczny. mundury u pań są sliczne, ale czapki w takim stylu jak ta nasza polska - nie. heh. fajnie wyglądają te w amerykańskim stylu. a najfajniej te z oddziałów SWAT, zwykła z daszkiem, ale robi wrazenie. av srednio mi się podoba ;/ miałas duzo fajniejsze :)
Kame Hame Ha

Offline Anouk

• MASTER OF SQUAREZONE PUPPETS
  • SemiRedaktor
    • http://refielle.ovh.org
« Odpowiedź #4399 dnia: Września 26, 2006, 08:26:18 pm »
mundury u pań są sliczne, ale czapki w takim stylu jak ta nasza polska - nie.
Ano widzisz, a mnie się podobają.
Co do avów będę szczera - nudne są już te mangowe, każdy prawie takie ma.  Te inne odstają od reszty i się fajnie wyróżniają. Ja rozumiem że niby takie forum - wypadałoby dać coś w manga-style, ale prawdę powiedziawszy średno takie lubię. Musi być coś naprawdę extra (dla mnie oczywiście).