Ja ostatnio jestem na forum zadko bo brat ma noge zlamano i siedzi caly czas na kompie :shu: ;( Widze ze duuuzo avkow sie zmienilo przez kilka dnie!
Wchodilem tylko na hwile zeby poczytac i zauwazylem ze Spee miala swietny avek z moja ukochana pania z Ridge Racer 4..ahhh ten usmieh i piekne krociotkie czarne wlosy
mozna sie rozmazyc :shaun: Ten Avatar ktory teraz ma Spee niezbyt mi sie podoba... ale fajnie tanczy kotek w sygnaturce
Kotek jest o wiele lepszy mniz ta dancing women
Alucard Morchola fajny
BTW.GamePlay te twoje avki animowane bardzo fajne sa
No iten bialo wlosy Alucard :devil:
DarkM -Konkretny Dante -jeden z najlepszych avkow na forum
ARD-nie wiem co jest teraz ale wczesniej byla bohaterka nedznej gry na PSX o nazwie DngerGirl(byl tesh taki komoix) -fajna "jażynka" z niej ale wole ciemno wlose i takie mniej amerykanskie lalunie...
Gienie-Avek Megaaaa wypasny i jest dla mnie na rowni z avkiem The_Reavera najlepszym avatarem na forum
The_Reaver-czyt. wyzej... w sumie nie.. najlepszy minimalnie przewyzsza Gienie
White_Wizard-poprzednie avek mi sie bardziej podobal ten mi wyglada na jakies anime pokroju Yu Gi OH albo inne pokemonowate cos...
FaLa-hmmm avek niezly..tylko nienawidze flagi amerykanskiej za jakims bohaterem-to jest tak nedzne i denn e zagranie jak cios z półobrotu Jean Clauda Vann Damma prezentowany w kazdym jego filmie....
Czarna Hmurko-Celes Victoria super ale czekam na Andersena!!! :devil:
GamePlay-ja tesh obstaje nadal przy moim avatarku
(Totchi-Chan)